Jak urozmaicić wesele ?
Re: Jak urozmaicić wesele ?
Myślę,że ciekawym pomysłem jest też para dzieci wykonująca profesjonalny pokaz tańca
byłam na takim weselu, gdzie własnie coś takiego miało miejsce i wszystkim gościom naprawdę się podobało
widziałam też dziewczyny tańczące w strojach cygańskich, to też było ciekawe ale może odwrócić uwagę od panny młodej ;D
Ten pomysł z pokazami barmańskimi jest genialny! Już wysłałam SMS-a mojej drugiej połowie, że musimy taki mieć na naszym weselu! Dziękuję Dziewczyny!
Może macie jeszcze jakieś ciekawe pomysły? Będę wdzięczna za każdą natchnioną myśl! 
Pluszowe maskotki... Znaczy ludzie poprzebierani w stroje pluszowe z różnych bajek. Fajnie nakręcają zabawę. Porobią też zdjęcia. Tu jest ich oferta: www.wesolepluszaki.pl
Niezwykłe atrakcje weselne - www.wesolepluszaki.pl
ja co prawda puszczałam lampiony na jakimś obozie studenckim, ale rzeczywiście czysta magia, w sam raz na wesele. Myślę, że pokaz barmański też jest niczego sobie, ale wszystko zależy od budżetu ...
Mieliśmy latające lampiony, magiczna sprawa, puszczana przed oczepinami 
My zastanawialiśmy się nad sztucznymi ogniami i lampionami. W końcu padło na lampiony. Dały nam tyle samo frajdy co gościom 
-
sun979
Ja również myślę o lampionach na swoim weselu
Czy jest to bezpieczne? Nie podpali się coś w okolicy jak puścimy ok. 30 lampionów? 
-
paula
nie są niebezpiecznesun979 pisze:Ja również myślę o lampionach na swoim weseluCzy jest to bezpieczne? Nie podpali się coś w okolicy jak puścimy ok. 30 lampionów?
żeby puszczać lampiony musisz mieć zgodę straży pożarnej, jednak wiele restauracji przymyka na to oko i można puszczać.
-
sun979
To może fajerwerki byłyby lepsze i bezpieczniejsze?brunecia pisze:żeby puszczać lampiony musisz mieć zgodę straży pożarnej, jednak wiele restauracji przymyka na to oko i można puszczać.
-
sun979
brunecia pisze:żeby puszczać lampiony musisz mieć zgodę straży pożarnej, jednak wiele restauracji przymyka na to oko i można puszczać.
Hmmm... a gdyby lampiony zamienić na fajerwerki? Co Wy na to?
-
paula
no wydaje mi się że po oczepinach fajerwerki odpalić to może być dość ciekawie 
-
sun979
i może bardziej bezpiecznie, bo zrobią to np. kelnerzy. nie?paula.x111 pisze:no wydaje mi się że po oczepinach fajerwerki odpalić to może być dość ciekawie
To potem nowy rok by się kojarzył z naszym weselem ;P
-
paula
no właśnie
ja raczej nie chciałabym takich dodatkowych atrakcji, choć może mój facet będzie nalegał
ja raczej nie chciałabym takich dodatkowych atrakcji, choć może mój facet będzie nalegał
fajerwerki obsługują kelnerzy ale to dość kosztowna impreza, ale jeśli wam nie szkoda kasy to czemu nie 
-
sun979
brunecia pisze:fajerwerki obsługują kelnerzy ale to dość kosztowna impreza, ale jeśli wam nie szkoda kasy to czemu nie
czemu kosztowna? Fajerwerki kupimy sami, a kelnerzy i tak nas będą obsługiwać, bo mamy wesele w tzw. domie weselnym...
Znajomi robili pokaz sztucznych ogni i wyniosło to ich ok 1800zł
-
sun979
ale sztuczne ognie to już coś innegobrunecia pisze:Znajomi robili pokaz sztucznych ogni i wyniosło to ich ok 1800zł
Sądzę, że wspomniana wcześniej obsługa barmańska to jest bardzo dobry pomysł. Sama miałam przyjemność uczestniczyć w takim weselu i jestem z tego bardzo zadowolona. W końcu można było się napić czegoś innego niż tylko wódka i wódka. Drinki były rewelacyjne, polecam wszystkim ten pomysł.
http://colonpack.pl/
-
ProIngrid74
- Jestem tu nowa :)
Ja myślę ze nie sidzcie ze swoim na tym weselu jak posagi a uczestniczcie w nim gadajac traktujac kazdego goscia jako tego najwazniejszego!
-
Sklep-Jubilerski
- Miła Kobietka
Jeżeli chodzi o urozmaicenie wesela,to mamy naprawdę bardzo szerokie pole do popisu,od lampionów po przez sztuczne ognie czy fontannę czekoladową. To kwestia gustu oraz budżetu.
-
jasmin.nowak123
Ostatnio byłam na weselu i dla gości były takie atrakcje jak karaoke i kurs tańca według mnie świetna sprawa:)
-
Najlawerence98
A może coś w starym stylu. Czyli cała gama zabaw weselnych. Których teraz się nie praktykuję. Ale goście weselni bardzo chętnie w nich uczestniczą.
Jestem pod tym względem konserwatystką i również uważam, że odpowiednio dobrane zabawy weselne mogą urozmaicić wesele i zaangażować w nie przybytych gości.
Buduje swoje życie na miłości fundamencie.