forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Macie ulubiony sklep on line ?

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.

Macie ulubiony sklep on line ?

Postprzez Dora266 » 17 sty 2011, o 16:25

Ja ciągle coś kupuję przez internet ( wygoda ) ostatnio trafiłam do fajnego warzywniaka jest tańszy od moich osiedlowych sklepów :) do tej pory nie kupowałam on line art. spożywczych ale po pierwszym zamówieniu u nich nie mam zamiaru już kupować gdzie indziej. Jak sobie przypomnę jak to się człowiek nataszczy tych zakupów ( ziemniaki, kapusta kg jabłek -niby nic a 15 kg ) teraz kurier mi dostarcza pod drzwi z dnia na dzień świeżutkie i fajnie zapakowane :) polecam warzywniak24.pl
Może Wy też macie jakieś sprawdzone miejsca zakupowe ? Podzielcie się tą wiedzą bo trafić w sieci porządny sklep to sztuka ( taki który sprzedaje dokładnie to co oferuje ) :)
Dora266
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Macie ulubiony sklep on line ?

Postprzez koperkowa » 18 sty 2011, o 10:41

akurat ja normalnych zakupów nierobię przez internet. ale interesuję się ozodbami na torty i moim ulubionym sklepem jest przydasiownia.pl. można znaleźć tam ciekawe produkty.
koperkowa
Miła Kobietka

Postprzez dione » 20 sty 2011, o 16:05

Parę razy spróbowałam zakupów spożywczych online, ale teraz jak już mam trochę więcej czasu, to wybieram jednak tradycyjną formę tego typu zakupów. Za to wszystko inne bardzo chętnie kupuję w sieci. Ostatnio chyba najczęściej przebywam na stronie taniebuty.pl Po prostu bardzo lubię styl sportowy i streetowy, a że tam jest najwięcej ciuchów w takim właśnie stylu, to i najchętniej tam szukam czegoś nowego dla siebie.
dione
Fajna Kobietka

Postprzez Cara » 21 sty 2011, o 13:51

Ja nigdy nie robiłam zakupów spożywczych przez internet. Ciekawi mnie, jakby to miało wyglądać. Ale jeśli chodzi o ubrania, to ostatnio przekonałam się do zakupów bielizna przez internet. Wcześniej nie wchodziło to w grę.
Cara
Miła Kobietka

Postprzez pomcia » 24 lut 2011, o 17:48

Też spożywki nie kupuję ale widziałam, że np. w almie się opłaca bo ceny te same a dowóz zdaje się gratis. A necie najczęściej jednak ciuch kupuję i najczęściej jednak na allegro a przy okazji też punkty payback zbieram. Takie 2 w 1. Ostatnio zrobiłam zakupy w sklepie tchibo i nie była to kawa.
pomcia
Fajna Kobietka

Postprzez dzo » 28 lut 2011, o 23:12

moim ulubionym "sklepem" on-line jest allegro 8-) 8-)
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez dzo » 5 mar 2011, o 13:40

dirtydancer spamujesz w każdym wątku gdzie się da :spam
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez rozalia » 22 sie 2011, o 22:00

Jakoś mi nie przyszlo do głowy żeby warzywa przez neta kupowac. A czy one się nie popsują przed dostawą? Jednak wole w sklepie obejrzeć ;-) Ale tak poza tym to w zasadzie wszystko przez neta kupuje. Dla siebie i dla małej większość rzeczy na allegro, jedynie takie droższe sprzety jak wózek czy łóżeczko to z pierwszego uśmiechu zamawiałam, bo tam jest opcja żeby obejrzeć w sklepie stacjonarnym, a potem można w sklepie internetowym zamówić. Ale o warzywach przez neta to pierwsze słysze ;-)
1/05/2011 Zosieńka
rozalia
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 13 wrz 2011, o 10:36

Pewnie że każda z ans ma swoje ulubione sklepy internetowe,to przecież jak najbardziej naturalne. Warzyw akurat nie kupowałam,ale jeżeli były świeże i w dobrej cenie,to czego chcieć więcej?:)
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Postprzez KarolinkaP » 13 wrz 2011, o 14:58

ja rzadko kupuję w sieci , wole na żywo zobaczyć towar,
chociaż ostatnio na zabawki wydałam troszkę kaski ...

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
KarolinkaP
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Hyde park