Kupujecie na aukcjach?

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
dzo

Re: Kupujecie na aukcjach?

Post autor: dzo »

no rozumiem ;) człowiek jak raz się sparzy to potem trzyma się z daleka od ognia :?
anulka1

Post autor: anulka1 »

Ja kupuje ciuszki i kosmetyki. Jest taniej niż w sklepach.
zuza07

Post autor: zuza07 »

ja nie ukrywam, że jestem zielona w tej formie zakupów, chciałabym kupić coś sobie na
Dzień kobiet
. Taki miniprezent.. Myślałam o tym stroju na basen: http://allegro.pl/stroj-kapielowy-stant ... 37209.html , co myślicie???
dzo

Post autor: dzo »

zuza07 pisze:ja nie ukrywam, że jestem zielona w tej formie zakupów, chciałabym kupić coś sobie na
Dzień kobiet
. Taki miniprezent.. Myślałam o tym stroju na basen: http://allegro.pl/stroj-kapielowy-stant ... 37209.html , co myślicie???
nie podoba mi się :?
zuza07

Post autor: zuza07 »

już go mam ;) nie jest taki zły, jak pisałaś ;) . świetnie się na mnie komponuje. i materiał jest fajny. :D
Anastazja-A

Post autor: Anastazja-A »

Mi też zdarzało się kupić coś na aukcjach (w tym na allegro) ale nie miałam jakiś specjalnych przygód z tego tytułu ;) Dowiedziałam się natomiast, że na facebooku też będzie można prowadzić takie aukcje - na razie testowana jest ta platforma w wersji beta - można się było zgłaszać jako taki tester ale nie wiem czy wciąż można. W każdym razie - może być ciekawie ;)
aura

Post autor: aura »

Ja bardzo często robię zakupy przez Internet. Ostatnio znalazłam bardzo fajny sposób na zdobywanie nowych rzeczy przez neta, mianowicie portal trampolino.pl gdzie są proste konkursy i dużo ciekawych rzeczy do wygrania. Jest to fajna i przy okazji opłacalna zabawa.
Lady_Sisi

Post autor: Lady_Sisi »

Ale tutaj raczej o aukcjach jest mowa ;) CO do tej platformy na fejsbuku to też juz czytała, widziałam profil ale za późno przeczytałam o tym, żeby zgłaszać się na testera :/ A w sumie spróbowałabym ;)
athe
Jestem tu nowa :)

Post autor: athe »

Ja widziałam ciekawe oferty np. tutaj: spam- jest to sklep dla tych którzy muszą kupić fotel itp.
Ostatnio zmieniony wt sie 27, 2013 5:30 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Spam
Awatar użytkownika
Lidka
Miła Kobietka

Post autor: Lidka »

Ja korzystam głównie z allegro.
mała_mi_69

Post autor: mała_mi_69 »

ja mam opory jeśli chodzi o zakupy w internecie, ale zdarzyło mi się kilka razy kupić ciuchy czy buty na allegro i na razie wszystko udało się trafić i obeszło się bez kłopotów :)
kaśk_a

Post autor: kaśk_a »

Ja na allegro nie kupiłam jeszcze nigdy ubrań, ani butów. Za to zdarza mi się kupować ubrania w różnych sklepach internetowych. Ale zawsze sprawdzam, czy jest możliwe odesłanie towaru, jeśli będzie niedobry.
Triphala - stopniowy, ale długotrwały efekt:)
dolce_doll

Post autor: dolce_doll »

zdarza mi sie czasami kupowac markowe torebki na brytyjskim ebayu.
sa co prawda zazwyczaj uzywane, ale moge za w miare przstepna cene znalezdz rzeczy, na ktore inaczej nie moglabym sobie pozwolic. Na allegro raczej nie kupuje, nie moge tam znalezdz nic dla siebie :(
martula11
Miła Kobietka

Post autor: martula11 »

ja kupuje i sie jeszcze nie zawiodlam ;)
Lajkujcie mój profil
Awatar użytkownika
aga.ta
Miła Kobietka

Post autor: aga.ta »

też kupuję i polecam. tyle, że nie lubię licytować, bo zdarzało mi się tracić rozsądek ;) zdecydowanie wolę opcję "kup teraz", jest mniej emocji. i nigdy nie zdarzyła mi się żadna przykra przygoda, choć wymieniałam i zwracałam (sporadycznie) zamawiane towary.
Kalinka09

Post autor: Kalinka09 »

