forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Mąż nie chce się ze mną kochać,bo jestem w ciąży

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.

Mąż nie chce się ze mną kochać,bo jestem w ciąży

Postprzez Ewelina » 24 wrz 2010, o 17:27

Mam pytanie: Czy według Was dziewczyny to, że mąż nie ma ochoty na seks z żoną z powodu ciąży jest normalne? Czy Wy będąc w takiej sytuacji potrafiłybyście to zrozumieć, uszanować i czekać cierpliwie miesiącami aż sytuacja się zmieni? Ja właśnie jestem w takiej sytuacji i nie mogę tego zrozumieć. Wspomnę jeszcze że jesteśmy dwa miesiące po ślubie, co wcale mi nie pomaga, bo aż boje się pomyśleć co będzie dalej.
Bardzo proszę o Wasze opinie.
Ewelina
Początkująca

Reklama

Re: Mąż nie chce się ze mną kochać,bo jestem w ciąży

Postprzez jagoda » 27 wrz 2010, o 15:26

Jeżeli ciąża nie wymaga powstrzymywania się od współzycia seksualnego to jak najbardziej a wręcz wskazane jest uszczęśliwianie nie tylko przyszłej mamy ale i także dzieciątka które prawdopodobnie w tym czasie również bardzo dobrze się czuje :) warto porozmawiać z partnerem moze obawy związane z tym że nosisz pod sercem dziecko są tak wielkie że boi się je skrzywdzić trzeba z nim porozmawiać wytłumaczyć co i jak wszystko na spokojnie a na pewno się ułoży, życzę powodzenia
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jagoda
Extra Kobietka

Postprzez ABCbielizny » 30 wrz 2010, o 12:39

Witam Wszystkich:) Moja dobra przyjaciółka miała bardzo podobny problem,mąż nie chciał się kochać z powodu jej ciaży. Jak się potem okazało czuł leki niesmak,nie mógł czerpać z seksu tyle przyjemnosci mają na uwadze że w brzuchu żony znajduje się dziecko. Myślę że powinnaś szczerze porozmawiać ze swoim partnerem. Powiedz mu o swoich obawach. Na pewno wszystko sobie wyjaśnicie.
www.ABCbielizny.pl - Bielizna damska
ABCbielizny
Fajna Kobietka

Postprzez basinka » 13 lip 2011, o 14:15

porozmawiaj z mezem moze on sie boji ze zrobi dzisiowi kuku
Protetyka Warszawa. I idealne uzębienie stało się rzeczywistością.
basinka
Początkująca

Postprzez lidka86 » 24 sty 2012, o 11:05

a może boi się że zrobi krzywdę dzidziusiowi..? porozmawiaj z mężem
Obrazek
Obrazek
Obrazek
lidka86
Miła Kobietka

Postprzez Justyna 32 » 24 sty 2012, o 14:06

Zgadzam się z poprzedniczkami. Ja też miałam ten problem. Mój mąż bał się kochać bo myślał,że zrobi krzywdę dzidzi. Zabierz go ze sobą do ginekologa i porusz ten temat przy lekarzu. Opowie wam wszystko o współżyciu w ciąży. Ja tak zrobiłam i mój mąż od razu zaczął się inaczej zachowywać :sex1
Justyna 32
Miła Kobietka

Postprzez lidka86 » 24 sty 2012, o 14:54

doskonały pomysł... ginekolog najlepiej wytłumaczy obawy jeśli twój mąz je ma. ale najpierw z nim szczerze porozmawiaj
Obrazek
Obrazek
Obrazek
lidka86
Miła Kobietka

Postprzez katasha7 » 25 sty 2012, o 21:53

no mój mąż jak miałam już wielki brzuszek tez nie chciał się kochać bo się dziwnie czuł i bał o małą.

Nam pomógł artykuł w jakiejś mamusiowej gazetce hehe fajny tam tekst był że jak rodzice się kochają to dzidzi jest przyjemnie bo się ją wtedy buja hehehe
katasha7
Początkująca

Postprzez lidka86 » 26 sty 2012, o 14:19

katasha7 napisał(a):no mój mąż jak miałam już wielki brzuszek tez nie chciał się kochać bo się dziwnie czuł i bał o małą.

Nam pomógł artykuł w jakiejś mamusiowej gazetce hehe fajny tam tekst był że jak rodzice się kochają to dzidzi jest przyjemnie bo się ją wtedy buja hehehe

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: BRAWA DLA AUTORA ARTYKUŁU
Obrazek
Obrazek
Obrazek
lidka86
Miła Kobietka

Postprzez nesca » 27 sty 2012, o 14:44

myśmy "bujali" naszego aż do porodu, mój mąż nie miał z tym żadnych problemów, to ja się wiecznie zastanawiałam, jak ja się mogę mu podobać z arbuzem z przodu. Ale szalał za mną, przed w trakcie i po ciąży :)
Myślę, że warto rozmawiać z facetem,. żeby się dowiedzieć czy jemu chodzi o kwestie medyczne, czy o fakt dziecka (zeby nic się nie stało), czy o wygląd kobiety (może też się tak zdarzyć). Przede wszystkim jednak to chyba kwestia dojrzałości człowieka i jego wiedzy na ten temat.
nesca
Początkująca

Następna strona

Powrót do Seks i antykoncepcja