forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Opalanie

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: Opalanie

Postprzez oOosylwiaoOo » 23 paź 2011, o 12:17

ewcio napisał(a):Dziewczyny a co proponujecie na skórę po solarium? Moja pierwsza wizyta nie skończyła się dobrze i czuję dość uciążliwe pieczenie :/ używam zwykły balsam do ciała ale może jest coś lepszego i skuteczniejszego?

Właśnie mam ten sam problem co Ty... kosmetyczka mi poleciła masło kakaowe z firmy Ziaja, podobno miało to wszystko złagodzić i utrzymać ładnie opaleniznę, ale to nic mi nie pomaga :/

Zna ktoś jakiś lepszy sposób?
Nikogo nie poznasz dobrze po tym co pisze o sobie, ale po tym jak dobiera słowa.
Nikogo nie poznasz po tym jak wygląda dopóki nie poznasz jego wnętrza.
Tak samo jest ze słowami...
Liczy się ich głębia, uczucia i doznania o których mówią ....
Ich znaczenie to połowa sekretu...
oOosylwiaoOo
Extra Kobietka

Reklama

Postprzez ewcio » 8 lis 2011, o 17:26

ooo widzisz! zwykłe balsamy, owszem napewno nawilżą skórę (czy utrzymaja opaleniznę nie wiem)bo stosuje je codziennie ale gorzej z regeneracja naskórka...i mimo, że minęło już trochę czasu od wizyty w solarium moje plecy wciąż nie wyglądają najlepiej...chyba pojdę do apteki, po coś bardziej specjalistycznego.
ewcio
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Tusia » 12 lis 2011, o 18:15

oOosylwiaoOo napisał(a):Właśnie mam ten sam problem co Ty... kosmetyczka mi poleciła masło kakaowe z firmy Ziaja, podobno miało to wszystko złagodzić i utrzymać ładnie opaleniznę, ale to nic mi nie pomaga :/

Ziaja moim zdaniem w takim wypadku niestety ale jest do niczego. A dziewczęta nie próbowałyście najprostszego sposobo, ale moim zdaniem bardzo skutecznego a mianowicie panthenolu ? Jeszcze teraz jest taki w sprayu, więc i podraznienia dodatkowego przy rozprowadzaniu być nie powinno.
Tusia
Miła Kobietka

Postprzez oOosylwiaoOo » 12 lis 2011, o 20:49

Tusia napisał(a):
oOosylwiaoOo napisał(a):Właśnie mam ten sam problem co Ty... kosmetyczka mi poleciła masło kakaowe z firmy Ziaja, podobno miało to wszystko złagodzić i utrzymać ładnie opaleniznę, ale to nic mi nie pomaga :/

Ziaja moim zdaniem w takim wypadku niestety ale jest do niczego. A dziewczęta nie próbowałyście najprostszego sposobo, ale moim zdaniem bardzo skutecznego a mianowicie panthenolu ? Jeszcze teraz jest taki w sprayu, więc i podraznienia dodatkowego przy rozprowadzaniu być nie powinno.

Ostatnio spróbowałam i powiem Ci, że jest trochę lepiej :) Musze dłużej stosować panthenol, to może problem całkowicie zniknie:) Dzięki za informację:)
Nikogo nie poznasz dobrze po tym co pisze o sobie, ale po tym jak dobiera słowa.
Nikogo nie poznasz po tym jak wygląda dopóki nie poznasz jego wnętrza.
Tak samo jest ze słowami...
Liczy się ich głębia, uczucia i doznania o których mówią ....
Ich znaczenie to połowa sekretu...
oOosylwiaoOo
Extra Kobietka

Postprzez ewcio » 13 lis 2011, o 18:54

Ziaja moim zdaniem w takim wypadku niestety ale jest do niczego. A dziewczęta nie próbowałyście najprostszego sposobo, ale moim zdaniem bardzo skutecznego a mianowicie panthenolu ? Jeszcze teraz jest taki w sprayu, więc i podraznienia dodatkowego przy rozprowadzaniu być nie powinno.[/quote]

hmmm moze to i dobry sposob ale czy mozna go stosowac codziennie?? np. jako balsam?
ewcio
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 14 lis 2011, o 13:11

Słyszałam,że jest bardzo skuteczny ale sama nigdy nie miałam okazji spróbować. Co jeszcze polecacie na wrażliwą skórę?
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Uroda