katasha, wybacz, że tak wprost, ale po urodzeniu maleństwa ile musiałaś czekać do pierwszej miesiączki?, no wiesz, żeby używać Baby Compa.
Lady-Comp najlepsza antykoncepcja
Re: Lady-Comp najlepsza antykoncepcja
dziewczyny, pewnie że na zdrowiu się nie oszczędza, bo co się oszczędzi teraz, to podwójnie wyjdzie za X lat i dopiero się wtedy śmiga do lekarza i kase na leki wydaje. Jak wam brakuje forsy, to stówę miesięcznie odkładajcie - po roku będzie na pearly
katasha, wybacz, że tak wprost, ale po urodzeniu maleństwa ile musiałaś czekać do pierwszej miesiączki?, no wiesz, żeby używać Baby Compa.
-
katasha7
nie ma problemu ja miesiączkę dostałam aż po prawie roku 
Pierw się denerwowałam i sprawdzałam czy znowu nie zaszłam hehe a pozatym chciałam zacząć używać Baby- Comp bo z gumkami nie lubię.
I fakt na zdrowiu nie ma co oszczędzać a pozatym to przecież jednorazowy wydatek
Pierw się denerwowałam i sprawdzałam czy znowu nie zaszłam hehe a pozatym chciałam zacząć używać Baby- Comp bo z gumkami nie lubię.
I fakt na zdrowiu nie ma co oszczędzać a pozatym to przecież jednorazowy wydatek
-
katasha7
Jedyny minus to to że podczas dni płodnych ( czerwonych światełek) trzeba sobie jakoś radzić i wtedy u nas niestety gunki idą w ruch ale na szczęście tych dni za dużo nie ma 
-
wiecznadieta
Jak dla mnie lc jest za drogi...szukałam innych komputerów i znalazłam cyclotest - tańszy a skuteczność taka sama...ciekawa jestem w czym tkwi różnica...
-
nina19
Nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego : P .
Ale myślę, że warto uzbierać te dwa tysiaczki ; ) .
Ale myślę, że warto uzbierać te dwa tysiaczki ; ) .