forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Jaki sklep z bieliznÄ…?

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Jaki sklep z bieliznÄ…?

Postprzez puderniczka » 20 sty 2012, o 16:58

szukam w internecie jakiegoś fajnego sklepu z bielizną. Wybór duży, możecie coś doradzić? zawsze na zakupy jeżdżę z mężem (brak prawa jazdy, daleko do miasta:/) a chce żeby moje nowe kompleciki zobaczył dopiero w domu na mnie :) i jak to jest z zakupem bielizny przez internet, nie ma się czego bać, że nie będzie pasować?
puderniczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Jaki sklep z bieliznÄ…?

Postprzez kotlinka » 20 sty 2012, o 18:56

Musisz po prostu się dobrze wymierzyć, odpowiednio pozaznaczać w kryteriach i powinno wszystko ładnie pasować, a facet będzie miała niespodziankę:D a no i musisz odebrać sama przesyłke, co by Twój mężczyzna pierwszy raz zobaczył strój na Tobie, a nie w paczce;)
kotlinka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez limonka » 21 sty 2012, o 01:11

Nie powinnaś mieć obaw co do zakupów przez internet. Ważne,żeby trafić na przedmiot, który ma podane dokładne wymiary oraz sama się musisz zmierzyć. Nie raz już kupowalam nie tylko bieliznę i z tym pasowaniem problemów nie było, także śmiało.
limonka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez golden_eye » 21 sty 2012, o 11:10

Ja tylko raz kupowałam bieliznę przez internet i wymiarowo była ok, ale zawiodłam sie na jakości, kupowałam na allegro, ale nie pamiętam już u kogo. Wstyd sie przyznać, ale nie przykładam większej wagi do bielizny z tego względu, ze mieszkam w małym mieście i wybór jest naprawde maly a przez internet sie boję i suma sumarum kupuje, co popadnie.
A macie może jakiś sprawdzony sklep internetowy, z dobrą jakościowo bielizną?
Ostatnio edytowano 21 sty 2012, o 14:53 przez golden_eye, łącznie edytowano 1 raz
golden_eye
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez magawy » 21 sty 2012, o 12:18

Siedzę na targach i mam mnóstwo czasu więc przeglądam wątki jak leci ;)
przez internet zamówiłam sobie taką "pamiątkę z targów":
http://www.desirebutik.pl/product/bieli ... esan/3/735
lubię tę firmę, bo mają super jakość, baaardzo ciekawe wzory. a ja bieliznę uwielbiaam, wraz z perfumami dla mnie stanowi o atrakcyjności kobiety, nigdy nie oszczędzam na bieliźnie, jak mam na sobie coś seksownego, to czuję się kobieco i nawet mąż widzi, że różnię sie od innych dziewczyn właśnie "tym czymś" :D
spróbuj sobie kupić jakiś fajny kompllet, załóż i zobaczysz, co się będzie z Tobą działo ;)
magawy
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez limonkanesti » 21 sty 2012, o 13:12

ja prawie zawsze kupuje bielizne przez internet :) nie ma sie czego bac, tam sa tabele z wymiarami, dopasuj swoje wymiary i wybierz idealny rozmiar. Mam kilka ulubionych sklepow internetowych, w ktorych znajduje jakies perelki zawsze i to niedrogo :)
limonkanesti
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez kotlinka » 21 sty 2012, o 14:19

Ooo, magawy mąż Cię będzie sam wysyłał częściej na te targi jak będziesz wracała do niego z takimi pamiątkami. A ten komplet co sobie zamówiłaś (http://www.desirebutik.pl/product/bieli ... esan/3/735). To mam taki sam:D Najpierw nie byłam do niego przekonana bo te majtki są takie inne, ale jak założyłam i pokazałam się mojemu chłopakowi to Jego mina sprawiła, że komplet mi się jeszcze bardziej spodobał:D
kotlinka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez limonkanesti » 21 sty 2012, o 16:37

fajne macie te kompleciki powiem Wam... a ma ktoras z Was cos moze z 'przebieranek' ? ;> zawsze mnie ciekawi, czy duzo kobiet bawi sie w te rzeczy ;>
limonkanesti
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez fioÅ‚ek » 21 sty 2012, o 20:10

Bardzo atrakcyjna ta strona-http://www.desirebutik.pl/ maja dziewczyny bardzo duży wybór a ja bieliznę kupuję raczej przez internet.Już wybrałam sobie sexi komplecik na walentynki-uwielbiam taką kuszącą i piekną bieliznę bo czuję się wtedy bardzo atrakcyjna i kobieca.
fiołek
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez golden_eye » 22 sty 2012, o 01:04

limonkanesti napisał(a):fajne macie te kompleciki powiem Wam... a ma ktoras z Was cos moze z 'przebieranek' ? ;> zawsze mnie ciekawi, czy duzo kobiet bawi sie w te rzeczy ;>

Kupiłam sobie kiedyś taki fajny strój kociczki, zawsze to jakaś odskocznia od codzienności ;) Mój mężczyzna lubi gdy się czasem w niego przebieram haha :D
golden_eye
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Moda