Nasze codzienne BLUZGI...
-
dzo
Re: Nasze codzienne BLUZGI...
aaa nic tylko z promotorką mam rozmawiać za godzinę na temat mojej pracy inżynierskiej
i stresuje się sama nie wiem czemu
i mam kolejny bluzg: szmata dostała moją pracę 2 tyg. temu i nie miała ani chwili czasu żeby na nią spojrzeć

i stresuje się sama nie wiem czemu
i mam kolejny bluzg: szmata dostała moją pracę 2 tyg. temu i nie miała ani chwili czasu żeby na nią spojrzeć
-
Melisa
Nogi mi odpadają taki zapierdziel miałysmy dziś.. a to dopiero pierwszy dzien pracy z pięciu. Chce juz urlop!
-
Melisa
Mam doła 
Boje się jak się nam ułoży życie w Polsce. Wiem, że rozsądniej byłoby gdybym to ja wyjechała do Egiptu
Boje się jak się nam ułoży życie w Polsce. Wiem, że rozsądniej byłoby gdybym to ja wyjechała do Egiptu
-
dzo
będzie dobrze !Melisa pisze:Mam doła
nie martw się na zapas
życie samo weryfikuje pewne sprawy i z czasem wszystko się układa
hehehehe podpisuję się
Fajna emotka
-
Melisa
Jak się zaraz wkur*ie to żadnego wyjazdu nie będzie! A tym bardziej żadnych zaręczyn! Niech no tylko przyjdzie na tego Skype'a to tak go opierdole! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
dzo
Melisa pisze:Jak się zaraz wkur*ie to żadnego wyjazdu nie będzie! A tym bardziej żadnych zaręczyn! Niech no tylko przyjdzie na tego Skype'a to tak go opierdole! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ooo widzę że chłop podpadł
Kur*a znowu muszę na niego czekać !!!!!!
-
no.nie.wiem
MILAN kontra ARSENAL
3-0
73 minuta
Mój mąż : "Kurwa ty patałachu, kaloszu, kurwa, durniu, kurwa, kurwa".
Rzygać mi się chce tą liga mistrzów.
Się zastanawiam czy w moim tv jeszcze mieszczą się jakieś inne kanały
3-0
73 minuta
Mój mąż : "Kurwa ty patałachu, kaloszu, kurwa, durniu, kurwa, kurwa".
Rzygać mi się chce tą liga mistrzów.
Się zastanawiam czy w moim tv jeszcze mieszczą się jakieś inne kanały
-
Nala
No nie zaliczyłam tego chuolernego egzaminu! Tyle nauki, tyle godzin! A fuj! :/
A ja się dziś wUrwiłm na szefa , który kazał mi i mojej koleżance przyjechać do pracy mimo braku prądu i wody..grr - dla jasności wykłóciłam się z nim ,że nie przyjadę bo nie ma warunków do pracy i żeby łaskawie powiadomił mnie jak wróci prąd, to przyjadę - ustąpił ale potem nie obyło się bez złośliwości z jego str. Najgorsiejsi są szefowie , którzy nie przepuszczą ani chwili co by nie kontrolować pracownika.. MAĆ MAĆ !!