forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Opowiem Ci dowcip... czyli pośmiejmy się!

Masz doła, chcesz się trochę pośmiać? Przeczytaj humory naszych forumowiczek, na pewno uśmiech pojawi się na Twojej twarzy.

Re: Opowiem Ci dowcip... czyli pośmiejmy się!

Postprzez WeselneZaplecze » 19 sty 2012, o 15:33

Skąd wiadomo, że mężczyzna robi plany na przyszłość?
- Bo kupuje dwie skrzynki piwa zamiast jednej.

Dlaczego faceci lubią mądre kobiety?
- Przeciwieństwa się przyciągają.
WeselneZaplecze
Fajna Kobietka

Reklama

Postprzez Hakiruono » 20 sty 2012, o 14:29

Muszę przyznać, że kawał z randką jest super. Uśmiałam się. :P
Hakiruono
Fajna Kobietka

Postprzez WeselneZaplecze » 2 mar 2012, o 12:22

Pewne małżeństwo, które nie mogło mieć dzieci, przyszło po radę do księdza i mówią:
- Proszę księdza, co mamy zrobić, żeby mieć dziecko?
- Idźcie na Jasną górę zapalić świecę.
Po 9 latach ten sam ksiądz przychodzi do nich na kolędę i zamiast rodziców zastaje 10 dzieci i pyta jedno z nich:
- Gdzie wasi rodzice?
- Pojechali na Jasną Górę zgasić świecę.
WeselneZaplecze
Fajna Kobietka

Postprzez dzo » 2 mar 2012, o 19:18

:lol: :lol:
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez Baśka1971 » 20 mar 2012, o 10:21

To ze świecą dobre!
Baśka1971
Fajna Kobietka

Kawał

Postprzez LadyNiko » 16 kwi 2012, o 21:46

Kobieta kocha się z facetem w biurze na biurku.
Kobieta ma taki dłuuuugi warkocz (mniej więcej do pasa).
A koło biurka stoi niszczarka do papieru.
I oni się tak kochają i kochają i nagle warkocz wpada do niszczarki i go "pożera".
Kobieta krzyczy: WARKOCZ! WARKOCZ!
A facet: wrrrrr, wrrrrrr!

:):)
LadyNiko
Początkująca

Postprzez nightlife » 19 kwi 2012, o 14:10

Byłem szczęśliwy. Byłem tak szczęśliwy jak tylko mógłbym to sobie wyobrazić. Z moją dziewczyną spotykałem się ponad rok i w końcu zdecydowaliśmy się wziąć ślub. Moi rodzice byli naprawdę zachwyceni i pomagali nam we wszystkich przygotowaniach do naszego wspólnego życia, przyjaciele cieszyli się razem ze mną a moja dziewczyna... była jak spełnienie moich najśmielszych marzeń. Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju - dręczyła i spędzała sen z powiek... jej młodsza siostra. Moja przyszła szwagierka miała dwadzieścia lat, ubierała wyzywające obcisłe mini i króciutkie bluzeczki, eksponujące krągłości jej młodego,pięknego ciała. Często kiedy siedziałem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylała się po coś tak, że nawet nie przyglądając się,miałem przyjemny widok na jej majteczki. To nie mógł być przypadek. Nigdy nie zachowywała się tak kiedy w pobliżu był ktoś jeszcze. Któregoś dnia siostrzyczka mojej dziewczyny zadzwoniła do mnie i poprosiła abym po drodze do domu wstąpił do nich rzucić okiem na ślubne zaproszenia. Kiedy przyjechałem była sama w domu. Podeszła do mnie tak blisko, że czułem słodki zapach jej perfum i wyszeptała, że wprawdzie będę żonaty,ale ona pragnie mnie tak bardzo... i czuje, że nie potrafi tego uczucia pohamować... i nawet nie chce. Powiedziała, że chce się ze mną tylko ten jeden raz, zanim wezmę ślub z jej siostrą i przysięgnę jej miłość i wierność póki śmierć nas nie rozłączy. Byłem w szoku i nie mogłem wykrztusić z siebie nawet jednego słowa. Powiedziała "Idę do góry, do mojej sypialni. Jeśli chcesz, chodź do mnie i weź mnie, nie będę czekać długo" Stałem jak skamieniały i obserwowałem ją jak wchodziła po schodach kusząco poruszając biodrami. Kiedy była już na górze ściągnęła majteczki i rzuciła je w moją stronę. Stałem tak przez chwilę, po czym odwróciłem się i poszedłem do drzwi frontowych. Otworzyłem drzwi i wyszedłem z domu, prosto, w kierunku zaparkowanego przed domem samochodu.
Mój przyszły teść stał przed domem - podszedł do mnie i ze łzami w oczach uściskał mówiąc "Jesteśmy tacy szczęśliwi, że przeszedłeś naszą małą próbę. Nie moglibyśmy marzyć o lepszym mężu dla naszej córeczki. Witaj w rodzinie!"
...A morał z tej historii... Zawsze trzymaj prezerwatywy w samochodzie....
Obrazek
Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie.
nightlife
Miła Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Humor