forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Modne ubranka na sylwestra i nie tylko

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Re: Modne ubranka na sylwestra i nie tylko

Postprzez E-lejdis » 8 lis 2011, o 13:39

Naprawdę prezentuje się bardzo fajni i kolor też mi odpowiada. Ciekawe jakie kolory będą modne w tym roku na sylwestra:)
E-lejdis
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez Maurelia » 13 lis 2011, o 18:51

Mi udało się wrócić do wymarzonej figury sprzed kilku lat i chciałabym to teraz podkreślić odważną kreacją. Co myślicie o takiej małej czarnej? Ładnie eksponuje plecy, a ja jestem z nich zadowolona :)
Obrazek
Maurelia
Miła Kobietka

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 2 sty 2012, o 20:25

Małą czarna nigdy nie wyjdzie z mody,a jeżeli dołożysz do tego oryginalną biżuterie to całość będzie prezentować się naprawdę bardzo fajnie. Dobry pomysł:)
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Postprzez Awsomegirl » 24 sty 2012, o 13:33

teraz jest karnawały czas więc warto rozejrzeć się za sukienką , na różne okazje, bo teraz też jest dobry cenowy okres, bo wszędzie są promocje, warto zaglądać, też do różnych sklepów z promocjami, albo do klubów zakupowych np stilago bo wtedy wiadomo, że dostanie się markowe ciuchy w bardzo dobrych cenach
Awsomegirl
Początkująca

Postprzez Bielizna-Anna » 15 lut 2012, o 17:24

Karnawał już się kończy... Macie jakieś stylizacje przygotowane na zakończenie tego hucznego okresu? Ja skusiłam się na sukienkę małą czarną , ale brokatową. Nie potrzeba do niej wiele dodatków, bo sama w sobie jest wystarczająco karnawałowa:)
www.Bielizna-Anna.pl - bielizna dla kobiet
Bielizna-Anna
Miła Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Moda