Panny młode 2012 Kraków

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
fifi1818
Jestem tu nowa :)

Re: Panny młode 2012 Kraków

Post autor: fifi1818 »

Witam,
Korki w Krakowie to nic nowego, dlatego polecam tramwaje. Szybciej i w korkach nie stoisz, a na Zakopiankę dostaniesz sie prawie z każdej strony miasta. Wsiadaj w 8, 19,22 lub 23,wysiadasz na przystanku "Sanktuarium Bożego Miłosierdzia" i 500 metrów i już jesteś. NAPRAWDĘ WARTO!!:))
pannamlodakrk

Post autor: pannamlodakrk »

Ok namówiłaś mnie :P .Tylko zastanawiam się co Ty tak naciskasz na tą Zakopiankę :D , byłam na Długiej i szału na mnie ta Evita nie zrobiła ....
efcia15

Post autor: efcia15 »

A ja wlasnie odwiedzilam Evite wczoraj i mi sie spodobaly 3suknie :P ....w koncu trafilam na moj styl....i uwazam ze moze jest to maly "salonik" ale za to rozne modele sukni w porownaniu do innych salonow ... jeszcze oblece kilka w tym tyg. a w sb wezme ze soba swiadkowa zeby mi pomogla podjac decyzje.Jak to mowia- niby 1wsza to ta najlepsza zobaczymy ;)
pannamlodakrk

no to może to nie była Evita wiesz , że na Długiej to jest ciut ciut i troche tych sklepów moze mi się pomyrdało coś no to w sobote :witch tam i zobacze co mają :)
fifi1818

Post autor: fifi1818 »

Droga pannamlodakrk.
Szukałaś jakiegoś salonu godnego polecenia, więc ci go polecam. Ja jestem zawsze zadowolona i wyboru jak i z obsługi. Daj znac jakie będzie twoje wrażenie.
meg111

Post autor: meg111 »

Moje kochane poszukujace!
polecam Evite bo nie tylko moj misio ale i mama znalazla super suknie dla siebie a nie powiem to byl nie lada problem. Pozdrawiam :fallinlove
pannamlodakrk

fifi1818 nie nerwuj się tak :P ciesze się , że jesteś zadowolona zobaczymy czy i ja będę o ile znajdę ten salo hihi :)
ODPOWIEDZ