A ja dzis dzien spedzilam z rodzinka zrobilam dzieciakom stepelki z ziemnakow ale mieli radoche hihiih pogralismy w gry planszowe i jakos minela niedziela ze spaceru nici bo wialo u nas jagby lby chcialo pourywac kurcze
Minął kolejny dzień
-
evka
Re: Minol kolejny dzien.
jagodka tak mi przykro ze jestes chora ale trzymam kciuki bys rano jakos sie czula i mam szczerą nadzieje ze przyjma cie do pracy daj znac jak ci bedzie juz lepiej
A ja dzis dzien spedzilam z rodzinka zrobilam dzieciakom stepelki z ziemnakow ale mieli radoche hihiih pogralismy w gry planszowe i jakos minela niedziela ze spaceru nici bo wialo u nas jagby lby chcialo pourywac kurcze
a teraz boli mnie zoladek niewiem czemu i jakos sie dziwnie czuje niby tez mnie boli z boku pod zebrami po lewej niewiem co mi jest kurcze ale jutro nowy dzien wiec bedzie lepiej mam nadzieje 
-
emilla
nie lubie niedzieli tak jakby czas stanął w miejscu no chyba, że na drugi dzień jest wolne 
-
Panna_M
Witam, ale dawno mnie już tu nie było!!
Hehe, będę miała co czytać
u mnie nic się nie zmieniłoo, nauka, nauka...nauka :/
Hehe, będę miała co czytać
u mnie nic się nie zmieniłoo, nauka, nauka...nauka :/
-
Luśka
jagoda..szukasz pracy?napisz do mnie na prv... z miłą chęcią podpowiem Ci pracę w Olsztynie:) tam gdzie ja pracuje, myślę że Ci się spodoba:)
-
hanka32
Byłam dziś z moim mężem na zakupach w dużych marketach kupiłam sobie dluzkę w kratkę fioletowe rękawiczki a dla mojego męża czapkę
wełnianą na zimową porę.Zakupy małe ale mała rzecz a cieszy.A ile kolorowych różności na święta 
-
jagoda
znalazłam prace w sklepie spożywczym ale dziewczyny trzymajcie kciuki bo we wtorek odbieram książeczkę z sanepidu i musi być wszystko ok
-
jagoda
dziękuję ślicznie
wszystko się udało i pracuję
jest dobrze i daje rade gorzej ze studiami bo mi się uczyć nie chce hehehe
-
Otylia_W
Już grudzień za pasem, ale ten czas leci... chyba za prezentami trzeba się już zacząć rozglądać
-
evka
Oj masz racje czas bardzo szybko przemija dopiero co byly upaly a juz zima ja bylam dzis przelotem w miescie ale zauwazylam ze sklepy sie zaczely ubierac w stroje swiateczne hihihih
moim zdaniem za wczesnie
A dzionek mi jakos minol nawet niewiem kiedy 
A dzionek mi jakos minol nawet niewiem kiedy -
Panna_M
hej Wam! znowu zaniedbałam to forum, ale wpadłam do Was 
U mnie studnoweczka za tydzień się szykuje...
U mnie studnoweczka za tydzień się szykuje...
-
Amira
Witajcie!
Mi dzień mija leniwie i z tegoż oto powodu postanowiłam znaleźć sobie jakieś forum i trafiłam do Was
Mi dzień mija leniwie i z tegoż oto powodu postanowiłam znaleźć sobie jakieś forum i trafiłam do Was
-
pstro
A ja mam remont w domu i za nic nie mogę się za niego zabrać :/
-
Amira
Witajcie...
Padam na ryjek dzisiaj.
Dzień bardzo aktywny.
Byłam z przyjaciółką na "Metrze" w teatrze, później spotkałam się ze znajomymi, niedawno wróciłam i zjadłam drugie śniadanie ;d
Padam na ryjek dzisiaj.
Dzień bardzo aktywny.
Byłam z przyjaciółką na "Metrze" w teatrze, później spotkałam się ze znajomymi, niedawno wróciłam i zjadłam drugie śniadanie ;d
-
Otylia_W
Ja jestem ostro zabiegana. Wczoraj pomyłam prawie wszystkie okna w domu. Ale pociesza mnie fakt, że wreszcie mamy wiosnę i takie ładne słoneczko na dworku świeci. 
-
króliczek8982
Gratulacje ja swoją rocznicę też będę obchodzić w kwietniu 28 (dwa latka będę ze swoim narzeczonym)jagoda pisze:ROCZNICA~!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
króliczek8982
A u nas na opolszczyźnie śnieg rano trochę popadał a popołudniu stopniał trochę deszcz popadał a później słonko wyszło jak to mówią "kwiecień plecień poprzeplata trochę zimy trochę lata"Otylia_W pisze:Ja jestem ostro zabiegana. Wczoraj pomyłam prawie wszystkie okna w domu. Ale pociesza mnie fakt, że wreszcie mamy wiosnę i takie ładne słoneczko na dworku świeci.

-
Amira
Ja zalatana.
Na nic nie mam czasu :/
Masakra straszna przed tymi święyami.
Porządki i kuchnia
Ale jeszcze tylko jutro i...
ŚWIĘTA
Na nic nie mam czasu :/
Masakra straszna przed tymi święyami.
Porządki i kuchnia
Ale jeszcze tylko jutro i...
ŚWIĘTA
-
Panna_M
Witam, znów uciekłam na jakiś czas z tego forum, ale postanowiłam was odwiedzić 
-
Amira
Ostatnio pusto troszkę tutaj.Panna_M pisze:Witam, znów uciekłam na jakiś czas z tego forum, ale postanowiłam was odwiedzić
Ja też się zaniedbałam, ale też powróciłam.
Dzień minął dość leniwie.
Była moje siostra cioteczna z dzidzią prosić na chrzcin gdzie będę chrzestną
-
ninka_niebieska
Lato minęło.. nadchodzi zima. Powiedzcie jak spędzacie jesienne wieczory.. jak wasze samopoczucie.. ?