Lady-Comp najlepsza antykoncepcja

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
nesca
Jestem tu nowa :)

Re: Lady-Comp najlepsza antykoncepcja

Post autor: nesca »

dziewczyny, pewnie że na zdrowiu się nie oszczędza, bo co się oszczędzi teraz, to podwójnie wyjdzie za X lat i dopiero się wtedy śmiga do lekarza i kase na leki wydaje. Jak wam brakuje forsy, to stówę miesięcznie odkładajcie - po roku będzie na pearly :)

katasha, wybacz, że tak wprost, ale po urodzeniu maleństwa ile musiałaś czekać do pierwszej miesiączki?, no wiesz, żeby używać Baby Compa.
katasha7

Post autor: katasha7 »

nie ma problemu ja miesiączkę dostałam aż po prawie roku :P

Pierw się denerwowałam i sprawdzałam czy znowu nie zaszłam hehe a pozatym chciałam zacząć używać Baby- Comp bo z gumkami nie lubię.

I fakt na zdrowiu nie ma co oszczędzać a pozatym to przecież jednorazowy wydatek :)
katasha7

Post autor: katasha7 »

Jedyny minus to to że podczas dni płodnych ( czerwonych światełek) trzeba sobie jakoś radzić i wtedy u nas niestety gunki idą w ruch ale na szczęście tych dni za dużo nie ma :)
wiecznadieta

Post autor: wiecznadieta »

Jak dla mnie lc jest za drogi...szukałam innych komputerów i znalazłam cyclotest - tańszy a skuteczność taka sama...ciekawa jestem w czym tkwi różnica...
nina19

Post autor: nina19 »

Nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego : P .
Ale myślę, że warto uzbierać te dwa tysiaczki ; ) .
ODPOWIEDZ