forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

nawilżanie ciała

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: nawilżanie ciała

Postprzez Tusia » 27 wrz 2011, o 23:23

Należy pamiętać ze dbamy o swoją skórę nie tylko korzystając z balsamów, ale liczy się to co jemy/pijemy. Dbanie o gospodarkę wodną od wewnątrz jest istotna i w lecie i w zimie, a że w zimie nie optrafię chodzić z litrem picia, to suplementuję sobie nutrikosmetykiem. Zdecydowanie polecam, dla tych którzy nie pamiętają że należy dużo pić.
Tusia
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez adele » 9 lis 2011, o 12:12

Ja używam kremu eva natura z lnem. Tani a dobry. A skoro tak dużo go u mnie schodzi, to cena ma znaczenie big_smile
adele
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez dione » 22 lis 2011, o 16:39

Czasami dobrze jest skorzystać z zabiegów SPA. Na przykład w Hotelu Głęboczek jest sporo ciekawych zabiegów opartych o winoterapię. Są one bardzo skuteczne, a przy okazje można się zrelaksować. Na pewno tego typu działania nawilżają o wiele lepiej od kremów dostępnych w drogeriach.
dione
Fajna Kobietka

Postprzez anioÅ‚12345 » 25 lis 2011, o 12:40

oliwka w żelu:) miodzio
anioł12345
Miła Kobietka

Postprzez Awsomegirl » 29 lis 2011, o 17:33

moja zanjoma używa tylko naturalnych składników i używa np tylko szarego mydła, które nie wysusza skóry, albo mydeł na bazie wyciągu z oliwy z oliwek, a nastepnie po wyjściu w wanny smaruje sie oliwą z oliwek, mówi , że taka kuracja daje doskonałe efekty i jest bardzo skuteczna
Awsomegirl
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez ewcio » 15 gru 2011, o 12:26

Awsomegirl napisał(a):moja zanjoma używa tylko naturalnych składników i używa np tylko szarego mydła, które nie wysusza skóry, albo mydeł na bazie wyciągu z oliwy z oliwek, a nastepnie po wyjściu w wanny smaruje sie oliwą z oliwek, mówi , że taka kuracja daje doskonałe efekty i jest bardzo skuteczna

Jednak oliwa z oliwek nie dla wszystkich, dla mnie jest za tłusta :/ ale może faktycznie warto przejść na szare mydło :) ja stosuje żele pod prysznic- po prostu jest to dla mnie najwygodniejsze pod prysznicem a poźniej balsam, chociaz najbardziej lubie masła do ciała,szczególnie zimą. Czasem nakładam też albo mieszam z balsamem panthenol w spray'u, takie ekstra nawilżenie :)

Tusia jaki to nutrikosmetyk używasz??
ewcio
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Laalaa » 29 gru 2011, o 15:46

dione napisał(a):Czasami dobrze jest skorzystać z zabiegów SPA. Na przykład w Hotelu Głęboczek jest sporo ciekawych zabiegów opartych o winoterapię. Są one bardzo skuteczne, a przy okazje można się zrelaksować. Na pewno tego typu działania nawilżają o wiele lepiej od kremów dostępnych w drogeriach.

Naprawde myslisz ze jednorazowy pobyt Hotelu nawilzy lepiej skore niz codziene wcieranie balsamu? :-):-) SPA kocham... ale wiekszosci z nas nie stac na to by wydawac po kilkaset zloty na zabiegi w spa... owszem kupilam sobie jakies czekoladowe zabiegi na gruponie za 49zl bo normalnie nie dalabym 300...
Laalaa
Miła Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Uroda