forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Jaką depilacje wybrać ?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.

Re: Jaką depilacje wybrać ?

Postprzez she336 » 2 lut 2012, o 23:33

Od zawsze depiluję okolice bikini jednorazówką. Fakt, że wtedy włoski szybką rosną i stają się potem jednak grubsze, ale wolę częściej się depilować, a skórę mieć na bieżąco gładką. Oprócz tego, jednorazówką jest dostęp do każdego najmniejszego zakamarka. :) Tylko trzeba być bardzo ostrożną, gdy jest nowa, wtedy łatwo się zranić... Po takiej depilacji obowiązkowo nawilżenie balsamem i jest OK! :]
she336

Reklama

Postprzez sylwia1991 » 3 lut 2012, o 11:43

Nie używajcie jednorazówek. Jeżeli już depilujecie się maszynką to kupnie sobie troszkę droższą. Ja kupuje za około 6 7 zł taką specjalnie dla kobiet z paskami nawilżającymi i używam ją dotąd aż się paski nawilżające się skończą albo jak widzę ze już nie goli tak ok. Dlatego zawsze kupuje dwie od razu. A naprawdę są lepsze. :)
sylwia1991
Fajna Kobietka

Postprzez she336 » 3 lut 2012, o 12:44

sylwia1991 napisał(a):Nie używajcie jednorazówek. Jeżeli już depilujecie się maszynką to kupnie sobie troszkę droższą. Ja kupuje za około 6 7 zł taką specjalnie dla kobiet z paskami nawilżającymi i używam ją dotąd aż się paski nawilżające się skończą albo jak widzę ze już nie goli tak ok. Dlatego zawsze kupuje dwie od razu. A naprawdę są lepsze. :)

Ja zawsze używam z Gilette taką za 4/5 zł one są niebieskie, albo różowe i jestem bardzo zadowolona. Też mają paski nawilżające, ale moim zdaniem balsam dodatkowo po depilacji nie zaszkodzi... ;)
she336

Postprzez sylwia1991 » 3 lut 2012, o 13:24

Tak tak balsam to zawsze. myślałam ze używacie takich zółtych jednorazówek. :) Ja używam z Xereme 3 Jedna kosztuje około 5 zł i jeszcze z Venus też dla kobiet za około 6/7 zł one mają dwa paski i je wole bardziej. Bo są tez tańsze wersje tych żyletek ale ja wole trosze więcej wydać na takie sprawy.
sylwia1991
Fajna Kobietka

Postprzez she336 » 3 lut 2012, o 18:44

sylwia1991 napisał(a):Tak tak balsam to zawsze. myślałam ze używacie takich zółtych jednorazówek. :) Ja używam z Xereme 3 Jedna kosztuje około 5 zł i jeszcze z Venus też dla kobiet za około 6/7 zł one mają dwa paski i je wole bardziej. Bo są tez tańsze wersje tych żyletek ale ja wole trosze więcej wydać na takie sprawy.

Co racja to racja. :) Na jednorazówkach nie warto oszczędzać... ;)
she336

Poprzednia strona

Powrót do Seks i antykoncepcja