forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Offtop z "Mając ile lat chciałabyś zajść w ciążę?"

Na przestrogę dla potomnych. Tutaj trafiają tematy i posty które na forum nie powinny się znaleźć. :>

Re: Mając ile lat chciałabyś zajść w ciążę?

Postprzez meredith » 3 sie 2009, o 17:01

Acha i jeszcze jedno Kinius, bo bym zapomniała, całkiem ładny ten Twój synek Maks... :lol:
Luśka, Kochana, wybacz, no nie mogłam się powstrzymać :D
Teraz taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z Mych ramion,
jutro się do Mnie znów uśmiechniesz i kiedyś tam powiesz Mi : mamo.
meredith
Fajna Kobietka

Postprzez meredith » 3 sie 2009, o 17:07

Właśnie dostałam PW :) nasza nowa "użytkowniczka" forum straszy mnie policją :happy hmm, to może lepiej odrazu sama doniosę na siebie? Do pracy mam niedaleko, i nawet chętnie odwiedzę kolegów i koleżanki... :lol:
meredith
Fajna Kobietka

Postprzez meredith » 3 sie 2009, o 17:44

kinius może gdybyś nie miała tyle problemów z narzeczonych to zareagowałabyś o wiele spokojniej na to co piszemy tutaj na Twój temat. I proszę, nie nazywaj swojej "teściowej" wredną, bo po pierwsze-teściową jeszcze nie jest, a po drugie szacunek się należy.
To wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie. Dalsza dyskusja nie ma sensu.
meredith
Fajna Kobietka

Postprzez kinius33 » 3 sie 2009, o 22:10

meredith napisał(a):Właśnie dostałam PW :) nasza nowa "użytkowniczka" forum straszy mnie policją :happy hmm, to może lepiej odrazu sama doniosę na siebie? Do pracy mam niedaleko, i nawet chętnie odwiedzę kolegów i koleżanki... :lol:

Oj widać, że jednak nie rozumiesz co się do Ciebie pisze... No dalej, chwal się kontaktami. Po złożeniu sprawy możesz mieć tylko nieprzyjemności z ich strony. Myślisz, że tylko Ty masz tam znajomych? Mnóóóóstwo ludzi ma.
kinius33
Miła Kobietka

Postprzez kinius33 » 3 sie 2009, o 22:12

meredith napisał(a):kinius może gdybyś nie miała tyle problemów z narzeczonych to zareagowałabyś o wiele spokojniej na to co piszemy tutaj na Twój temat. I proszę, nie nazywaj swojej "teściowej" wredną, bo po pierwsze-teściową jeszcze nie jest, a po drugie szacunek się należy.
To wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie. Dalsza dyskusja nie ma sensu.

Problemów?
Ja już nie mam problemów, w przeciwieństwie do Ciebie. Twoje da się rozwiązać u psychologa- choćby policyjnego, skoro tak się tam zadomowiłaś :D
kinius33
Miła Kobietka

Postprzez kinius33 » 3 sie 2009, o 22:13

meredith napisał(a):Acha i jeszcze jedno Kinius, bo bym zapomniała, całkiem ładny ten Twój synek Maks... :lol:
Luśka, Kochana, wybacz, no nie mogłam się powstrzymać :D

Tak, bardzo ładny. Jak dla każdej matki, dla mnie najśliczniejszy na świecie. A to co w tej chwili robisz to czyste chamstwo, ale cóż... Takiego prostactwa, jakie reprezentujesz wypowiadając się tutaj, raczej nie da się wyplenić.
kinius33
Miła Kobietka

Postprzez meredith » 3 sie 2009, o 22:30

kinius33 napisał(a):
meredith napisał(a):Właśnie dostałam PW :) nasza nowa "użytkowniczka" forum straszy mnie policją :happy hmm, to może lepiej odrazu sama doniosę na siebie? Do pracy mam niedaleko, i nawet chętnie odwiedzę kolegów i koleżanki... :lol:

Oj widać, że jednak nie rozumiesz co się do Ciebie pisze... No dalej, chwal się kontaktami. Po złożeniu sprawy możesz mieć tylko nieprzyjemności z ich strony. Myślisz, że tylko Ty masz tam znajomych? Mnóóóóstwo ludzi ma.

Oj to najwyrazniej Ty nie zrozumiałaś! Pracuję w Policji i nie chwalę się kontaktami. Odczep się wreszcie ode mnie dziewczyno!
meredith
Fajna Kobietka

Postprzez kinius33 » 4 sie 2009, o 00:42

meredith napisał(a):
kinius33 napisał(a):

Oj to najwyrazniej Ty nie zrozumiałaś! Pracuję w Policji i nie chwalę się kontaktami. Odczep się wreszcie ode mnie dziewczyno!

Zrozumiałam i to bardzo dobrze. Coraz mniej przestaję się dziwić dlaczego Policja w Polsce wygląda, jak wygląda... Ja się nie czepiam byle czego, spokojna Twoja głowa ;)
Ale dość już zmarnowałam na próby rozmowy z Tobą czasu. Z Tobą nie da się normalnie rozmawiać. Z tym akurat masz całkowitą rację ;)
Przepraszam bardzo Luśka za pisanie nie na temat. Już nie będę ;)
kinius33
Miła Kobietka

Offtop z "Mając ile lat chciałabyś zajść w ciążę?"

Postprzez BabskieSprawy.pl » 4 sie 2009, o 09:13

:angrywife
Firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. wielkopolskiego, warmińsko-mazurskiego, zachodnio-pomorskiego
BabskieSprawy.pl
Administrator

Re: Offtop z "Mając ile lat chciałabyś zajść w ciążę?"

Postprzez evka » 4 sie 2009, o 09:22

:kwiatek :kiss2
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Powrót do Kosz