forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Kosmetyki naturalne

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: Kosmetyki naturalne

Postprzez Muchomor » 6 gru 2011, o 16:58

Lubie kosmetyki naturalne i staram sie ostatnio kupowac tylko takie. Moja siostra zaczyna wspolprace z producentem kosmetykow na bazie win z hiszpanii i probujac kremu do twarzy okazalo sie ze w porownaniu z moim uprzednim kremem Vichy najnowszej generacji to Vichy sie poprostu osmiesza. Kosmetykom masowej produkcji ich cenom i jakosci mowie Veto :P
Muchomor
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Postprzez nikki_ta » 8 gru 2011, o 16:15

Na szczęście nie wszystkie kosmetyki naturalne są kosmicznie drogie. Coraz popularniejszy robi się ten trend, więc i ceny kosmetyków robią się coraz bardziej przystępne. Z takich niedrogich firm kosmetycznych (naturalnych oczywiście) znam The Secret Soap Store. To też zależy od konkretnego kosmetyku, ale ponoć mają dobre kremy do dłoni i stóp. Spotkałam się z kilkoma recenzjami.
nikki_ta
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Laalaa » 27 gru 2011, o 16:52

Pomcia,mialam beeco wiosna. Bylam bardzo zadowolona wiec pewnie do nich wroce. Bardzo dobrze nawilzaja, a to jest wazne po zimie. Teraz mam ochronne kremy, nawilzanie tylko na noc (wlacznie z nawilzaczem powietrza)

"roślinne kosmetyki botaniczne" - co masz na mysli? Chyba maslo maslane ci wyszlo :-):-)

A uzywalyscie kosmetykow z miodu? Jest taka polska forma Korana, mialam kiedys balsam i bardzo mi sie podobal. Teraz mam ochronny krem do roak z miodem Manuka MGO250, dostalam od mamy z AZS. Bosz jak on cudnie regeneruje rece po dworze
Laalaa
Miła Kobietka

Postprzez pomcia » 28 gru 2011, o 22:05

Laalaa napisał(a):Pomcia,mialam beeco wiosna. Bylam bardzo zadowolona wiec pewnie do nich wroce. Bardzo dobrze nawilzaja, a to jest wazne po zimie. Teraz mam ochronne kremy, nawilzanie tylko na noc (wlacznie z nawilzaczem powietrza)

"roślinne kosmetyki botaniczne" - co masz na mysli? Chyba maslo maslane ci wyszlo :-):-)

Oj tam, czepiasz się. No kosmetyki roślinne Botani. Będzie mnie za słówka łapać, jednak taka. Co do kosmetyków, są niestety droższe ale była obniżka niedawno i sobie zażyczyłam serum, mydło i żel do twarzy. Bosko nawilżają skórę te olejki. Fortunę można stracić na ekopielęgnacji. :)
pomcia
Fajna Kobietka

Postprzez glamour » 29 gru 2011, o 20:46

apollo napisał(a):Ostatnio sporo czytam na temat kosmetyków naturalnych.
Niby wszyscy piszą, że są bardzo dobre, ale kurcze... te ceny dosyć wysokie.
Nigdy nie ograniczałam się kosztowo przy zakupie kosmetyków, ale zwyczajnie czy warto?

nie wszyttkie sÄ… drogie. przejdz sie do apteki zapytaj o kosmetyki Gala. one sÄ… bardzo tanie a skuteczne
glamour
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Marcia00 » 9 sty 2012, o 12:44

Polecam zajrzeć na stronę Soeco tam jest duży wybór kosmetyków ekologicznych:) Udzielanie są także porady telefoniczne.
Marcia00
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez izkaaa14 » 10 sty 2012, o 19:30

Witam, jestem konsultantką firmy FM Group w Krakowie, jeżeli ktoś chciałby zająć się poważnym biznesem, kreować swoją rzeczywistość, wpływać na wysokość swojego dochodu lub po prostu wyprobowac te kosmetyki - TO ODPOWIEDNI ADRES. Zapraszam zainteresowanych, szczegóły współpracy wyjaśnię podczas spotkania kontakt do mnie izabelaczech14021992@wp.pl emaile odbieram codziennie wieczorem;)
izkaaa14
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia strona

Powrót do Uroda