Mając ile lat chciałabyś zajść w ciążę?
-
Dawid2003_pl
- Jestem tu nowa :)
Re: Mając ile lat chciałabyś zajść w ciążę?
Ten wiek trochę się przesuwa, ale jednak zegar biologiczny jest nieubłagalny. Kobiety coraz cześciej decydują się na dziecko w wieku powyżej 30 lat. To nie jest dobre rozwiązanie bo najlepszy czas na rodzenie to ok25 lat.
Ale nie każdy w tym wieku czuje się na to gotowy
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
ja mam 14 lat i próbuje zajsc w cionrze i jurz mu bżuch rośnie ale sie zesrałam i juz mam mały brzuch
Ja chciałabym już, ale przedmną ślub i nie chciałabym być gruba w dniu swojego wesela.
Ale powiem Wam, że kocham dzieci i strasznie ale to strasznie już bym chciała,mam swojego partnera na całe życie niedługo będzie moim mężem i planujemy jak coś odrazu po ślubie, a co wyjdzie po drodze to wyjdzie..
Ale powiem Wam, że kocham dzieci i strasznie ale to strasznie już bym chciała,mam swojego partnera na całe życie niedługo będzie moim mężem i planujemy jak coś odrazu po ślubie, a co wyjdzie po drodze to wyjdzie..
-
Lily of the Valley
Nie mam pojecia. Jakos przed 30., mam dopiero 19 lat i dziecka predko nie chce.
-
katarzyna95
Ja nie mam pojęcia dlaczego, ale chciałabym zajść w ciążę teraz, albo jak skonczę tą 18stkę. Niczym Porcelain, ale nie dlatego, żeby na siłę budować związek, bo układa mi się dobrze, ale po prostu bym chciała i tyle.. Ale się nawet nie przyznaję mojemu facetowi, bo nie wiem jak by zareagował, z resztą, on na razie nie chce dzieci, bo musi się ustabilizować wżyciu.. Podjął w końcu robotę, już na stałe. Jak się w miarę dorobi to mieszkania poszuka. I moze wtedy...
-
dzo
ale po co ukrywasz swoje pragnienia przed facetem ?katarzyna95 pisze:Ja nie mam pojęcia dlaczego, ale chciałabym zajść w ciążę teraz, albo jak skonczę tą 18stkę. Niczym Porcelain, ale nie dlatego, żeby na siłę budować związek, bo układa mi się dobrze, ale po prostu bym chciała i tyle.. Ale się nawet nie przyznaję mojemu facetowi, bo nie wiem jak by zareagował, z resztą, on na razie nie chce dzieci, bo musi się ustabilizować wżyciu.. Podjął w końcu robotę, już na stałe. Jak się w miarę dorobi to mieszkania poszuka. I moze wtedy...
-
jaagnieszka
W wieku 37l chciałam i zaszłam w ciążę. Polecam - witamina miłości, radości i młodości dla każdej z nas.
Ja chciałam w 21 urodzić i tak się stało. Czyli w 20 zaszłam. Ale teraz wiem ,że dziecko to masa energi, zapału, i kasy. Na 2 dziecko się już chyba nigdy nie zdecyduje. Pozatym połowek jeszcze nie dorósł, a te z chciał dziecka i bardzo mnie zawiódł.
-
Dzieckolandia_pl
Ale na pewno są też jakieś pozytywne aspekty tej strony życia z dzieckiem,wiem to sama po sobie. Dziecko to wielka radość i odpowiedzialność,ale także niesamowita satysfakcja.
jestem z 78 i juz klamka zapadła, ale trzeba było zajść w ciąze miedzy 26-28
-
MowisziMasz_com_pl
- Miła Kobietka
-
Babeczkowa_ewa
- Fajna Kobietka
Mam 26 lat, od 2,5 miesiąca jestem mężatką, mamy dom, oboje mamy stałą pracę, więc wszelkie warunki są. Zawsze chciałam być młodą matką, mieć pierwsze dziecko w wieku 20-25 lat, niestety nie było ku temu odpowiednich warunków. Teraz nie chcę już dłużej czekać, ale niestety od 2 miesięcy starania o dziecko nie dają rezultatów 
Ja zaczęłam starać się o dzidzię w wieku 26 lat. Miałam to szczęście, że w drugim miesiącu "starania się" zaszłam w ciążę. Ale głęboko wierzyłam, że szybko uda mi się zajść i tak też się stało.
