Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ewcio pisze:Dziewczyny a co proponujecie na skórę po solarium? Moja pierwsza wizyta nie skończyła się dobrze i czuję dość uciążliwe pieczenie :/ używam zwykły balsam do ciała ale może jest coś lepszego i skuteczniejszego?
Właśnie mam ten sam problem co Ty... kosmetyczka mi poleciła masło kakaowe z firmy Ziaja, podobno miało to wszystko złagodzić i utrzymać ładnie opaleniznę, ale to nic mi nie pomaga :/
ooo widzisz! zwykłe balsamy, owszem napewno nawilżą skórę (czy utrzymaja opaleniznę nie wiem)bo stosuje je codziennie ale gorzej z regeneracja naskórka...i mimo, że minęło już trochę czasu od wizyty w solarium moje plecy wciąż nie wyglądają najlepiej...chyba pojdę do apteki, po coś bardziej specjalistycznego.
oOosylwiaoOo pisze:
Właśnie mam ten sam problem co Ty... kosmetyczka mi poleciła masło kakaowe z firmy Ziaja, podobno miało to wszystko złagodzić i utrzymać ładnie opaleniznę, ale to nic mi nie pomaga :/
Zna ktoś jakiś lepszy sposób?
Ziaja moim zdaniem w takim wypadku niestety ale jest do niczego. A dziewczęta nie próbowałyście najprostszego sposobo, ale moim zdaniem bardzo skutecznego a mianowicie panthenolu ? Jeszcze teraz jest taki w sprayu, więc i podraznienia dodatkowego przy rozprowadzaniu być nie powinno.
oOosylwiaoOo pisze:
Zna ktoś jakiś lepszy sposób?
Ziaja moim zdaniem w takim wypadku niestety ale jest do niczego. A dziewczęta nie próbowałyście najprostszego sposobo, ale moim zdaniem bardzo skutecznego a mianowicie panthenolu ? Jeszcze teraz jest taki w sprayu, więc i podraznienia dodatkowego przy rozprowadzaniu być nie powinno.
Ostatnio spróbowałam i powiem Ci, że jest trochę lepiej Musze dłużej stosować panthenol, to może problem całkowicie zniknie:) Dzięki za informację:)
Ziaja moim zdaniem w takim wypadku niestety ale jest do niczego. A dziewczęta nie próbowałyście najprostszego sposobo, ale moim zdaniem bardzo skutecznego a mianowicie panthenolu ? Jeszcze teraz jest taki w sprayu, więc i podraznienia dodatkowego przy rozprowadzaniu być nie powinno.[/quote]
hmmm moze to i dobry sposob ale czy mozna go stosowac codziennie?? np. jako balsam?
Zamiast opalania i niszczenia skóry to lepiej wybrać zdrowszą opcję: balsam-żel ujędrniająco-brązujący Brazilian Body z Eveline. Skóra będzie nawilżona, ujędrniona i będzie miała ładny kolor opalenizny, bez niszczenia jej słońcem