kąpiel z facetem?
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
Re: kąpiel z facetem?
ja uwielbiam;D
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Trzeba sobie urozmaicać życie intymne z partnerem. Nie trzeba się odgraniczać tylko do łóżka
A kąpiel jak i prysznic jest super
:)
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
zgadzam sie;-)sylwia1991 pisze:Trzeba sobie urozmaicać życie intymne z partnerem. Nie trzeba się odgraniczać tylko do łóżkaA kąpiel jak i prysznic jest super
:)
-
Daisie
A pomyślcie Dziewczyny o pięknej plaży z białym, drobniutkim piaseczkiem pieszczącym Wasze stopy. Nie ma nikogo dookoła. Jesteś tylko Ty i On.
Czyż to nie wspaniała okazja, by zanurzyć się wspólnie w falach ciepłego morza?
Mhhhmmm...rozmarzyłam się
D.
Czyż to nie wspaniała okazja, by zanurzyć się wspólnie w falach ciepłego morza?
Mhhhmmm...rozmarzyłam się
D.
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Hehe
To już chyba wkraczamy w temat bajki 
-
dzo
taaaakkk na na tej plaży wyobraziłam sobie niesamowite tarcie spowodowane piaskiem wchodzącym w najrozmaitsze zakamarki
podczas
auć

podczas
auć
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Hihihi tylko żeby ten piasek za bardzo nie podrażnił tych okolic

-
mstuv
Uwielbiam brać z moim G. prysznic
o kąpieli marze przy świecach, ale póki co mam za małą wanne i się razem nie mieścimy, ale nie odpuszcze mu tego 
Ja uwielbiam brać wspólny prysznic, albo się kąpać! Po prostu to kocham! Dotyk namydlonych ciał jest dla mnie bardzo pobudzający 
Co do wody to kiedyś pływałam nago w jeziorze, przy blasku księżyca. Polecam! Każda z nas powinna to mieć zaznaczone na swojej liście "do zrobienia w życiu"
Nie dość, że bardzo romantyczne, zmysłowe, to jeszcze te cudowne odczucia! Widok nagiego ciała wchodzącego do jeziora, w blasku księżyca. I jak się pływa to ta świadomość, że partner jest nagi, a pod wodą niewiele nie widać... No i jeszcze lekki chłód letniej nocy potęgował doznania. Pamiętam to jakby się wydarzyło wczoraj 
Co do wody to kiedyś pływałam nago w jeziorze, przy blasku księżyca. Polecam! Każda z nas powinna to mieć zaznaczone na swojej liście "do zrobienia w życiu"
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
A my mamy takie problem ze ja uwielbiam gorące kąpiele i prysznic a dla mojego woda ciągle za gorąca:) Natomiast kiedys mężuś przygotował nam niesamowite walentynki: wanne pełną gorącej wody usłaną płatkami róż, szampanem i całej łazienki w świecach
Ech meżczyźni potrafią być romantyczni 
-
ona-3-slask
- Fajna Kobietka
a jaz moim jeszcze wtedy narzeczonym kapalismy sie razem ..u Niego
bo wieksza wanna

raz nawet taka wtopa była ze my w wannie...drzwi uchylone
potem wychodzimy ..moj pierwsZy...okazało sie ze Jego tata był i przytniopsł nam jakas kiełbase
ja potem patrze na podłoge a tam...bielizna
ale mi było wstyd isc do rodzicow mojego nast dnia
U nas razem nie kapiemy sie bo wanna mała
ale mamy nowe mieszkanie,tylko w trakcie remontu
tam chcemy miec wanne narozna..wiec mysle ze jeszcze sie pokapiemy razem:)
bo wieksza wanna
raz nawet taka wtopa była ze my w wannie...drzwi uchylone
potem wychodzimy ..moj pierwsZy...okazało sie ze Jego tata był i przytniopsł nam jakas kiełbase
ja potem patrze na podłoge a tam...bielizna
ale mi było wstyd isc do rodzicow mojego nast dnia
U nas razem nie kapiemy sie bo wanna mała
ale mamy nowe mieszkanie,tylko w trakcie remontu
tam chcemy miec wanne narozna..wiec mysle ze jeszcze sie pokapiemy razem:)
Ja lubię wspólne prysznice, można trochę poświntuszyć przy okazji 
"Nie macie pojęcia, jak kiepskie mam o sobie zdanie i jak mało na nie zasługuję" W.S. Gilbert
ani prysznic ani wanna,az ze to zdecydowanie moja chwila relasku po ciezkim dniu, dwa ze w ogole nie jestem romantyczna i u mnie szybka kapiel albo prysznic i wtedy na sofe sie wylegiwac z lapkiem na kolanach 
Zdecydowanie tak! Uwielbiamy oboje 
"Słowa są bez znaczenia i łatwo je zapomnieć"
A ile ma lat Twoja koleżanka ? Bo wieku 16 lat , też u mnie by to nie przeszło Xd. Ale tak !! uwielbiam wchodzić z nim pod prysznic, pod jednym warunkiem kiedy mamy zgaszone światło.
-
adrianna96
- Jestem tu nowa :)
Ja od początku kąpie się z moim facetem, trwa to już 7 lat i mam nadzieję że będzie tak zawsze, choć oczywiście są dni gdy wolę sobie sama posiedzieć w wannie
Uwielbiam brać z nim prysznic, szczególnie przy świeczkach i jeszcze najlepiej jak nasze ciała tak przypadkowo się o siebie otrą... 
To musiałby być ogromny prysznic by się o siebie nie ocierały
Poza tym... chyba właśnie o to chodzi w myciu swoich ciał 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
To tylko współczuć facetowi tej koleżanki skoro po kąpieli z nim czułaby się brudna 
Nie widzę nic złego we wspólnych kąpielach ze swoim mężczyzną:)
Rzadko kiedy biore prysznic z moim narzeczonym, ale jest to calkiem przyjemne
chociaz nie chcialabym tego robic codziennie, albo raz w tyg bo po pewnym czasie nie byloby to nic szczegolnego. I nie zbyt lubie sex pod prysznicem, wole na pralce : D
-
pomcia
Na pralce? Włączonej jak mniemam. Kąpiel wspólna, już nie lubię.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
kazdy lubi to co lubi a wszystko i wszedzie jest ok
- stokrotka1011
- Miła Kobietka
Dla mnie to jest ok.
Często tak robimy kąpiele z mnóstwem pisany, a prysznice to razem praktycznie codziennie.
Często tak robimy kąpiele z mnóstwem pisany, a prysznice to razem praktycznie codziennie.