forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

ODCHUDZANIE Z ADIPEX

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.

ODCHUDZANIE Z ADIPEX

Postprzez patrycjapiech_91 » 13 gru 2011, o 01:11

WITAM WAS KOBITKI:)
Jestem mamą slicznego zdrowego rocznego dzidziusia ,w ciazy mialam holestaze ciazowa bardzo puchlam i w ciazy przytylam ponad 30 kg .po porodzie mialam manie odchudzania szybko wrocilam prawie do poprzedniej mojej wagi wazylam juz 58kg. lecz w ostatnim czasie moj luby za bardzo mi dogadzal a to deserki obiadki no i kg poszly w gory dzis kupilam wage poniewaz tamta sie popsola staje patrze 69kg 10kg do przodu. moj ginekolok opowiadal mi o tabletkach ktore przepisywal dziewczynom jak jeszcze byly legalne one w polsce.teraz nie kupimy ich w polskiej aptece. ja znalazlam na internecie bardzo duzo czytalam na forach o nich i zamowilam z czeskiej apteki ADIPEX.
I OD JUTRA ZACZYNAM MOJA kuracje z 40 tabletkami. bede wam zdawala relacje na bierzaco oczywiscie jesli beda jakies zainteresowania moim wątkiem.
serdecznie zapraszam:) jakies pytania prosze pisac :)
patyska_91
patrycjapiech_91
Początkująca

Reklama

Re: ODCHUDZANIE Z ADIPEX

Postprzez a_gatka » 27 gru 2011, o 21:01

A zdajesz sobie sprawę z tego, jak szkodliwe dla zdrowia są te tabletki? Może zamiast faszerować się chemią sięgnij po dietę suplementową albo modyfikowaną? Wystarczy zdrowo jeść i się ruszać, kilogramy nie spadną od samego łykania tabletek. Wiem, bo miałam do zrzucenia 36 kg, kiedy zaczynałam walczyć o sylwetkę..
a_gatka
Początkująca

Postprzez no.nie.wiem » 27 gru 2011, o 23:05

ojjj, te jestem na etapie "wzięcia się za siebie". Muszę zrzucić parę kilo bo niesamowicie źle się czuję z tymi dodatkowymi 4-ma kilogramami. Chce to zrobić szybko i bezboleśnie, jestem trochę zdesperowana bo przybralam na wadze w tempie expresowym.Nawet nie wiem kiedy :( Ale mimo wszystko po jakieś tabletki, które jak piszesz zostały w PL wycofane z aptek nie sięgnęłabym. Może spróbuj jakies herbatki na polepszenie przemiany materii, koper włoski ma działanie odchudzające.
I jest jedna głowna zasada": ŻADNE TABLETKI NIE POMOGĄ CI JEŚLI NIE BĘDZIESZ PRZY TYM SIĘ PRAWIDŁOWO ODŻYWIAĆ! Radziłabym tabletki zastąpić ziółkami :)

Sama szukam kopru włoskiego jak szalona :) Niestety mieszkam za granicą i za nic w świecie nie mogę tego nigdzie znaleźć

Spróbuj ten adipex i jedz fast food'y :) zobaczymy czy zadziała. ;-)
tak czy siak, trzymam kciuki
no.nie.wiem
Extra Kobietka

Postprzez a_gatka » 31 gru 2011, o 19:32

Koper włoski jako wspomagacz jest całkiem niegłupi. Ale na pewno nie jako podstawa odchudzania :)
a_gatka
Początkująca

Powrót do Odchudzanie, dieta