forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Maseczki do włosów

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: Maseczki do włosów

Postprzez certyfikowane_piekno » 4 lip 2011, o 16:28

Poza stosowaniem kosmetyków pielęgnacyjnych pamiętaj również, że Twój sposób żywienia ma wpływ wygląd włosów. Jedz ryby. Pomyśl też o suplemencie diety bogatym w nienasycone kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6, zwiększ także spożycie potraw obfitujących w cynk, magnez, selen, żelazo. (szpinak, soję, a także orzechy, pestki dyni, migdały wymieszane z muesli i czekoladę, ale gorzką, najlepiej 50%, a nawet 70%.)W razie potrzeby udaj się do lekarza medycyny estetycznej - najlepiej sprawdzonego, należącego do grupy lekarzy certyfikowanych.
certyfikowane_piekno
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Postprzez babyisback » 5 lip 2011, o 12:43

Ja bardzo sobie chwalę nowe odżywki z Welli, wielka tuba 500 ml kupiłam za 12 zł. Włosy są miękkie i lśniiące, na pewno zostanę przy tej odżywce.
"tell me what you know about dreams, dreams
tell me what you know about night terrors, nothin’
you don't really care about the trials of tomorrow
rather lay awake in a bed full of sorrow"
babyisback
Miła Kobietka

Postprzez reski » 12 lip 2011, o 12:14

ja uzywam maseczek bez spukiwani róznych fir prawie wszystkie sa rewelacyjne
Spa Warszawa to coś więcej niż wypoczynek. Powiększanie ust Warszawa też jest fajne.
reski
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez apollo » 27 lip 2011, o 17:50

A może po prostu Intensywnie regenerujący SZAMPON BIOVAX?
Nie korzystam z maseczki - szampony od Biovaxa są dla mnie wystarczające. Wysoka jakość no i efekt dokładnie taki, jakiego oczekuję. Nic więcej potrzebne mi nie jest ;-)
apollo
Miła Kobietka

Postprzez Maurelia » 2 sie 2011, o 14:09

Mogę z czystym sumieniem potwierdzić to co już wyżej zostało powiedziane o kosmetykach Biovax. Dodam tylko, że ich maska do włosów suchych i zniszczonych działa rewelacyjnie. Trzymam ją czasem na głowie dłużej niż. te 20 min, a włosy są nawilżone, delikatne i takie jak lubię "lejące". Znika suche sianko z głowy.
Maurelia
Miła Kobietka

Postprzez Lusiek276 » 8 sie 2011, o 16:18

Jeśli maska to tylko Gliss Kur Total Repair, jest super, świetnie odżywia włosy. Są po niej gładkie i nie rozdwajają się :)
Lusiek276
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia strona

Powrót do Uroda