forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Jaki dobry serwis komputerowy?

Sprzedajesz kosmetyki? Robisz paznokcie? Chcesz zareklamować coś co może Nas zainteresować? Takie tematy akceptowane są TYLKO w tym dziale.

Jaki dobry serwis komputerowy?

Postprzez Kuleczka » 27 gru 2011, o 15:27

Szukam dobrego i taniego serwisu komputerowego, bo ostatni mam mduże problemy z komputerem. Co możecie polecić?
Kuleczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Jaki dobry serwis komputerowy?

Postprzez K3n4 » 28 gru 2011, o 15:52

Z jakiego miasta jesteś? Google próbowałaś?
K3n4
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Kuleczka » 2 sty 2012, o 13:29

Z Warszawy... google pokazuje mi serwis pcdoc.pl, czy słyszałaś o nim?
Kuleczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez K3n4 » 2 sty 2012, o 13:48

Słyszałam że to dobra firma. Spokojnie możesz sobie ich zamówić.
K3n4
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez krecik_ja » 13 sty 2012, o 18:30

Dobry serwis?
"LAN-POL"!
Świadczymy usługi outsourcingu informatycznego. Wykonujemy specjalistyczne wdrożenia systemów informatycznych dla firm. Prowadzimy sprzedaż, modernizację i profesjonalny serwis komputerów. Komputery i systemy dostosowujemy elastycznie do Państwa indywidualnych potrzeb. Sprzedajemy kasy fiskalne Posnet i EMAR, Elemis, Farex oraz je fiskalizujemy, wykonujemy przeglądy okresowe. Projektujemy strony www, ustawiamy sklepy internetowy zgodnie z wytycznymi Google. Również zapewniamy pełny zakres usług hostingowych. Wypromujemy twoją firmę w Internecie.
krecik_ja
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez MiÄ™sny_jeż:) » 1 kwi 2012, o 23:50

ja poszperałam trochę w necie i napotkałam się na wiele przyzwoitych opinii n/t firmy flr tech czy jakoś tak. Nawet byłam na ich stronie fejsbukowej (bo poki co maja swoja strone w przebudowie) - wygladali porządnie wiec zadzownilam. Co najlepsze oni nie znają ram czasowych pracy:) niestety w inne serwisy najczesciej pracuja w godzinach 9-17, czyli wtedy, kiedy pracuję, a że dorabiam też w weekendy to kolejna kicha. wlasciciel tego flr'a dojechal do mnie i mogl sie dostosowac do godizn, ktore mi pasuja. do tego dosc niskie ceny i fajnie tlumaczy.

Wiem, że to nie miejsce na nowy wątek, ale skoro tutaj jest calkiem sporo wpisow, to moze ktos uslyszy moj apel:) znacie jakąś niedrogą ekipę remontową? pilnie potzrebuję fachowców od łazienki, ale takiej, zeby zrobili co do nich należy porządnie i za uczciwą kasę.
Pomóóóóżżżćie :)
Mięsny_jeż:)
PoczÄ…tkujÄ…ca

Powrót do Reklama, oferty