forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Okulary w Internecie

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.

Re: Okulary w Internecie

Postprzez pisska » 7 lip 2011, o 10:34

Chciałam ostatnio zamowić okulary przez internet lecz stwierdziłam że to jednak nienajlepszy pomysł. Nie ma co być aż tak leniwym. W optyku zakup okularów jest o wiele pewniejszy kiedy ma się je w dłoni. Nie ma problemów ze zwrotem.
Podkreśl swój styl wyjątkową biżuterią! Modne i kolorowe kolczyki, bransoletki, broszki to sposób na niebanalny wygląd.
pisska
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Postprzez OnaUK87 » 14 wrz 2011, o 15:20

Myślę , że okulary to ważna sprawa i nie warto oszczędzać na tym by chronić oczy i dobrze widzieć. Najlepiej u optyka wtedy masz pewność że to nie jakieś szkła "made in china" jakby to powiedzieć:D
OnaUK87
Miła Kobietka

Postprzez dione » 9 lis 2011, o 15:28

Akurat przy kupnie okularów, to jednak cena nie powinna być tak dużą determinantą. Wydaje mi się, że lepiej iść do optyka, który dokładnie doradzi jakie szkła będą dla nas odpowiednie. Można ewentualnie powybrzydzać, co do wyglądu oprawek ;)
dione
Fajna Kobietka

Postprzez Hakiruono » 9 lis 2011, o 19:20

superpiekara napisał(a):nie wyobrażam sobie kupić okularów przez Internet! jeszcze ubranie to tak. mam problem z doborem oprawek tak więc jak przymierzam ich setki u optyka i żadne nie pasują to wątpię by te kupione przez Internet okazały się idealne;p

Dokładnie, co jak co, wiele rzeczy można kupić wysyłkowo, ale oprawek nie kupiłabym przez internet. Muszę dokładnie przymierzyć "na nosie" czy pasują i jak się prezentują. Przemyśleć i oczywiście porównać z innymi wariantami. Zdecydowanie pass.
Hakiruono
Fajna Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Zdrowie