forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

nawilżenie skóry po wakacjach

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: nawilżenie skóry po wakacjach

Postprzez skylark » 23 wrz 2011, o 12:28

a ja polecam natłuszczającą emulsję do kąpieli Oillan :) (tak profilaktycznie) latem częściej raz na tydzień, dwa tygodnie, po lecie troszku rzadziej raz na miesiąc, jak dla mnie zbawienna jest :)
skylark
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Postprzez Laalaa » 1 paź 2011, o 12:08

ja dostalam w prezencie kupon podarunkowy z salonu B&B na Grzyboskiej na piling z masazem. To bylo rewelacyjne doswiadczenie, pierwszy raz robilam cos takiego... odprezajace i nawilzajace doswiadczenie. Skora gladka jak jedwab a masaz... wiadomo czysta przyjemność :-) To naprawde fajny pomysl na zadbanie o skore po lecie takie zabiegi
Laalaa
Miła Kobietka

Postprzez puderniczka » 3 sty 2012, o 16:07

moja skóra w zimie potrzebuje czegoś więcej niż tylko balsamów, łykam zawsze coś na nawilżanie od wewnątrz, teraz kupiłam tabletki Olej z kiełków pszenicy, wcześniej też coś z Gala miałam i skóra jest ok.
puderniczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Nyska » 8 sty 2012, o 14:11

Mi się teraz w zimie strasznie łuszczy skóra, koleżanka powiedziała mi, że na takie coś jest bardzo dobry DERMOGAL, kurcze okropnie to wygląda i chyba spróbuję, w sumie to nic nie szkodzi, jeszcze jak ona mówiła że działa. Może któraś z was stosowała DERMOGAL?
Nyska
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Kasia » 8 sty 2012, o 16:38

Nyska napisał(a):Mi się teraz w zimie strasznie łuszczy skóra, koleżanka powiedziała mi, że na takie coś jest bardzo dobry DERMOGAL, kurcze okropnie to wygląda i chyba spróbuję, w sumie to nic nie szkodzi, jeszcze jak ona mówiła że działa. Może któraś z was stosowała DERMOGAL?

Moja skóra też ma skromną chęć przesuszać się. Sama używam kremu odżywczego AA. Raz że działa w zimie dwa, że nie uczula mnie jak inne rzeczy. Co do balsamów, stoswalam ale mi nic to nie daje
Pozdrawiam Kasia

Zapisali.pl - blog pisany z Moim Lubym :* . O wspólnym życiu i perypetiach.
Kasia
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia strona

Powrót do Uroda