forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Kosmetyki naturalne

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Kosmetyki naturalne

Postprzez apollo » 14 cze 2011, o 15:40

Ostatnio sporo czytam na temat kosmetyków naturalnych.
Niby wszyscy piszą, że są bardzo dobre, ale kurcze... te ceny dosyć wysokie.
Nigdy nie ograniczałam się kosztowo przy zakupie kosmetyków, ale zwyczajnie czy warto?
apollo
Miła Kobietka

Reklama

Re: Kosmetyki naturalne

Postprzez Misiek » 16 cze 2011, o 16:34

Hehe... Widzę, że dyskusja wrze. Pisze ktoś tutaj jeszcze? Kosmetyki naturalne warto kupować, ale tylko wtedy, gdy uważasz, że rzeczywiście są ci one potrzebne. Jeśli nie, to po co? Generalnie kosmetyki naturalne zawsze będą miały wyższą jakość. Np. porównaj sobie krem pod oczy FRIDGE - 1.4 eye cream, do innych kremów. Różnica ogromna ;-)
Misiek
Miła Kobietka

Postprzez apollo » 17 cze 2011, o 20:56

Wierzę, że różnica jest ogromna, tylko czy warta różnicy kasy ;-)
Chyba wniosek może być tylko jeden - kto ma kasę na takie kosmetyki, ten może korzystać, a kto nie ma, ten musi je odpuścić.
apollo
Miła Kobietka

Postprzez gosik » 18 cze 2011, o 18:00

Prawdopodobnie kosmetyki naturalne sa bardzo dobre ale...naturalne skladniki lubia uczulac,w dobie wszechobecnej alergii duzo z nas tak ma.
Nie uzywam kosmetykow naturalnych bo dla mnie sa poprostu za drogie.Uzywam za to kosmetykow tylko polskich firm,sprawdzonych z wieloletnia praktyka.A za to zywnosc kupuje niskoprzetworzona i zdrowo sie odzywiam co ma wplyw na cere a tym samym wystarczaja mi kosmetyki takie jakich uzywam i wszystko sie dopelnia.
gosik
Miła Kobietka

Postprzez apollo » 21 cze 2011, o 18:17

Gosik, a co teraz nie uczula? Powiedziałabym - jak nie urok to sraczka;-) Te sztuczne kosmetyki mają na nasz organizm na pewno o wiele gorszy wpływ ;-)
Przyznaję - większość kosmetyków naturalnych ma dosyć wysokie ceny, ale zobacz jakie cuda można kupić u producentów takich kosmetyków --.........

treść zmieniona prze moderatora

proszę nie spamować
apollo
Miła Kobietka

Postprzez Misiek » 22 cze 2011, o 17:25

To na tym forum nic nie można konkretnie pokazać? Niszczycie temat drodzy moderatorzy. Ale mniejsza z tym. Gosik nie szukaj dziury w całym. Wiadomo - wszystko ma jakieś plusy i minusy, mają je również i kosmetyki naturalne. Ja twierdzę, że lepiej korzystać z naturalnych, a moim najbliższym celem staje się FRIDGE - 1.5 lips cream ;-)
Misiek
Miła Kobietka

Postprzez dzo » 22 cze 2011, o 17:32

Misiek napisał(a):To na tym forum nic nie można konkretnie pokazać? Niszczycie temat drodzy moderatorzy.

można pokazać ale nie można spamować linkami do innych stron www.

nikt tu niczego nie niszczy tylko pilnuje porzÄ…dku

poza tym żeby dyskusje były ciekawe nie trzeba co drugi post wklejać linki
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez gosik » 22 cze 2011, o 17:42

Niczego złego nie miałam na myśli po to wszystko jest,abyśmy mogli dokonywać wyborów.Każda z nas ma swoje potrzeby i oczekiwania.Troszkę chemii też nie jest niczym złym...budzi się we mnie chemiczny lew...
Poprostu jak każda powiedziałam swoje zdanie i tyle...
A natura jak sama nazwa wskazuje powinna być najlepsza,tylko,czyż wcześniej nie,, przeszliśmy na chemię "...pisząc my ,mam na myśli ludzi wogóle.Zarzuciliśmy wszystko co naturalne na rzecz kolorowych,pachnących i niebiodegradalnych ?Ale nie czepiam się wcale...lubię tu bywać i poczytać co myślą inne kobietki na różne tematy,jesteście fajne.
gosik
Miła Kobietka

Postprzez gosik » 26 cze 2011, o 10:04

Ostatnio przypadkiem trafilam na opisy produktow do pielegnacji ciala i twarzy na stronce manufaktura kapucynow,szczegolnie zainteresowaly mnie produkty z jodly,byly to kremy,balsamy i zele.Zajrzalam do netu i te produkty sa dostepne w aptekach ziolowych.Moja szczegolna uwage przykul krem pichtowy,poczytalam o skladzie i dzialaniu,produkty naturalne i niedrogie bo krem kosztuje w granicach 10zl a krem do rak 8zl.Zastanawiam sie czy nie wyprobowac.Zajde do takiej apteki u nas i zapytam,jesliby nie bylo to zawsze jest net.Byly tez tam kremy z propolisem ,miodem,melisa i inne.Wszystkie w podobnej cenie.Wiec moze warto wyprobowac tymbardziej,ze cena jest atrakcyjna a produkty naturalne,tyle,ze w skromnych opakowaniach.Jak wyproboje dam znac co i jak.A ten krem pichtowy podobno pachnie lasem,wiadomo jodla...wiec nie kazdy lubi takie klimaty.
gosik
Miła Kobietka

Postprzez apollo » 7 lip 2011, o 18:19

Jeszcze nie widziałam tutaj linka, ale ok, niech wam będzie kochani moderatorzy ;-)
Wracając do tematu - FRIDGE - 1.5 lips cream. Nie mam tego kosmetyku, ale wszystko wskazuje, że jest porządny. Wklepałam w Google i opinie są pochlebne.
Szczerze mówiąc to nie wiedziałam nawet, że istnieją takie kremy do pielęgnacji ust.
apollo
Miła Kobietka

Następna strona

Powrót do Uroda