Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
Wszystko zależy od tego czy młodzi chcą mieć praktyczny czy raczej symboliczny prezent. Jeżeli to drugie,to można spokojnie pomyśleć o biżuterii jako wspaniałym prezencie.
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Ja też jestem zdania,że warto najpierw się zapytać młodej pary co potrzebują by nie zasypać ich nie przydatnymi rzeczami. Myślę też, że jakiś mini poślubny wypad wypoczynkowy np. na kąpiele winne do Głęboczka też jest dobrym pomysłem. Po takich ślubnych przygotowaniach przyda im się odrobina relaksu.
marylkowa123 napisał(a):Witam, macie może jakieś pomysły, jaki wybrać odpowiedni prezent na ślub przyjaciółki? Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
Hej, też mam ten problem :/ Chcę aby było to coś wyjątkowego Koleżanka poleciła mi sklep internetowy crazyshop i chyba tu coś wybiorę Tylko jeszcze nie wiem co. ..........
z prezentami bym uważała, każdy ma jakiś własny pomysł/pogląd/opinię na temat różnych AGD itp., dlatego jeśli się kogoś dobrze zna i można dyskretnie podpytać czego potrzebują to ok, ale jeśli idziemy do kogoś "mniej nam znanego" najbezpieczniej dać pieniążki:) a swoją drogą ciekawa jestem po ile teraz się daje "na" wesele?? jak myślicie??
Uważam, że jeśli to jest dalsza rodzina, znajomy, to najlepiej dać pieniądze, ale jeśli to najbliższa rodzina- brat, chrześnica, córka, albo najlepsza przyjaciółka, to lepiej się postarać, bo to pamiątka na całe życie.