makijaż permanentny?
-
Ambasadorka Denique
Re: makijaż permanentny?
Zabieg makijażu trwałego pomaga skorygować kształt brwi, ust oraz podkreślić wyraz oczu. Polecany jest w szczególności dla osób, które mają mało czasu na makijaż, są zapracowane, wcale się nie malują, a mimo to chcieliby wyglądać piękniej i bardziej świeżo, są uczulone na kosmetyki kolorowe, mają rzadkie brwi, małe oczy, blade, wąskie lub o nieregularnym kształcie usta. Osobiście do wykonania makijażu permanentnego mogę polecić wam salon piękności Denique. Pozdrawiam
-
performa
Makijaż permanentny.
Jakie jest Wasze zdanie na temat takiego makijażu? Czy podoba Wam się on, czy odważyłybyście się go zrobić, a może już taki macie??
-
dzo
performa nie zakładaj nowych wątków i nie śmieć na forum tylko najpierw użyj opcji "Szukaj"
taki temat już jest
połączyłam tematy
taki temat już jest
połączyłam tematy
-
babyisback
Bardzo chciałabym zrobić usta i kreski na oczach, ale to jest kurczę, drogie :< Więcej to by mnie wyniosło niż normalne tatuaże, które robiłam... Może jak znajdę pracę, kiedyś, i będę mogła sobie pozwolić, na razie nie ma opcji... -.-
-
malabula
To raczej średni pomysl. Lekki makijarz robiony codziennie nie powinien stanowić problemu. Jestem za makijarzem nie trwarącym więcej jak 5 minut 
-
no.nie.wiem
A można taki makijaż permanentny brwi wykonać tylko w kolorze jasnym?
Jestem blondynką i mam jasne brwi.
(Czarne więc odpadaja, nie chce non stop wygladac na wkur***ną )niestety rzadkie jak cholera.
Chciałabym uniknać codziennego podkreślania ich kredką (czasem, zwłaszcza rano
wychodza nierówne i wyglądam jak clown)
(Czarne więc odpadaja, nie chce non stop wygladac na wkur***ną )niestety rzadkie jak cholera.
Chciałabym uniknać codziennego podkreślania ich kredką (czasem, zwłaszcza rano
-
dzo
no.nie.wiem pisze:A można taki makijaż permanentny brwi wykonać tylko w kolorze jasnym?
Chciałabym uniknać codziennego podkreślania ich kredką (czasem, zwłaszcza ranowychodza nierówne i wyglądam jak clown)
no pewnie że można
kolory można sobie samemu dobierać
-
no.nie.wiem
pomyślałam sobie, że dopóki zdecyduje się na permanentne brwi to trzasne sobie hennę.
A ze jestem blondynką to kupiłam sobie hennę brązową.
ładne mi wyszły. Równiutkie, kształtne. Tylko cholera takie rude, że mam ochotę je pociągnąć maszynką do golenia.
Wyglądam obłędnie
Czym to teraz zetrzeć??!!
A ze jestem blondynką to kupiłam sobie hennę brązową.
ładne mi wyszły. Równiutkie, kształtne. Tylko cholera takie rude, że mam ochotę je pociągnąć maszynką do golenia.
Wyglądam obłędnie
Czym to teraz zetrzeć??!!
Makijaż ten jest na pewno dobry dla zapracowanych Pań, ale w życiu nie wybrałabym się do "taniego" salonu......najlepiej jakiś sprawdzony bo później może być płacz:D
Jeśli chcesz, aby Twój magazyn dobrze funkcjonował, wybierz wózki paletowe
-
no.nie.wiem
STARŁAM!!!!! <jupi>dzo pisze:nie wiem czy to zetrzesz czymkolwiek![]()
Pozostawiam radę dla potomnych: Hennę z brwi można zetrzeć cytryną lub alkoholem
Ja użyłam wody po goleniu mojego męża. Zeszło, tylko po dwóch dniach tarcia
-
Justyna - 85
- Jestem tu nowa :)
Zawsze lepiej dodawać do brązowej henny troche czarnej wtedy nie wychodzi rudy. Ja przez wiele lat robiłam henne na brwi gdyż jestem blondynka i moich brwi przewie nie widac. Co do makijażu permanentnego to w końcu zdecydowałam sie na zrobienie u pani Eweliny w Idealmed w Lublinie bo ta Pani stosuje metode piórkową. Widziałam jej poprzednie prace co mnie ostatecznie przekonało. Co do ceny to zadziwia mnie stwierdzenie tanie. Makijaż permanentny nie ma być tani a dobry gdyż jest robiony na lata. Przynajmniej ja tak uważam. Co do makijażu do duża wygoda gdyż nie muszę rano malować brwi ciemnym cieniem czy kredką co nie zawsze równo wychodziło i szczerze polecam te formę poprawienia urody:)
Cześć mam makijaż permanentny od miesiąca jest to wielkie udogodnienie z tego względu że dużo mniej czasu zajmuje mi przygotowanie się do pracy z rana a pracuje w biurze więc wszystko musi być dopięte na ostatni guzik . Jeżeli miała bym polecać jakieś studio to SPAM. Pełen profesjonalizm i 100% zadowolenia w dodatku teraz są jakieś zniżki taksłyszałam ale to już trzeba sięznimi skontaktować !
Ostatnio zmieniony śr sie 27, 2014 10:20 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Nie pamiętam czy się już wypowiadałam w tym temacie, ale wczoraj widzialam kobietę z takimi ustami, że ogólnie permanentnym mówie NIE. Najczęściej wygląda to mega sztuczni.
