Modne ubranka na sylwestra i nie tylko

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
E-lejdis

Re: Modne ubranka na sylwestra i nie tylko

Post autor: E-lejdis »

Naprawdę prezentuje się bardzo fajni i kolor też mi odpowiada. Ciekawe jakie kolory będą modne w tym roku na sylwestra:)
Maurelia

Post autor: Maurelia »

Mi udało się wrócić do wymarzonej figury sprzed kilku lat i chciałabym to teraz podkreślić odważną kreacją. Co myślicie o takiej małej czarnej? Ładnie eksponuje plecy, a ja jestem z nich zadowolona :)
Obrazek
Sklep.Sambora_pl

Post autor: Sklep.Sambora_pl »

Małą czarna nigdy nie wyjdzie z mody,a jeżeli dołożysz do tego oryginalną biżuterie to całość będzie prezentować się naprawdę bardzo fajnie. Dobry pomysł:)
Awsomegirl

Post autor: Awsomegirl »

teraz jest karnawały czas więc warto rozejrzeć się za sukienką , na różne okazje, bo teraz też jest dobry cenowy okres, bo wszędzie są promocje, warto zaglądać, też do różnych sklepów z promocjami, albo do klubów zakupowych np stilago bo wtedy wiadomo, że dostanie się markowe ciuchy w bardzo dobrych cenach
Bielizna-Anna

Post autor: Bielizna-Anna »

Karnawał już się kończy... Macie jakieś stylizacje przygotowane na zakończenie tego hucznego okresu? Ja skusiłam się na sukienkę małą czarną , ale brokatową. Nie potrzeba do niej wiele dodatków, bo sama w sobie jest wystarczająco karnawałowa:)
fotoplastikon
Jestem tu nowa :)

Post autor: fotoplastikon »

Małe czarne i nie tylko możecie znaleźć na www.vera-fashion.pl ! Na pewno żadna z Was się nie zawiedzie - bo to sprawdzona firma z 15letnim stażem ;-)
klaudia_04
Jestem tu nowa :)

Post autor: klaudia_04 »

Ja osobiście nie znalazłam jeszcze kreacji dla siebie, a sylwester się zbliża. Mam chociaż już upatrzone szafirowe kolczyki, tylko problem czy będą pasować do mojej przyszłej sukienki. Przesyłam linka może znajdziecie też coś dla siebie ;) http://www.kuzniasrebra.pl/Kolczyki/Kol ... 15936.html
ODPOWIEDZ