forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

OGRÓD

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.

Re: OGRÓD

Postprzez evka » 8 wrz 2009, o 22:33

A ja robie jesienne porzadki na ogrodzie i niestety musialam wywalic winogrono przycielam piwonie i maz skosil trawe jutro tez bedzie co robic planujemy remont co gdzie i kiedy przesadzic oj czeka nas troche pracy ufff ;)
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez meredith » 10 wrz 2009, o 08:14

No nareszcie wywaliłas to winogrono :D
Teraz taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z Mych ramion,
jutro się do Mnie znów uśmiechniesz i kiedyś tam powiesz Mi : mamo.
meredith
Fajna Kobietka

Postprzez evka » 10 wrz 2009, o 10:03

Tak i jeszcze nie jedno bedzie wywalone zaskocze wszystkich hihihihi :diabel I fotki tez wstawie ale to pewnie dopiero wiosna niestety odswiezanie ogrodu kosztuje ;)
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez puma.31 » 25 wrz 2009, o 15:27

Jejku jak wam zazdroszczę tych ogrodów działek samej mi się marzy własny ogród z mnóstwem kwiatów zieleni pięknym tarasem gdzie można byłoby odpocząć, po grillować z rodzinką lub znajomymi hm... coś pięknego jeśli macie zdjęcia swoich ogrodów to wrzućcie z chęcią zobaczę wasze pomysły może nadejdzie kiedyś czas że będę mogła podzielić się z wami własnym zielonym salonem:)) ale na pewno mieć takie cudeńko to ciężka praca kosić trawę, pielęgnować przycinać i masa innych rzeczy. Ostatnio natrafiłam na raport "Trendy w ogrodnictwie" w którym firma Husqvarna przy współpracy z The Future Laboratory przeprowadziła badania u osób posiadających ogrody na temat współczesnego ogrodnictwa warto poczytać przesyłam wam linka
http://www.kwiaciarstwo.info.pl/2601__T ... e---raport
i znalazłam super odlotową kosiarkę przyszłości Panthera Leo właśnie firmy Husqvarna
zobaczcie to cudeńko przyszłości
http://pl.engadget.com/2009/06/12/husqv ... z-scigacz/
puma.31
Początkująca

Postprzez malgoska267 » 29 mar 2011, o 15:23

W ramach zdrowego odżywiania kusi mnie ostatnio żeby zacząć hodować zioła w domu.Ma z Was któraś jakieś doświadczenie w tym temacie?Jaka ziemia,jakie zioła łączyć w jednej doniczce,jakie doniczki,jak głęboko siać itd :)
malgoska267
Początkująca

Postprzez dzo » 29 mar 2011, o 15:25

jeżeli chodzi o zioła to ja niestety nie pomogę :? jakiś czas temu kupiłam sobie bazylię i zdechła mi nie wiedzieć czemu :?
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez raulq7 » 26 maja 2011, o 12:55

Odświeżam temat. Mam zamiar zakupić donice ogrodowe na prezent tylko nie mogę się zdecydować które wybrać. Podobają mi się te za 179zł i 479zł. Które byście wybrały ?
raulq7
Początkująca

Postprzez Toska » 9 lip 2011, o 20:58

Podobają mi się te dwie donice. Szukałam tam też krzeseł do ogrodu. Lato już jest, fajnie byłoby wyjść i posiedzieć. Długo szukałam czegoś oryginalnego. Nie mogłam znaleźć nigdzie, no chyba, że na amerykańskich aukcjach ;)
Dziś wypatrzyłam takie CUDEŃKA , będą pasować do mojeo ogrodu. Pomóżcie mi.
Wszystkie przebyte drogi schodzą się do wnętrza duszy.
Toska
Początkująca

Poprzednia strona

Powrót do Dom i ogród