-
kingasieczka
Ja myślałam już dawno o tym, żeby zrobić sobie makijaż permanentny ale trochę się obawiam (mam 40 lat). Koleżanka poleciła mi Biotekpolska , sama chodziła tam do dziewczyn. Nie wiem już sama, pomóżcie ! :/
-
nataliakiko
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Makijaż permanentny to dobra alternatywa dla tradycyjnego makijażu. Umożliwia on skorygowanie linii ust, ich uwydatnienie i powiększenie oraz wypełnienie dowolnym kolorem. Służy również do korekty brwi i linii oczu. Utrzymuje się na skórze około 3 lat. Powinien pozostawać w harmonii z naturalnymi rysami twarzy i podkreślać urodę.
-
Gosiagocha
Byłam na makijażu permanentnym brwi
Czytałam wiele opinii i tanio nie znaczy dobrze
Zapłaciłam 650 zł miałam w tym 2 spotkania
Zabieg ogólnie prawie bezbolesny lekkie drapanie
Mila Pani bardzo kompetentna
Wszystko mi wytłumaczyła narysowała kształt
Efekt finalny przeszedł moje najśmielsze oczekiwania
Mam piękne gęste a przede wszystkim naturalnie zarysowane brwi
Polecam
Salon estetic w lublinie na północnej
Maja na fb galerie bardzo dużą galerie prac w tym i moje piękne brwi
Czytałam wiele opinii i tanio nie znaczy dobrze
Zapłaciłam 650 zł miałam w tym 2 spotkania
Zabieg ogólnie prawie bezbolesny lekkie drapanie
Mila Pani bardzo kompetentna
Wszystko mi wytłumaczyła narysowała kształt
Efekt finalny przeszedł moje najśmielsze oczekiwania
Mam piękne gęste a przede wszystkim naturalnie zarysowane brwi
Polecam
Salon estetic w lublinie na północnej
Maja na fb galerie bardzo dużą galerie prac w tym i moje piękne brwi
-
dradziszewska
- Fajna Kobietka
Makijaż pernamentny to dobre rozwiązanie jeśli masz już wypraktykowany swój styl malowania się, no i pamiętaj aby nie robić zbyt dużo bo później ogranicza Ci to możliwości przy zmianie sposobu malowania.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
-
monika.kow79
Witaj. Też uważam, ze makijaż permanentny to świetna alternatywa dla zwykłego makijażu. Jestem jasna blondynką i wyjście bez makijażu jest niemożliwe, bo wyglądam fatalnie. W lecie zrobiłam sobie brwi i jestem mega zadowolona z efektu, do tego stopnia, ze planuję jeszcze kreski pod oczami. Myślę, że warto przyjrzeć się salonowi w którym zamierzamy wykonać taki zabieg. Pamiętajmy, że efekt jest trwały, więc musisz zaufać kosmetyczce, że zrobi to profesjonalnie. W Lublinie mogę polecić salon SPAM
Ostatnio zmieniony ndz gru 27, 2015 1:32 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Osobiście nie zdecydowałabym się nigdy w życiu na makijaż permanentny. Dlaczego? Po pierwsze - moda wciąż się zmienia, również w kwestii makijażu, zatem nigdy nie wiesz, co będzie Ci się podobać za kilka lat. Poza tym - z wiekiem jędrność skóry się zmienia. Być może za kilka lat będziesz mieć problem z opadającą powieką, a Twojej kreski na oku nie będzie się już dało ruszyć.
Pracuję w hurtowni ze zdrową żywnością http://BioIndygo.PL
(polecam super ceny!)
Dla osób z forum kod rabatowy "babskiesprawy5"
Dla osób z forum kod rabatowy "babskiesprawy5"
Może masz rację, ale ja zrobiłam sobie brwi metodą permanentną w Poznaniu i jakoś nie żałuję i nie wydaje mi się żeby mój gust dotyczący brwi jakoś diametralnie się zmieniła na przestrzeni kilku kolejnych lat. Jeżeli robi się naturalny makijaż to uważam, że to świetna decyzja. Pani Alicja Leszczyńska u której miałam przyjemność robić ww. brwi jest profesjonalistką i perfekcjonistką, doradza wiele tez odradza jeżeli przesadzamy. Jak dla mnie na TAK, teraz mam ciągle symetryczne i piękne brwi.
-
CherylCole
- Miła Kobietka
Ja miałam makijaż permamentny i.... bardzo załowałam . Efekt był taki ,ze wyglądałam sztucznie ;/ sama się sobie nie podobałam . I stwierdziłam ze go usunę . trochę miałam problem zanim znalazłam odpowiednia klinike . W końcu znalazłam w warszawie ( gdzie mieszkam ) - klinikę Miracki . Usunięto mi to i przynajmniej już jakoś wyglądam . Szczerze to wolę się sama malować .
- TusiaTusia
- Miła Kobietka
My się zrzuciliśmy na święta i fundnęliśmy babci makijaż permanentny ust. Sama chciała
Babcia to kobieta z klasą, bardzo zadbana i zapragnęła podkreślić kontur ust. No to zrzutka i babcia w siódmym niebie
Najpierw makijaż próbny, wszystko wytłumaczyła. Po zabiegu babcia miała lekko opuchnięte usta i była przerażona, że tak już zostanie (he,he) ale po kilku dniach już było super. Babcia jest bardzo zadowolona z efektu i widać jakby ubyło jej parę lat. Warto było.
Ostatnio zmieniony ndz lut 12, 2017 9:04 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.