Pan Młody- kreacja (wasze opinie)
-
m.orkan
Re: Pan Młody- kreacja.
Ja nie jestem tradycjonalistką i lubię eksperymentować, wprowadzać nowe zasady i reguły w życie. Myślę, iż skoro Panna Młoda wybiera sukienkę sama ( bez wiedzy swojego narzeczonego) to czemu on nie mógłby mieć takiej możliwości.. ? Mają braci, ojców, przyjaciół, ewentualnie siostry, mamy i przyjaciółki które na pewno służą dobrą radą..
Jednak też zdecydowanie uważam, że młody nie powinien być ubrany na biało czy kremowo co oczywiście nie oznacza, że musi to być garnitur w kolorze czarnym.. w tym dniu - jak wspomniała wyżej koleżanka- aniołem powinna być Panna Młoda. 
-
Misia
Najważniejsze jest to, aby Wasze stroje były dopasowane również do siebie, np. jeśli panna młoda zdecyduje się na suknię stylową , to dla pana młodego odpowiedni będzie frak . Tutaj znajdziesz kilka istotnych wskazówek.
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
wiosenka26
Nie, no prosze Was... Bialy garnitur dla faceta odpada... W czarnym wyglada sie zawsze elegancko!!!
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
eveline
Tak jak pisała jedna moich przedmówczyni uważam, że przede wszystkim kreacje muszą dostosowane do siebie i być względem siebie w jakichś sposób komplementarne. Osobiście chciałabym widzieć faceta we fraku 
-
nelka-1990
proszę nie spamować
polecam
-
Anita
Jaki i gdzie - Garnitur
Za pół roku wychodzę za mąż i poszukujemy z misiem jakiegoś fajnego garnituru dla niego (okolice Poznania). Niestety nie wiemy gdzie i jakiego szukać możecie coś doradzić?
-
no.nie.wiem
Re: Jaki i gdzie - Garnitur
Nie jestem z Poznania wiec jedyne co mogę Wam doradzić to kupno, lub wypożyczenie garnituru w miejscu gdzie mogą je przeszyć, skrócić, poszerzyć, dopasować itp.
Jeśli zależy Ci, żeby dobrze wyglądał to KONIECZNIE IDŹ Z NIM .
Mój mąż poszedł ze swoją mama i tak go ubrała, że wyglądał jak Sołtys.
Jeśli zależy Ci, żeby dobrze wyglądał to KONIECZNIE IDŹ Z NIM .
Mój mąż poszedł ze swoją mama i tak go ubrała, że wyglądał jak Sołtys.
-
Mirellka
My kupiliśmy garnitur w Cybinie. Mają tam bardzo duży wybór, więc dobierzecie coś odpowiedniego. Ale tak jak pisała no.nie.wiem musicie iść razem 
-
Jowita
-
Anita
A jak wyglądają ceny w tym sklepie? Jak mamy się przygotować psychicznie na takie zakupy?
-
Mirellka
My za całość czyli garnitur, koszulę, krawat i buty zapłaciliśmy niecały 1000zł.
-
Jowita
Z tego co pamiętam to ceny garniturów zaczynały się od 490zł natomiast koszule i krawaty to koszt około 80zł jak mówi mój mąż ceny normalne, ale jakościowo 4 klasy wyżej 
-
Anita
Chyba najważniejsze
gdzie znajduje się ten sklep? bo bez tej informacji ciężko będzie nam coś w nim kupić 
-
Mirellka
My kupiliśmy to wszystko w Swarzędzu przy ulicy Warszawskiej.
Wiem że jest też jeszcze jeden sklep gdzieś w Poznaniu, ale niestety nie wiem gdzie dokładnie.
Wiem że jest też jeszcze jeden sklep gdzieś w Poznaniu, ale niestety nie wiem gdzie dokładnie.
-
Jowita
My akurat też kupiliśmy w tym w Swarzędzu, a ten drugi jest przy Dąbrowskiego okolice A2 Baranowo w tym też byliśmy, ale tylko orientacyjnie