Najgorszy film
-
Lily of the Valley
Re: Najgorszy film
Co do "Melissy P.", zamierzam się drugi raz zabrać do oglądania, to jednak niesprawiedliwe z mojej strony, żeby oceniać film jeszcze zanim się zakończył. Zniesmaczyła mnie początkowa scena z masturbacją głównej bohaterki, jak i późniejsze robienie przyjemności oralnej przypadkowemu facetowi, który defacto, był niezłym skurczybykiem.
- quillathee
- Miła Kobietka
W "Antychryście" Antychrysta trzeba się doszukać
Tam nic nie jest wyłożone na tacy, musisz sobie sama rozwiązać zagadkę jeśli chcesz pojąć sens filmu. Ja film obejrzałam 3x zanim zaczęłam kontaktować kto naprawdę może być Antychrystem w tym filmie i dlaczego.
-
dobroslawa
Kac Vegas, gorszej chały nie spotkałam od czasu obejrzenia tego filmu
-
~czekoladka~
- Jestem tu nowa :)
Zgadzam się, Kac Vegas to tandeta, oglądałam i byłam wściekła że poszłam na to do kina.
co tam opowiadaacie.. kac vegas byl fajny...
kac wawa to dopiero kicz :patyk
kac wawa to dopiero kicz :patyk
Zdecydowanie najlepsze projektowanie i aranżacja wnętrz wrocław
Zgadzam się. Kac Wawa to chłam. Ogólnie polskie komedie to od dobrych kilku lat rynsztok.
Sprawdź zabudowy ze szkła ?
Właśnie słyszałam że ten film to najgorszy film na świecie
Niestety nie oglądałam ale chyba oglądne żeby się przekonać:P
filmowanie konferencji
najgorszy film jaki dotychczas widziałam to Prometeusz, zarówno fabuła jak i samo wykonanie było tragiczne, ten typ filmów w ogóle nie leży w moim guście, ale chłopak chciał go zobaczyć, więc poszliśmy do kina, zmarnowane 25 zł 
Dla mnie najgorszymi filmami jakie kiedykolwiek widziałam to Avatar, Prometeusz i Kac Wawa. Zwłaszcza ten ostatni jest strasznym kiczem.
konto bankowe przenieś
Zdecydowanie Kac Wawa no i jeszcze Chłopaki na Ibizie to szczyt debilizmu ;P
Kac Wawa.
Chodzi Ci o Iron Sky? Ja sie dawno tak nie uśmiałam... to fajna europejska produkcja... ale jak to się mówi o gustach się nie dyskutujereffina pisze:Widziałam tylko zwiastun, ale mam kandydata - "naziści z kosmosu"To będzie jakiś hardcore
Najgorsze filmy, które ostatnio widziałam to chyba:
* Abraham Lincoln: Łowca wampirów -efekty graficzne i dźwiękowe fajne, ale film kompletna klapa. To skakanie na biegnących koniach mnie rozwaliło. Zaliczyłam takiego facepalma, że huknęło w całym pokoju. Żenada.
* Skyfall 007 -nie pamiętam kiedy się tak wynudziłam, choć to ponoć film akcji... Męczyłam się 40 minut aż w reszcie mój się zlitował i wyłączył.
* Abraham Lincoln: Łowca wampirów -efekty graficzne i dźwiękowe fajne, ale film kompletna klapa. To skakanie na biegnących koniach mnie rozwaliło. Zaliczyłam takiego facepalma, że huknęło w całym pokoju. Żenada.
* Skyfall 007 -nie pamiętam kiedy się tak wynudziłam, choć to ponoć film akcji... Męczyłam się 40 minut aż w reszcie mój się zlitował i wyłączył.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
dzo
Skyfall to żenada jakaś byłaBlackfox pisze:Najgorsze filmy, które ostatnio widziałam to chyba:
No a niby to film akcji.dzo pisze:Skyfall to żenada jakaś byładawno się tak nie wynudziłam na żadnym filmie
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
dzo
taa
lepszą akcję miałam jak poszłam siku w międzyczasie zrobić niż siedząc i oglądając film

Ahahaha. O rety nie wiem czemu wyobraziłam sobie akcję ze spadającymi papierami toaletowymi. Może dlatego, bo to byłoby jakieś wrażenie niż akcja w SKFL007.
No atak papierów byłby lepszy niż cały film.
No atak papierów byłby lepszy niż cały film.
Absolutnie bez dwóch zdań, dodać do tego można wszystkie produkcje typu Weekend Sztos 2 czy tym podobne-goska- pisze:Kac Wawa.
Polskie filmy to prymitywne filmy czyli dziwki, zdrada, seks. Nie wspominając filmów o II wojnie... Nic nowego i nic zachwycającego.
Dla mnie najgorszym filmem jest ludzka stonoga. W życiu nie byłam tak zdegustowana żadnym filmem jak tym.
internet kablowy
Ogromną porażką był dla mnie polski film "Kochaj i tańcz". Nie wiem, czy kiedykolwiek widziałam bardziej przewidywalny scenariusz, a gra aktorska mnie po prostu fizycznie bolała. Izabella Miko zdecydowanie powinna poszukać sobie innego zajęcia.
"Szklana Pułapka 5" mój facet mnie na to zaciągnął do kina i to byl najgorszy film jaki ostatnio widziała. Scenariusz dno - akcja nieciekawa....
Odlotowe jak sprezarki srubowe

Koledzy chcieli mnie ostatnio na nią zaciągnąć. Dobrze, że się nie dałam 
Dla mnie najgorszy film to KAc Wawa...nie wiem kto taki chłam kręci...zraziłąm się na długo do polskich komedii!
Polecam okucia do szkła
Kac Wawa to w ogóle porażka. Też nie wiem po co ktoś wpuścił do kin taki szajs.
Yuma też daleko nie leży od Kaca. W ogóle mi się nie podobał. Jestem ciekawa kiedy polscy reżyserzy postawią na coś zupełnie innego i pokażą poziom... o ile nie obsadzą znowu śpiewającej przez cały film Nataszy i jadącego na koniu Borysa. Niedoczekanie.
Yuma też daleko nie leży od Kaca. W ogóle mi się nie podobał. Jestem ciekawa kiedy polscy reżyserzy postawią na coś zupełnie innego i pokażą poziom... o ile nie obsadzą znowu śpiewającej przez cały film Nataszy i jadącego na koniu Borysa. Niedoczekanie.