Okres i seks.

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
jagoda

Re: Okres i seks.

Post autor: jagoda »

można można mam koleżankę która zaszła w ciąże w trzecim dniu okresu :baby
Panna_M

Post autor: Panna_M »

Bo właśnie tak się stało, jak się stało i teraz pewna nie jestem.
Głupota moja nie zna granic, :/
jagoda

bo jest taka sprawa że plemniczki żyją sobie dłużej niż ten jeden dzień ...
meredith

Post autor: meredith »

he he no ładnie ładnie :D
kinius33

Post autor: kinius33 »

Tak naprawdę, to nigdy nie masz 100% pewności, że są dni bezpłodne. Niektórzy twierdzą, że 4 dni przed okresem nie ma szans na zajście w ciążę inni że w czasie miesiączki... A ja znam przypadki i jednych i drugich dni, z których powstały kruszynki ;)
A w czasie okresu... Próbowaliśmy- raz. Już tak na sam koniec, czekać się nie chciało ;) Ale jakoś nie ciągnie mnie do powtórki, szczególnie w obfitsze dni.
evka

Post autor: evka »

jagoda pisze:można można mam koleżankę która zaszła w ciąże w trzecim dniu okresu :baby
To pewnie byla niezle zaskoczona co? :shock:
jagoda

o i to jak bo była święcie przekonana, że to jest niemożliwe :)
Panna_M

Post autor: Panna_M »

Uff zrobiłam dzisiaj test, no i jedna kreseczka... ale na wszelki wypadek powtórzę go w dniu spodziewanej miesiączki, jeżeli jej nie będzie... Samego faktu że mogę być w ciąży się nie boje, gorzej że akurat rodziłabym na maturę :angrywife
CzarnoBiala

Post autor: CzarnoBiala »

Nam kilka razy zdarzyło się w okres, nie mogliśmy się powstrzymać, a była już końcówka i dość skąpe krwawienie, więcpodkładałam ręcznik pod tyłek by łózka nie poplamić i jechaliśmy ;) Oczywiścieod razu po prysznić.
Żadnej różnicy nie ma.

Podobno w czasie okresu w ciążęmożna zajść.
Orchidea

Post autor: Orchidea »

można zajść tylko abstynencja daje 100% bezpieczeństwa przed ciążą

co do mnie to sex w te dni odpada całkowicie.. bo się przełamać nie mogę :)
natalia23

Post autor: natalia23 »

Uważam,że seks w czasie okresu może doprowadzić to poważnych infekcji.
mamba

Post autor: mamba »

Widujemy się rzadko, więc czasami kochaliśmy się i podczas okresu, ale nie było to przeszkodą. Jednak chcę zaznaczyć, że miałam wtedy niewielkie krwawienie i oczywiście wszystko z gumką.Nie czułam dyskomfortu, ani ja ani on ;).
Justyna4

Post autor: Justyna4 »

W okres można się kochać:) ale to zależy właśnie kto jak uważa :) ja jestem za :) nic złego w tym nie ma :)
mamba

Post autor: mamba »

Myślę, że najbardziej higienicznym sposobem na seks podczas okresu jest po prostu seks pod prysznicem ;).
Justyna4

Post autor: Justyna4 »

Nio zgadzam się :) coś cudownego :)
Bielizna-Anna

Post autor: Bielizna-Anna »

A ja jak już pisałam wcześniej,uważam że powinna zostać zachowana pewna granica. Nie wyobrażam sobie seksu kiedy jestem cała obolała i pół przytomna podczas okresu...
nothing

Post autor: nothing »

łooooo, to i tak dobrego masz mężczyznę, bo mój nie chcę się ze mną kochać podczas miesiączki ... ma obrzydzenie do krwi nawet swojej ... :( nie wiem jak go do tego namówić, ponieważ gdy mam okres mam ogromna ochotę na seks :(

pozdrawiam :):):)
monia83
Miła Kobietka

Post autor: monia83 »

wesz, tak jak niektore dziewczyny w tym watku pisały ze z jakis wzgledow nie chca sie kochac podczas okresu i ich faceci to rozumieja tak chyba i Ty musisz go zrozumiec:)
pozycje miłosne
Nala

Post autor: Nala »

Bardzo chętnie kocham się podczas okresu :) Często jest tak, że moje libido osiąga górną granicę i nie mogę nad sobą zapanować :) Ale wiadomo... okres, większa higiena, więcej problemów... Mimo wszystko, taki seks jest tego wart!
monia83
Miła Kobietka

Post autor: monia83 »

no i dokładnie, jesli oboje tego chcecie i lubicie uprawiac seks podas okresu to wspaniale dla Was obojga:)
pozycje miłosne
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Jak kto lubi. Ja podczas pierwszych dni nigdy nie próbowałam bo to jednak trochę niehigieniczne mi się wydaje i nie czułabym się komfortowo ale pod koniec,kiedy prawie nic już nie cieknie ;) to jak najbardziej. Swoją drogą to podczas okresu zawsze mam największą ochotę na sex kurcze :x
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
dzo

Post autor: dzo »

mycha25 pisze: Swoją drogą to podczas okresu zawsze mam największą ochotę na sex kurcze :x

ja tak samo :evil: :evil:
Lily of the Valley

Post autor: Lily of the Valley »

Próbowaliśmy zbliżeń w trakcie mojej miesiączki. Wybrałam taki dzień, kiedy krwawienia są skąpe. I znalazłam metodę na to, aby było w miarę higienicznie, mianowicie godzinka przed stosunkiem zakładam tampona z największą chłonnością. Kiedy się kocham z moim mężczyzną, nie ma żadnej krwi, przed stosunkiem podmywam się, używam żelu do higieny intymnej. Zresztą od miesiąca zażywam tabletki antykoncepcyjne, miesiączki są bardzo skąpe, nawet w drugim dniu. Prawdziwy żeglarz nie boi się rejsu po Morzu Czerwonym :-), dlatego, kiedy mamy oboje ochotę, to nie hamujemy się moim okresem. Na stoliczku mamy opakowanie chusteczek, kiedy dosłownie kropelka krwi się pojawi. Wszystko da się pogodzić, ale zależy od cyklu, bo jeśli jest obfity i pojawia się ból brzucha, to nie radziłabym. Ale u mnie okres nie jest obfity.
Justyna4 pisze:W okres można się kochać:) ale to zależy właśnie kto jak uważa :) ja jestem za :) nic złego w tym nie ma :)
Piona :-) !
Awatar użytkownika
GorzkaPomarancza
Jestem tu nowa :)

Post autor: GorzkaPomarancza »

Nigdy bym nie spróbowała tego, nawet jakby chłopak mnie prosił. Brakowałby mi komfortu i źle bym się czuła.
Andrzejek :*:*:* od 18.11.2011. Kocham Cię Tygrysku Kochany :*:*:*:*:*
Klaudia
Jestem tu nowa :)

Post autor: Klaudia »

Dziewczyny ja jak mam nie raz ochote i mam okres to to robimy ale nie w pierwszych dniach miesiączki tylko w końcówce gdzie tak nie leci ale faktycznie dyskomfort tragiczny, oczywiscie po stosunku szybki prysznic.. Te ktore nie próbowały to az tak nie zachęcam ale ten pierwszy raz zawsze musi byc hehe :P próbować trzeba wszystkiego:)
ODPOWIEDZ