forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Minął kolejny dzień

Czyli to co kobiety "podobno" lubią najbardziej. Plotki nie tylko z życia gwiazd w tym właśnie dziale.

Re: Minol kolejny dzien.

Postprzez jagoda » 29 lip 2009, o 14:02

Niby jeszcze nie minął ale dla mnie już prawie. Mój mężczyzna pojechał do pracy a ja zostałam z zatłuszczoną kuchnią, naczyniami które ułożyły się pod sam sufit ... z odkurzaniem, sprzataniem ehhh ... :girlactive a na dodatek spóźniłam się z obiadem i ledwo zdążyłam a i tak skończyło się katastrofą pół oleju poszło ;( na szafki w kuchni... widać że ja dopiero zaczynam gotować.... musiałam się wygadać bo czeka mnie kilka porządnych godzin sprzatania... A tak ogólnie wieczorem jeszcze domówka :) W końcu należy się po tak cięzkim dniu :happy
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jagoda
Extra Kobietka

Reklama

Postprzez evka » 29 lip 2009, o 19:15

Wczoraj mroziłam porzeczki i jeszcze upiekłam z nich placek i dzieciaki się objadły porzeczkami z cukrem .Wieczorem mega napięcia przez sąsiadów ech szkoda gadać :(

A dziś jakoś nie mam nastroju na nic po wczorajszym i tylko czekam kiedy pójdę spać ale tak to jest jak się mieszka z rodzina za blisko :wazzuup Tez posprzątałam nie tylko kuchnie bo pomyłam podłogi i jeszcze mi kurze zostały do wytarcia w sypialni i w gościnnym dzieciaki u siebie powycierają bo uwielbiają nawilżające chust do kurzu jak obejrzą bajkę pójdą do basenu trochę pochowamy zabawki i koniec dnia mam nadzieje ze jutro będę mieć ochotę na życie bo dziś to szok :patyk
jagoda współczuje ci ale jak już się wprawisz w obowiązki małżeńskie to pójdzie ci jak po maśle trzymam kciuki by jutro było lepiej ;)
A ja jutro chyba wybiorę się z dzieciakami do mamy na działkę tam choć trochę mam spokoju i zrozumienia ech :(
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez evka » 29 lip 2009, o 19:16

Sory za bledy niechce juz mi sie dzis ich porawaic wybaczcie ;(
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez agat » 29 lip 2009, o 21:13

evka... mam nadzieję, że jutro już wszystko będzie dobrze i nabierzesz sił i optymizmu :)
ja tez do mamy na działkę chodzę by odpocząć . A błędów już nie ma ;) nie ma się co takimi drobnostkami przejmować :D
Jagoda... nabierzesz wprawy zanim się obejrzysz :)

Ja dziś znów cały dzień z synkiem. Spał tylko raz więc chodził wieczorem trochę marudny. Na szczęście pogoda dopisała i mogliśmy iść na dworek już po obędzie i tak łaziliśmy do 18.30 Teraz maluch śpi a ja mam chwilkę dla siebie :)
Pozdrawiam, Agnieszka
Obrazek
Obrazek
agat
Fajna Kobietka

Postprzez jagoda » 30 lip 2009, o 14:14

Wprawa wprawa ;) Dzieki jestescie Kochane :kwiatek dzisaj ugotowałam obiadek na czas i był pyszny udało mi się ;) Mężczyzna zadowolony ja również choć siedziałam w kuchni jakieś 3 godziny nie żałuję ;) Po wczorajszej imprezce ledwo żyje kac nie z tej ziemi a czekaja na mnie dzisiaj płytki w kuchni ... no dobra czas się wziąć za robotę. A wczoraj rzucaliśmy się kasztanami :happy Jeszcze raz wielkie dzięki no i główki do góry będzie dobrze bo jak ja juz zaczynam gotować bez katastrofalnych skutków w kuchni to znaczy że cuda są możliwe :happy
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jagoda
Extra Kobietka

Postprzez evka » 30 lip 2009, o 19:34

Dzieki agat za podbudowanie :kiss2
jagoda BRAWO BRAWO :drinkwine Mnie minol fajnie dosc dzien na dzialce nie bylam bo D wrucil wczesniej z trasy wiec spedzilismy dzien razem z dzieciakami. Po kolacji pojechal z dzieciakami na spacer rowerem a ja mam chwile ciszy :D
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez evka » 30 lip 2009, o 19:37

jagoda jak to zucaliscie sie kasztanami???? :o A siniakow nie macie hihhi gratuluje udanej domowki :kiss2
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez meredith » 30 lip 2009, o 23:28

la la la WRÓCIŁAM! :happy i już się (chyba) nigdzie nie wybieram :)
Lece nadrobić zaległe wątki :)
Teraz taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z Mych ramion,
jutro się do Mnie znów uśmiechniesz i kiedyś tam powiesz Mi : mamo.
meredith
Fajna Kobietka

Postprzez meredith » 30 lip 2009, o 23:43

Jak mi minął ten dzień? Ach... stresik, nerwy i cały dzień w biegu. Moja malusia miała dziś kolejne szczepienie, pierwszą dawkę zniosła bardzo dobrze, tak jakby wogóle nie była szczepiona, ale dzisiaj już nie było tak kolorowo, ale też nie było najgorzej. Bolało ją po 2 godzinkach, ciągle tylko "ała" i "ała" i "a gig" tak jakby rozumiała...:( dobrze, że miała tylko jedno wkłucie plus doustne, zamiast czterech czy pięciu...

Jagoda, no normalnie, że tak powiem Gratulacje :D

Evka, Ty wiesz, Tobie już odpisałam i znasz moje zdanie... :kiss2

a Hanka ładny :bicz dostanie za wyjazd bez słowa he he
Teraz taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z Mych ramion,
jutro się do Mnie znów uśmiechniesz i kiedyś tam powiesz Mi : mamo.
meredith
Fajna Kobietka

Postprzez evka » 31 lip 2009, o 12:47

hanka jak hanka ale ty gdzie sie zawieruszylas nam ? co ? a masz ty :bicz :piesek puszcze cie z moim psem na spacer i kara bedzie odrobiona hhihih wspulczuje hihii
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Plotki i ploteczki