Minął kolejny dzień

Czyli to co kobiety "podobno" lubią najbardziej. Plotki nie tylko z życia gwiazd w tym właśnie dziale.
ODPOWIEDZ
evka

Re: Minol kolejny dzien.

Post autor: evka »

A tobie hucznych urodzin Zycz mu sto lat odemnie :) U mnie nudy stale pada wiec ciezko sie oddalic z domu bez samochodu ale posiedzialam z dzieciakami przed domem dzieciaki wypluskaly sie w basenie korzystajac z chwilowego slneczka i pojezdzilismy chwile rowerem doslownie mowiac bo znowu sie rozpadalo ale zato mielismy czas na dzieciece gry planszowe i z Olivcia na krzyzowke dziecieca mloda dobra jest, coraz bardziej mnie zaskakuje hhhhhihihi :shock:
evka

Godz.22 gdzie sie podziali wszyscy spicie juz ????? A moze hihihi :sex1 ?????? :lol:
hanka32

Post autor: hanka32 »

JA ANI NIE ŚPIĘ ANI :sex1 BO MĄŻ JEST W DELEGACJI.WYGLĄDA NA TO ŻE TYLKO MY DWIE TU JESTEŚMY :D
evka

Tak niestety szkoda ze tylko my dwie :cry: :(
meredith

Post autor: meredith »

Taaa a ja się zjawiam jak już nikogo oczywiście nie ma! super :(
Panna_M

Post autor: Panna_M »

Hehe, ja jestem, ale znów znikam :)
evka

No nic laski spadam musze zrobic zakupy bo mi w lodowce tylko swiatlo zostalo :angrywife i podrodze obiecalam dziciakom lody i plac zabaw bede wieczorkiem :) Udanego popoludnia :)
agat

Post autor: agat »

Witam... kolejny dzionek się zaczyna :) macie jakieś ciekawe plany :?:
Mnie ma dziś odwiedzić koleżanka z córeczką. Nie wiedziałyśmy się już rok ... oj bedzie o czym poplotkować :D
miłego dnia życzę
evka

Niemam zadnych planow na dzis kiepsko sie czuje pogoda do niczego wiec moze jakis krótki spacerek z dzieciakami jaks ie lepiej poczuje moze pojezdzimy :rower AGAT zycze przyjemnego plotkowania lal spotkac sie z kumpela po roku super pozdrow ja odnas moze tez dolaczy do grona babskiesprawy :woman
agat

evka pisze:Niemam zadnych planow na dzis kiepsko sie czuje ...
A jak dziś samopoczucie :?:

u nas od rana upał i 30 stopni na termometrze , a jeszcze jest wcześnie ...
Ile osiągnie temperatura w momencie kulminacyjnym :?:

Miłego dnia życzę
evka

A dobre samopoczucie dzis dziekuje u nas tez bardzo goraco 22 stopnie i wlasnie ruszyl sie troche wiaterek wiec niejest tak zle ide zrobic sobie kawke i mezowi bo jedzie dzis do pracy wieczorkiem i smazy miesko ja zajmuje sie reszta dzis obiadku i mamy plany by zabrac dzieciaki na plac zabaw i pewnie wypluskaja sie znowu w basenie odezwe sie wieczorkiem jak minol dzien :D
evka

agat pisze:Witam... kolejny dzionek się zaczyna :) macie jakieś ciekawe plany :?:
Mnie ma dziś odwiedzić koleżanka z córeczką. Nie wiedziałyśmy się już rok ... oj bedzie o czym poplotkować :D
miłego dnia życzę

A jak minely plotki z kolezanka mam nadzieje ze sie nagadalyscie za wszystkie czasy ;)
agat

evka pisze:
A jak minely plotki z kolezanka mam nadzieje ze sie nagadalyscie za wszystkie czasy ;)
Za mało było czasu by się nagadać :( no ale jeszcze będzie w naszym mieście przez kilka dni, więc może jeszcze uda się spotkać :D
meredith

Hej Kochane, mam dzisiaj fatalny dzień... okropnie się czuję :( niewyspanie i przemęczenie wychodzi... głowa mnie boli na maxa, Zuzia marudna na ząbki, chce zasnąć a nie może, jeszcze ta pogoda koszmar... :(
evka

meredith pisze:Hej Kochane, mam dzisiaj fatalny dzień... okropnie się czuję :( niewyspanie i przemęczenie wychodzi... głowa mnie boli na maxa, Zuzia marudna na ząbki, chce zasnąć a nie może, jeszcze ta pogoda koszmar... :(

Biedactwo :kiss2 jak tylko mala zasnie to ty tez sie polóz i nie siec tak dlugo przy kompie wes tabl.na bol glowy napisz puzniej czy ci minelo całuski ;)
meredith

