jaki krem zimą?
-
pomcia
Re: jaki krem zimą?
Zależy gdzie mieszkasz.
Ale kupiłam sobie kremik na stok z Flosa, dziś miał akurat test bojowy i zdał! Na szczęście nie jest tak tłusty i nie robi mi z buzi maski. Na noc zaaplikuję sobie jednak odżywczy krem bo jednak przy grzaniu skóra wysycha.
-
magda_25
Ja na zimę lubię tłuste, klasyczne kremy - na przykład zwykła Ziaja oliwkowa. Ale dobrze też działają mi te mniej tłuste - na przykład Olay do cery suchej i normalnej. Przy takich mrozach, jak teraz to można naprawdę nieźle sobie odmrozić skórę, więc wolę ją zabezpieczyć 
-
Aldonka09
Ja też używam Ziaji oliwkowej, ale na prawdziwe mrozy wolę Neutrogenę. Jest co prawda znacznie droższa, ale nie tak ciężka.
-
Kolaboracja
Ja używam kremu Garniera -intensywnie pielęgnuje i odżywia suchą skórę rąk. Na zimę doskonały 
-
Bielizna-Anna
Cera tłusta i mieszana - posiada naturalną ochronę w postaci warstwy tłuszczu produkowanego przez gruczoły łojowe.
Ostatnio zmieniony wt mar 20, 2012 1:50 pm przez Bielizna-Anna, łącznie zmieniany 1 raz.