forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Miłość w internecie

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.

Miłość w internecie

Postprzez unika111 » 12 sie 2010, o 09:20

Ostatnio myślę poważnie o zarejestrowaniu się w jakimś serwisie randkowym i chciałam się zapytać czy ktoś z Was poznał prawdziwą miłość przez internet? i czy możecie polecić jakiś fajny serwis randkowy? ;)
unika111
Początkująca

Re: Miłość w internecie

Postprzez Gulga » 1 wrz 2010, o 00:55

Wiesz co, polecić to można wiele portali, serwisów, ale wszystkie one są tak naprawdę do siebie podobne i nawet jeśli ja Ci napiszę, że na tym i na tym poznałam fajnego faceta nie masz gwarancji, że i Tobie się to uda. To raz.

Dwa, że szybciej poznać można kogoś interesującego na zwykłym forum, gdzie rozmawiacie o czymś kompletnie nie związanym z poszukiwaniem drugiej połówki czy podczas gry online (szachy, rebusy, karty, bilard) aniżeli w serwisie randkowym. Oczywiście są osoby, które poprzez taki portal/serwis spotkały kogoś i na pewno są szczęśliwe, ale każdy ma swoje doświadczenia...
Gulga
Początkująca

Postprzez Luśka » 9 wrz 2010, o 16:26

ja na ten temat mogę powiedzieć bardzo dużo:P poznałam mojego narzeczonego przez serwis fotka....ale to było już 3 lata temu,a teraz ten serwis opanowały małolaty w wieku 12-13 lat:)
ale mogę powiedzieć że portal nk zrobił się właśnie taki randkowy...w sumie dzięki niemu możemy znaleźć każdego, w każdym wieku:)
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez Sylwia30 » 15 wrz 2010, o 21:03

Mojego męża poznałam na Interi na czacie 3 lata temu:)tak wiec mozna spotkac miłosc,ale nie szukac na siłe,sama do Ciebie przyjdzie:)
Sylwia30
Początkująca

Postprzez eMka » 13 kwi 2011, o 08:47

Hmmmm Fotka...ja tam rowniez poznalam swoja wielka milosc jakies 5 lat temu... ale czy bedzie nam dane byc razem...czas pokaze...
eMka
Początkująca

Postprzez ABCbielizny » 19 kwi 2011, o 14:57

Jest kilka takich portali na których można się zarejestrować. To nic złego,a wręcz przeciwnie. Uważam że powinnaś spróbować i zobaczysz co z tego wyjdzie. Będziemy czekać na Twoje opinie.
www.ABCbielizny.pl - Bielizna damska
ABCbielizny
Fajna Kobietka

Powrót do Partnerstwo