jaki krem zimą?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Laalaa

Re: jaki krem zimą?

Post autor: Laalaa »

no to sie doczekalas mrozow :-)
pomcia

Post autor: pomcia »

Zależy gdzie mieszkasz. :) Ale kupiłam sobie kremik na stok z Flosa, dziś miał akurat test bojowy i zdał! Na szczęście nie jest tak tłusty i nie robi mi z buzi maski. Na noc zaaplikuję sobie jednak odżywczy krem bo jednak przy grzaniu skóra wysycha.
Julcia27

Post autor: Julcia27 »

podobno nienawilżający, bo można dostać odmrożeń.
magda_25

Post autor: magda_25 »

Ja na zimę lubię tłuste, klasyczne kremy - na przykład zwykła Ziaja oliwkowa. Ale dobrze też działają mi te mniej tłuste - na przykład Olay do cery suchej i normalnej. Przy takich mrozach, jak teraz to można naprawdę nieźle sobie odmrozić skórę, więc wolę ją zabezpieczyć ;)
Aldonka09

Post autor: Aldonka09 »

Ja też używam Ziaji oliwkowej, ale na prawdziwe mrozy wolę Neutrogenę. Jest co prawda znacznie droższa, ale nie tak ciężka.
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

Ja używam kremu Garniera -intensywnie pielęgnuje i odżywia suchą skórę rąk. Na zimę doskonały :)
Bielizna-Anna

Post autor: Bielizna-Anna »

Cera tłusta i mieszana - posiada naturalną ochronę w postaci warstwy tłuszczu produkowanego przez gruczoły łojowe.
Ostatnio zmieniony wt mar 20, 2012 1:50 pm przez Bielizna-Anna, łącznie zmieniany 1 raz.
tusia25

Post autor: tusia25 »

NIVEA, nic innego:)
ODPOWIEDZ