NIECH MNIE KTOS CHOLERA OKRESLI, PROSZE!! ZDRADA? CZY NIE?
-
Lily of the Valley
Re: NIECH MNIE KTOS CHOLERA OKRESLI, PROSZE!! ZDRADA? CZY NI
Gratulacje, zycze wam szczescia.
-
no.nie.wiem
Dziękuję
Szczęścia nigdy za wiele 
-
Lily of the Valley
Faktycznie - niekiedy zdrada pełni funkcję pouczenia ... Myślę, że mimo tego, co zaszło, nie powinnaś informować o niej męża, tym bardziej, że nie wylądowaliście w łóżku. Wiem, marne pocieszenie, ale zapomnij o tym i żyj teraz tak, jakby tamtego nie było. Wszyscy popełniamy błędy, a o niektórych rzeczach nie trzeba wiedzieć dla własnego zdrowia.
jak ja uwielbiam takie akcje... !! Zawsze mnie to pociesza, że nie tylko ja mam takie "słabości"
Mi się zdarzyło kilka razy zapomnieć no i wiadomo jak to bywa, że czasu nie cofniemy itp. Ale skutki przyznawania się nigdy nie były dobre. Lepiej sama sobie powiedz NIe i rozejdzie sie po kościach. Przecież nie zrobiłaś nic złego, jesteśmy tylko ludźmi
)) 
Ostatecznie jestem kobietą... i bardzo mnie to cieszy!
-
Lily of the Valley
Tym bardziej, ze to ten współlokator dazyl do jakiegos flirtu, a nie no.nie.wiem.
-
dzo
no.nie.wiem pisze: No i nie moge pominąć Chłopca Twego UkochanegoDzielnego, Prawego Młodzieńca który przyznając się świadomie rzucił się w paszczę Smoka!
![]()
Trzeba byc silnym, żeby zdecydować się na coś takiego.
Niczym Szewczyk Dratewka![]()
ojj tak działo się później oj działo
:patyk :patyk Re: NIECH MNIE KTOS CHOLERA OKRESLI, PROSZE!! ZDRADA? CZY NI
Dziewucho, masz dosc patologiczny związek i postrzeganie relacji.