Maseczki do włosów
-
certyfikowane_piekno
Re: Maseczki do włosów
Poza stosowaniem kosmetyków pielęgnacyjnych pamiętaj również, że Twój sposób żywienia ma wpływ wygląd włosów. Jedz ryby. Pomyśl też o suplemencie diety bogatym w nienasycone kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6, zwiększ także spożycie potraw obfitujących w cynk, magnez, selen, żelazo. (szpinak, soję, a także orzechy, pestki dyni, migdały wymieszane z muesli i czekoladę, ale gorzką, najlepiej 50%, a nawet 70%.)W razie potrzeby udaj się do lekarza medycyny estetycznej - najlepiej sprawdzonego, należącego do grupy lekarzy certyfikowanych.
-
babyisback
Ja bardzo sobie chwalę nowe odżywki z Welli, wielka tuba 500 ml kupiłam za 12 zł. Włosy są miękkie i lśniiące, na pewno zostanę przy tej odżywce.
-
reski
ja uzywam maseczek bez spukiwani róznych fir prawie wszystkie sa rewelacyjne
-
apollo
A może po prostu Intensywnie regenerujący SZAMPON BIOVAX?
Nie korzystam z maseczki - szampony od Biovaxa są dla mnie wystarczające. Wysoka jakość no i efekt dokładnie taki, jakiego oczekuję. Nic więcej potrzebne mi nie jest
Nie korzystam z maseczki - szampony od Biovaxa są dla mnie wystarczające. Wysoka jakość no i efekt dokładnie taki, jakiego oczekuję. Nic więcej potrzebne mi nie jest
-
Maurelia
Mogę z czystym sumieniem potwierdzić to co już wyżej zostało powiedziane o kosmetykach Biovax. Dodam tylko, że ich maska do włosów suchych i zniszczonych działa rewelacyjnie. Trzymam ją czasem na głowie dłużej niż. te 20 min, a włosy są nawilżone, delikatne i takie jak lubię "lejące". Znika suche sianko z głowy.
-
Lusiek276
Jeśli maska to tylko Gliss Kur Total Repair, jest super, świetnie odżywia włosy. Są po niej gładkie i nie rozdwajają się