forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Jak tablet kupić?

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.

Jak tablet kupić?

Postprzez siemienna » 13 lip 2011, o 12:42

Przymierzam się do zakupu tabletu, tylko jeszcze nie wiem jakiego. Głównie zależy mi na czytaniu ebooków i ogólnie takich rozrywkowych rzeczy. Nie chcę wydać dużo kasy , im mniej tym lepiej, ale jakiś totalny złom też mnie nie interesuje. Macie jakieś konkretne pomysły co mogę kupić?
siemienna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Jak tablet kupić?

Postprzez babuszka » 15 lip 2011, o 11:57

Tabletów na rynku jest bardzo dużo, a zresztą cały czas wchodzi coś nowego. Do ilu chcesz kupić taki tablet?
babuszka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez siemienna » 5 sie 2011, o 09:38

Najlepiej taki do tysiąca, bo więcej to niestety nie mogę przeznaczyć. Chodzi mi o coś sensownego, żeby to nie była jakaś tandeta, tylko sprzęt z którego można normalnie korzystać i nie padnie po tygodniu.
siemienna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez joanna18 » 19 sie 2011, o 11:01

Profesjonaliści używają tabletu - VACOM, może jak Ci się da wyhaczyć w promocji to kup z seri INTUOS.
joanna18
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez nasztos » 25 sie 2011, o 14:41

Co do wyboru tabletu to w polskich warunkach decyduje pewnie cena, w tym temacie kiano wydaje się niezłą opcją. Natomiast t5o czy warto zainwestować? Moim zdaniem nawet bardzo...
nasztos
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez siemienna » 2 wrz 2011, o 12:19

Generalnie to nie potrzebuję czegoś dla profesjonalistów, tylko do zwykłego codziennego użytku. Tablet zamierzam kupić zamiast netbooka, bo jakoś wydaje mi się porównywalnym z sprzętem (możliwości niewiele się różnią).
siemienna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Zorka » 2 wrz 2011, o 20:11

Hm, przegladałam różne oferty i może zastanów się na odkupieniem takiego sprzetu, dobry sprzet kosztuje około 2 000, zobacz znalazłam taki tablet apple z ogłoszenia ten sam model (chyba) http://www.nokaut.pl/szukaj/tablety/tablet-apple-ipad-16gb-wifi.html kosztuje około 2k nowy, a tu koleś odprzedaje, pisze, że mało używany, prawie nowy za 1200, mozna się zastanowić. Znalazłam też coś takiego http://sprzedajemy.pl/tablet-android-2- ... ali,164877 , a jesli chcesz jeszcze inny rodzaj to może ten http://sprzedajemy.pl/ipad-16gb,182803. Fajny bajer ten tablet, sama sobie chętnie kiedyś sprawię.
Zorka
Miła Kobietka

Postprzez babuszka » 6 wrz 2011, o 13:09

ja raczej wolałbym co z nieco mniej znanej półki niż apple. Może być polski produkt, jakoś bardziej cenowo mnie to przekonuje. Nie wiem czy warto dla takiego urządzenia wydawać niesamowicie obszernych funduszy. Nie ma to przełożenia na zadowolenia z użytkowania, obawiam się...
babuszka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez siemienna » 7 wrz 2011, o 13:48

Ogólnie to możesz wygrać tablet w konkursie na tabletowo.pl, chyba są 3 modele do zgarnięcia, chyba Kiano. Także ja tam biorę udział, może będę miała farta http://www.tabletowo.pl/konkurs/
siemienna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez nadia » 13 wrz 2011, o 11:28

VACOM - Bamboo Fun S albo M - co kto woli :)
Odstresuj siÄ™ - psychoterapia Warszawa.
nadia
Miła Kobietka

Następna strona

Powrót do Hyde park