Echh siorka wez Ty zorganizuj spotkanie jakieś, bo ja muszę się wyrwać z domu i pogadać z innymi babami bo qrwicy sama dostanę...
evka

A czemu znowu ja ? mnie by tez potrzeba by byla kontaktu z innymi kobitami bo mi juz w oczach dzieci sie mnoza caly czas z dzieciakami zaczynam sama dziecinniec ech niech te wakacje sie juz skoncza :baby
meredith

:happy :drinkwine
hanka32

Post autor: hanka32 »

MNIE TEN DZIEŃ MINĄŁ FATALNIE OD SAMEGO RANA BOLI MNIE GŁOWA I NAWET JESZCZE DO TERAZ WZIEŁAM TABLETKE ALE NIE POMOGŁA ZA DUŻO :cry: MEREDITH MOŻEMY SOBIE PODAĆ RĘKĘ :diabel
evka

Hania wyjechala i ise nie porzegnala niech ino ona wruci :bicz :bicz :diabel

Mnie dzien minol wesolo bylam u rodzicow na dzialce zrobili grilla byla siora z mala bylo fajnie wieczorkiem pojechalismy z dzieciakami na wycieczke krutka rowerem a dzis nowy dzien wiec teraz kawka a po obiadku sie cos zorganizuje :lol:
jagoda

Post autor: jagoda »

Niby jeszcze nie minął ale dla mnie już prawie. Mój mężczyzna pojechał do pracy a ja zostałam z zatłuszczoną kuchnią, naczyniami które ułożyły się pod sam sufit ... z odkurzaniem, sprzataniem ehhh ... :girlactive a na dodatek spóźniłam się z obiadem i ledwo zdążyłam a i tak skończyło się katastrofą pół oleju poszło ;( na szafki w kuchni... widać że ja dopiero zaczynam gotować.... musiałam się wygadać bo czeka mnie kilka porządnych godzin sprzatania... A tak ogólnie wieczorem jeszcze domówka :) W końcu należy się po tak cięzkim dniu :happy
evka

Wczoraj mroziłam porzeczki i jeszcze upiekłam z nich placek i dzieciaki się objadły porzeczkami z cukrem .Wieczorem mega napięcia przez sąsiadów ech szkoda gadać :(

A dziś jakoś nie mam nastroju na nic po wczorajszym i tylko czekam kiedy pójdę spać ale tak to jest jak się mieszka z rodzina za blisko :wazzuup Tez posprzątałam nie tylko kuchnie bo pomyłam podłogi i jeszcze mi kurze zostały do wytarcia w sypialni i w gościnnym dzieciaki u siebie powycierają bo uwielbiają nawilżające chust do kurzu jak obejrzą bajkę pójdą do basenu trochę pochowamy zabawki i koniec dnia mam nadzieje ze jutro będę mieć ochotę na życie bo dziś to szok :patyk
jagoda współczuje ci ale jak już się wprawisz w obowiązki małżeńskie to pójdzie ci jak po maśle trzymam kciuki by jutro było lepiej ;)
A ja jutro chyba wybiorę się z dzieciakami do mamy na działkę tam choć trochę mam spokoju i zrozumienia ech :(
evka

Sory za bledy niechce juz mi sie dzis ich porawaic wybaczcie ;(
agat

evka... mam nadzieję, że jutro już wszystko będzie dobrze i nabierzesz sił i optymizmu :)
ja tez do mamy na działkę chodzę by odpocząć . A błędów już nie ma ;) nie ma się co takimi drobnostkami przejmować :D
Jagoda... nabierzesz wprawy zanim się obejrzysz :)

Ja dziś znów cały dzień z synkiem. Spał tylko raz więc chodził wieczorem trochę marudny. Na szczęście pogoda dopisała i mogliśmy iść na dworek już po obędzie i tak łaziliśmy do 18.30 Teraz maluch śpi a ja mam chwilkę dla siebie :)
jagoda

Post autor: jagoda »

Wprawa wprawa ;) Dzieki jestescie Kochane :kwiatek dzisaj ugotowałam obiadek na czas i był pyszny udało mi się ;) Mężczyzna zadowolony ja również choć siedziałam w kuchni jakieś 3 godziny nie żałuję ;) Po wczorajszej imprezce ledwo żyje kac nie z tej ziemi a czekaja na mnie dzisiaj płytki w kuchni ... no dobra czas się wziąć za robotę. A wczoraj rzucaliśmy się kasztanami :happy Jeszcze raz wielkie dzięki no i główki do góry będzie dobrze bo jak ja juz zaczynam gotować bez katastrofalnych skutków w kuchni to znaczy że cuda są możliwe :happy
ODPOWIEDZ