Teraz jestem szczęśliwą mamą. 
-
orientalna
- Miła Kobietka
Ja chciałabym już. I w sumie nie zabezpieczamy się - zajdę w ciążę, to zajdę. Za tydzień kończę 23 lata, ale obydwoje z partnerem mamy dość ustabilizowane życie. Zmieniamy mieszkanie na większe, jest legalna praca, są środki finansowe, jest chęć.. Poza tym on jest ode mnie starszy, ma 30. W sumie wszystko się układa oprócz braku akceptacji ze strony mojej rodziny. Zobaczymy czy sobie z tym dam radę.. I tak jej nie uzyskam,więc to walka z wiatrakami.
Nigdy niczego nie można być pewnym, żadnego związku, ale warto układać wspólne życie. Nie wyjdzie - trudno, wyjdzie - będzie pięknie. Nigdy nie wiadomo co komu odbije, ale to nie może być powód, aby rezygnować na starcie ze wszystkiego..
Nigdy niczego nie można być pewnym, żadnego związku, ale warto układać wspólne życie. Nie wyjdzie - trudno, wyjdzie - będzie pięknie. Nigdy nie wiadomo co komu odbije, ale to nie może być powód, aby rezygnować na starcie ze wszystkiego..
ja miałam 21 i byłam najszczęśliwsza na świecie ,wspólne życie nigdy nie wiadomo jak będzie u mnie też moi rodzice nie byli zadowoleni ze związku w którym jestem ale to moje życie było i chciałam je przezyć po swojemu.teraz mam synka 8,5 roku jestem po rozwodzie i od 2 lat układam swoje życie z kims innym i jak na razie jestem szczęśliwa i czuje się bezpieczna.a więc powodzenia trzymam kciukasy za ciąże i za wasorientalna pisze:Ja chciałabym już. I w sumie nie zabezpieczamy się - zajdę w ciążę, to zajdę. Za tydzień kończę 23 lata, ale obydwoje z partnerem mamy dość ustabilizowane życie. Zmieniamy mieszkanie na większe, jest legalna praca, są środki finansowe, jest chęć.. Poza tym on jest ode mnie starszy, ma 30. W sumie wszystko się układa oprócz braku akceptacji ze strony mojej rodziny. Zobaczymy czy sobie z tym dam radę.. I tak jej nie uzyskam,więc to walka z wiatrakami.
-
orientalna
- Miła Kobietka
dzięki myszka28
Moi rodzice też nie są zadowoleni z tego związku, ale jak napisałaś - to moje życie.. Można słuchać rad, ale wtedy kiedy są racjonalne.
dokładnie, to Twoje życie i nikt za Ciebie go nie przeżyje....
To Ty masz być szczęśliwa....
To Ty masz być szczęśliwa....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
wiadomo że twoje zycie twoje wzloty i upadki mam zasadę
NIE WAZNE JAK SIĘ UPADNIESZ WAŻNE JAK SIĘ PODNIESIESZ.
dobre rady zawsze w cenie ale to ty podejmujesz tę ostateczną i ty bierzesz za nią odpowiedzialność
NIE WAZNE JAK SIĘ UPADNIESZ WAŻNE JAK SIĘ PODNIESIESZ.
dobre rady zawsze w cenie ale to ty podejmujesz tę ostateczną i ty bierzesz za nią odpowiedzialność
-
orientalna
- Miła Kobietka
To fakt. Choć muszę przyznać, że ciężko bez wsparcia rodziny. Facet wspiera, znajomi też, jego rodzina,ale to nie to samo.
wsparcie rodziny jest wazne ale czasami jest tak że musimy sobie radzic sami
U mnie już "po ptokach" hehe, więc nie ma tak ile bym chciała
Pierwszy poród był w wieku 28 lat, a drugi będzie w wieku 29
Pierwszy poród był w wieku 28 lat, a drugi będzie w wieku 29