Jestem z facetem ponad rok a nie wiem o nim prawie nic

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
oOosylwiaoOo

Re: Jestem z facetem ponad rok a nie wiem o nim prawie nic

Post autor: oOosylwiaoOo »

To wcale ciekawie nie wygląda. Uciekaj póki możesz
KAMILA751
Jestem tu nowa :)

Re: Jestem z facetem ponad rok a nie wiem o nim prawie nic

Post autor: KAMILA751 »

Kochane, a propos partnerstwa i udanych związków... Szukam dziewczyn, których przynajmniej jedno z rodziców nadużywało lub nadużywa alkoholu. Jestem studentką V roku psychologii na SWPS w Warszawie. Piszę pracę dyplomową na temat różnic u kobiet w emocjonalnym radzeniu sobie w trudnych sytuacjach. Badam kobiety w wieku 25-40 lat. Udział w badaniu polega na wypełnieniu kwestionariuszy, co zajmuje ok. 20 minut. Badam typ temperamentu i typowe strategie radzenia sobie w sytuacji stresu. Chętnie opowiem osobie badanej, jakie są jej wyniki. Mnie to pomogło zrewidować, dlaczego ja i mój mąż często nie możemy się dogadać na przykład na temat tego jak chcemy spędzić wolny czas lub dlaczego moja teściowa mnie wkurza... Będę bardzo wdzięczna za udział w projekcie... Piszcie na mój email... z góry bardzo dziękuję!!!!
ODPOWIEDZ