Masaże
-
kaska8787
Re: Masaże
Zgadzam się z Tobą Lusiek276, my ostatnio kupiliśmy olejki do masażu i raz na tydzień robimy sobie taki relaks 
-
Anastazja-A
Jestem jak najbardziej za wykonywaniem masaży
Nie dość, że odprężają, przynosząc ulgę naszym mięśniom to, mogą także uśmierzyć ból
Dlatego w zależności od tego co nam dolega, co chcemy osiągnąć - warto wybrać się choćby raz "na próbę".
babinka - również niedawno trafiłam na ich stronę i oferta SPA bardzo mi się podoba
Nawet to, że Primavera jest w Jastrzębiej Górze mogłabym jakoś "przełknąć"
Kuszą mnie zabiegi z masażem i to, że są takie "słodkie"
) Poza tym, pomyślałam sobie, że taki wypad to fajny pomysł na prezent 
babinka - również niedawno trafiłam na ich stronę i oferta SPA bardzo mi się podoba
-
kaska8787
Masaż robiony przez partnera, jakiś ładnie pachnący olejek i można się odprężyć a przy tym spędzić miłe chwile z ukochanym
-
Anna
Najlepszy jest ujędrniający na uda. Ból niesamowity ale jakie efekty:) Polecam
-
superpiekara
też lubie z chłopakiem robić sobie wzajemnie masaż
ale chodzę czesto do jednego salonu odnowy i zajeli się mną profesjonalnie:) w Ministerstwie Piękna mają duży wybór masaży i nie tylko.
A słyszałyście o zabiegach Afrykanskich? może juz ktoś doświadczył? ja narazie czytałam o tym i zapowiada się całkiem nieźle : treść zmieniona przez moderatora
Proszę nie spamować
A słyszałyście o zabiegach Afrykanskich? może juz ktoś doświadczył? ja narazie czytałam o tym i zapowiada się całkiem nieźle : treść zmieniona przez moderatora
Proszę nie spamować
-
margaretka
Uwielbiam masaże w każdej postaci. Ostatnio po raz pierwszy byłam na masażu czekoladowym treść zmieniona przez moderatora Dostałam go ramach przeprosin. Po takim masażyku mogłabym wszystko wybaczyć;) Lubie też te w wersji domowej z użyciem olejków - wszystko ma swój klimat;)
Proszę nie spamować
Proszę nie spamować
-
Misiaczek1412
Anna pisze:Najlepszy jest ujędrniający na uda. Ból niesamowity ale jakie efekty:) Polecam
Dokładnie
-
Ossa
Ja też uwielbiam, a najlepiej od razu po treningu - akurat na mojej siłce jest kącik SPA 
-
Misia
Ja ostatnio miałam przyjemność skorzystać z dermomasażu w Instytucie Glamour koło Poznania.
Masaż ten oddziałuje zarówno na tkanki powierzchniowe, jak i głębokie, wykorzystując podciśnienie z jednoczesnym zassaniem i rolowaniem skóry. Dzięki temu w miejscu wykonania masażu dochodzi do rozbicia miejscowych złogów tłuszczowych i zwłóknień tkanki podskórnej.
Na co dzień korzystam z klasycznego masażu.
Masaż ten oddziałuje zarówno na tkanki powierzchniowe, jak i głębokie, wykorzystując podciśnienie z jednoczesnym zassaniem i rolowaniem skóry. Dzięki temu w miejscu wykonania masażu dochodzi do rozbicia miejscowych złogów tłuszczowych i zwłóknień tkanki podskórnej.
Na co dzień korzystam z klasycznego masażu.