NIECH MNIE KTOS CHOLERA OKRESLI, PROSZE!! ZDRADA? CZY NIE?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Lily of the Valley

Re: NIECH MNIE KTOS CHOLERA OKRESLI, PROSZE!! ZDRADA? CZY NI

Post autor: Lily of the Valley »

Gratulacje, zycze wam szczescia.
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

Dziękuję :) Szczęścia nigdy za wiele ;)
Lily of the Valley

Faktycznie - niekiedy zdrada pełni funkcję pouczenia ... Myślę, że mimo tego, co zaszło, nie powinnaś informować o niej męża, tym bardziej, że nie wylądowaliście w łóżku. Wiem, marne pocieszenie, ale zapomnij o tym i żyj teraz tak, jakby tamtego nie było. Wszyscy popełniamy błędy, a o niektórych rzeczach nie trzeba wiedzieć dla własnego zdrowia.
Olensa
Miła Kobietka

Post autor: Olensa »

jak ja uwielbiam takie akcje... !! Zawsze mnie to pociesza, że nie tylko ja mam takie "słabości" :P Mi się zdarzyło kilka razy zapomnieć no i wiadomo jak to bywa, że czasu nie cofniemy itp. Ale skutki przyznawania się nigdy nie były dobre. Lepiej sama sobie powiedz NIe i rozejdzie sie po kościach. Przecież nie zrobiłaś nic złego, jesteśmy tylko ludźmi :))) :woman:
Ostatecznie jestem kobietą... i bardzo mnie to cieszy!
Lily of the Valley

Tym bardziej, ze to ten współlokator dazyl do jakiegos flirtu, a nie no.nie.wiem.
dzo

Post autor: dzo »

no.nie.wiem pisze: No i nie moge pominąć Chłopca Twego Ukochanego ;) Dzielnego, Prawego Młodzieńca który przyznając się świadomie rzucił się w paszczę Smoka! :lol:
Trzeba byc silnym, żeby zdecydować się na coś takiego.
Niczym Szewczyk Dratewka ;-)

ojj tak działo się później oj działo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :bicz :bicz :patyk :patyk :angrywife :angrywife :angrywife
Nana27
Jestem tu nowa :)

Post autor: Nana27 »

Dziewucho, masz dosc patologiczny związek i postrzeganie relacji.
ODPOWIEDZ