Również zaliczam się do osób, nałogowo kupujących na allegro. Czasem coś także sprzedaję ale to raczej sporadycznie np nietrafiony prezent.
A dlaczego robię zakupy na allegro? gdyż nie jestem zwolenniczką wielogodzinnego łażenia po sklepach no i nie mam na to czasu:)
Zakupy przez internet zawsze były moją pasją. A co za tym idzie, musiały stać się nią również systemy płatności online dzięki którym w szybki sposób reguluję należności.
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

kupowałam kiedyś bardzo dużo rzeczy na akcjach allegro, ale potem zrobił się tam niezły bajzel i na prawdę trudno było znaleźć coś dla siebie, teraz kupuję najczęściej w sklepach internetowych i w tym klubie zakupowym
sat107

Post autor: sat107 »

Ja też teraz wolę iść i przymierzyć w sklepie stacjonarnym, bo po moich zakupach na aukcjach w ciuchy wzbogacały się najczęściej moja mama i siostry. A co do sklepów internetowych, do laski czy wy widziałyście te lampy na spam? Chciałam w przyszłym miesiącu wymienić abażury w sypialni, ale jak zobaczyłam, że mają za 19 złotych w tym sklepie, to zamówiłam od razu i teraz mam nowe. Zatem jeśli o ciuchy chodzi, to nie, ale resztę rzeczy związanych z wystrojem czy wyposażeniem, to jak najbardziej będę kupować.
Ostatnio zmieniony wt sie 27, 2013 5:30 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Spam
Awatar użytkownika
anita147

Post autor: anita147 »

często na allegro dla dzieciaczków kupuję ciuszki gł. firmowe, jeśli to są aukcje to ustawiam strzały by nie przegapić , nie kupuję od handlarzy przede wszystkim od prywatnych osób ,ubranka naprawdę zadbane.
dla siebie bardzo rzadko problem z rozmiarem,
najczęściej zabawki prze kup teraz głównie u producenta
chciałam odpocząć od pracy mam roczniaka
MagdaLena30

Post autor: MagdaLena30 »

mnie ostatnio udał się zakup fotelików, a właściwie podkładek do samochodu dla dzieci, skorzystałam z ceneo i wybrałam - mam nadzieję - najtańszą atrakcyjną ofertę.
Jeszcze się pochwalę, że zrobiłam zakupy w tesco przez telefon ;) tzn. przez mobilny sklep (?) w każdym razie alternatywę dla zakupów przez internet, próbowałyście kiedyś też?
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

ja sama kupuję na aukcjach i powiem wam że przy odpowiedniej jakości towarów, jestem bardzo zadowolona z takiej formy ;)

Obrazek
http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=27508356
Gabriell

Post autor: Gabriell »

Ja już od kilku lat zaopatruję się na aukcjach. Jakoś nigdy nie miałam problemu z paczką, wszystko docierało tako samo jak w opisie i na zdjęciach. Zdarza się czasem, że coś nie leży idealnie tak jak być powinno, ale większego kłopotu z tym raczej nie ma szczególnie że każdy dobry sprzedawca podaje na swojej aukcji rozmiarówkę, którą samemu można sprawdzić. ;)
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

Gabriell pisze:Ja już od kilku lat zaopatruję się na aukcjach. Jakoś nigdy nie miałam problemu z paczką, wszystko docierało tako samo jak w opisie i na zdjęciach. Zdarza się czasem, że coś nie leży idealnie tak jak być powinno, ale większego kłopotu z tym raczej nie ma szczególnie że każdy dobry sprzedawca podaje na swojej aukcji rozmiarówkę, którą samemu można sprawdzić. ;)
Trzeba po prostu się przekonać do najwygodniejszej formy zakupów ;) ciepłe kawka, łóżko, laptop i surfowanie po aukcjach ;)

Obrazek
Ala23

Post autor: Ala23 »

Znajoma podesłała mi ostatnio linka do serwisu aukcyjnego, z którego korzysta: http://aukcje.mixfirm.pl/ Przyjrzałam się trochę temu portalowi i stwierdzam, że wyróżnia się na tle innych, szczególnie jeśli chodzi o bezpieczeństwo aukcji. Mogą sprzedawać tam tylko zweryfikowane firmy, a nie nieznani sprzedawcy.
Awatar użytkownika
Yola
Miła Kobietka

Post autor: Yola »

Ja kupuję na all, choc mam wrażenie, że coraz mniej perełek tam jest, poza tym ludzie dodają wszędzie "jak zara H&m topshop river island..." i wex tu człowieku znajdź to, co chciałeś :/
ODPOWIEDZ