Jaką kuchnie lubicie najbardziej?
-
mala-koala
- Jestem tu nowa :)
Re: Jaką kuchnie lubicie najbardziej?
Kuchnię włoską, ale i polska ma wiele wspaniałych smaków 
http://www.conrad.pl/
Zdecydowanie włoską. Ale nie ma to jak pierogi i wiele innych polskich dań.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
- kusicielka
- Extra Kobietka
Oj takBlackWolf pisze:Zdecydowanie włoską. Ale nie ma to jak pierogi i wiele innych polskich dań.
-
pomaranczka
- Miła Kobietka
mam od jakiegoś czasu fazę na kuchnię tajską. zrobiłam kilka kursów i gotuję sama w domu. Chociaż tak naprawdę to uważam, że każda kuchnia jest pyszna, tylko trzeba trafić na kogoś, kto potrafi ją przyrządzać 
http://dmcauto.pl
Ja tam jestem wszystko żerna 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Ja ogolnie też jem w zasadzie wszystko a najbardziej lubię kuchnie włoską.
Śródziemnomorska i azjatycka 
Pracuję w hurtowni ze zdrową żywnością http://BioIndygo.PL
(polecam super ceny!)
Dla osób z forum kod rabatowy "babskiesprawy5"
Dla osób z forum kod rabatowy "babskiesprawy5"
Ja bardzo lubię eksperymentować
Ale jakoś mam tak... że często nie mam sił na gotowanie
i wybieram wtedy zazwyczaj fast foody, jestem szczupła i mam szybką przemianę materii, co jednak nie zmienia tego, że taka dieta jest niezdrowa
... ale za to jaka smaczna 
chirurgia intymna - intymnie bez problemów 
Obecnie uwielbiam kuchnie hinduską i polską. Jeszcze jakiś czas temu dominowała kuchnia włoska, teraz troszkę się zmieniło. 
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Moja buhahaha ;D
A tak powaznie to lubie nasza tradycyjna polska z domieszką chinskiej, niemieckiej czy włoskiej.
A tak powaznie to lubie nasza tradycyjna polska z domieszką chinskiej, niemieckiej czy włoskiej.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Oj tam...czasami trzeba.byle nie czesto 
"...przez noc droga do świtania -
-
fajna.babka
ja najbardziej lubię polską, ale też przepadam za włoską kuchnią 
Bardzo lubię kuchnię śródziemnomorską, czyli ryby, owoce morza, warzywa, owoce i obowiązkowo oliwa z oliwek.
Ja lubię kuchnię polską. Smakują mi domowe pierogi ( nie mylić ze sklepowymi bo lubię te, które sama ulepię przynajmniej wiem co jem) . Oraz kotlet schabowy. Jedyne za czym nie przepadam to bigos.
Słodycze również preferuję tradycyjne. Ptasie mleczko jest smaczne, aczkolwiek nie jadam na tygodniu. Głównie jak jest jakaś okazja i dostanę je w prezencie. Mam za to totalną słabość do czekolady Wedla o smaku cukierków bajecznych ( jak i również do samych cukierków).
Słodycze również preferuję tradycyjne. Ptasie mleczko jest smaczne, aczkolwiek nie jadam na tygodniu. Głównie jak jest jakaś okazja i dostanę je w prezencie. Mam za to totalną słabość do czekolady Wedla o smaku cukierków bajecznych ( jak i również do samych cukierków).
Tajską i włoską. 
-
michalina90
- Fajna Kobietka
Dla mnie najbardziej smaczna lekka i zdrowa jest kuchnia włoska. Spróbujcie sałatki podawane z oliwą
grywalizacja na http://sanitera.pl
Ja lubię... hmm... w sumie każdą, byleby nie ostrą (meksykańska) i nie tłustą (dużo polskich potraw odpada). Lubię bardzo np. włoską, bo makarony 
-
littlething
Ja najbardziej przepadam za kuchnią francuską, szczególnie paszteciki i zupa cebulowa to jest cudo dla mnie
Blog o motoryzacji i transporcie
Śródziemnomorska na pierwszym miejscu, choć nie wszystko. Nie jestem jakąś super fanką owoców morza, mogę zjeść ale zdecydowanie bardziej preferuję warzywa i kurczaka. Oliwę z oliwek dodaję do czego tylko się da, bo ją uwielbiam.
Na co dzień robię fuzję kuchni hiszpańskiej z elementami polskimi. Na przykład pure ziemniaczane, bo oboje lubimy. I sporo sałatek w hiszpańskim stylu.
Włoską kuchnię również uwielbiam, najprzeróżniejsze makarony, to jest to. Pizza to więcej zabawy, sama w domu już dawno nie robiłam, ale wychodzimy na pizzę do knajpek.
No i ostatnio zakochałam się w arabskiej kuchni, kuskus stał się moją ulubioną potrawą, kuskus z kurczakiem i warzywami na ostro, narzeczony się zajada
Mam świra na punkcie Maroka ogólnie, nie tylko kuchni!
Na co dzień robię fuzję kuchni hiszpańskiej z elementami polskimi. Na przykład pure ziemniaczane, bo oboje lubimy. I sporo sałatek w hiszpańskim stylu.
Włoską kuchnię również uwielbiam, najprzeróżniejsze makarony, to jest to. Pizza to więcej zabawy, sama w domu już dawno nie robiłam, ale wychodzimy na pizzę do knajpek.
No i ostatnio zakochałam się w arabskiej kuchni, kuskus stał się moją ulubioną potrawą, kuskus z kurczakiem i warzywami na ostro, narzeczony się zajada
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Ja nie mam faworyta. Lubię różne rodzaje kuchni oraz próbować nowych rzeczy. Jestem dość elastyczna w tej kwestii 
Zakochałam się w kuchni włoskiej. Szkoda tylko, że tak rzadko mogę ją jeść...
Dlaczego rzadko?
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo