Najgorszy serial
-
Lily of the Valley
Re: Najgorszy serial
Ta, Asia spoko jest
. Prędzej to ona Pawełka zostawi dla swojego eks... Janusz mu było? Zapomniałam
Jan!Mam jednak nadzieję że im się uda bo on to w sumie zawsze pecha ma...
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Dla mnie jakimś nieporozumieniem był serial ,,Teraz albo nigdy" oraz ,,Reguły gry" - gra aktorska woła o pomstę do nieba... zawłaszcza w przypadku tego drugiego, nie umywa się do oryginału. o M jak .... i reszcie nawet nie wspominam 
Ja nie lubię tych seriali polsatowskich i tvnowskich, Klanu, Złotopolskich i innych tego typu. Kiedyś z takich seriali dobra była "Dynastia", ale z perspektywy czasu patrząc, to chyba dlatego że puszczali ją w czasach, kiedy u nas było słabo. A w "Dynastii" pełno było przepychu, luksusu i bogactwa.
-
Haribo
Najgorszy serial? Czysta krew! Obejrzałam parę odcinków na siłę, bo.. chłopak, który mi się podobał to oglądał i chciałam wiecie, przypodobać się
niestety nie dałam rady...
Miałam taką samą reakcję, jak próbowałam obejrzeć jeden odcinek tego.Nala pisze:M jak miłość... O mamo.
-
whitequeen
- Miła Kobietka
A co powiecie na Pierwszą Miłość ?
Bo ja kiedyś lubiłam to oglądać.
Albo Przepis na życie? Kocham to. !
Bo ja kiedyś lubiłam to oglądać.
Albo Przepis na życie? Kocham to. !
-
różowamagnolia
- Jestem tu nowa :)
zdecydowanie Julia, a wcześniej Majka. tvn jest tak kreatywny, że może jedynie pościągać pomysły od tanich kolumbijskich seriali. nie lubię tego!