forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Jak tablet kupić?

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.

Re: Jak tablet kupić?

Postprzez Zorka » 13 wrz 2011, o 15:44

babuszka napisał(a):ja raczej wolałbym co z nieco mniej znanej półki niż apple. Może być polski produkt, jakoś bardziej cenowo mnie to przekonuje. Nie wiem czy warto dla takiego urządzenia wydawać niesamowicie obszernych funduszy. Nie ma to przełożenia na zadowolenia z użytkowania, obawiam się...

To może coś takiego http://sprzedajemy.pl/tablet-android-2- ... ali,164877 albo inny, taki tez nie jest drogi http://sprzedajemy.pl/creative-ziio-7-w ... tisy,89645 - całkiem nowy. Nie wiem ile chcesz przeznaczyć na to funduszy, więc wybrałam najtańsdze jakie udało mi się wyszukać.
Zorka
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez babuszka » 25 wrz 2011, o 12:56

no ale nie popadajmy w jakieś totalne skrajności :) Najtańszy też nie jest zbyt mile widziany :)
babuszka
Początkująca

Postprzez dione » 22 lis 2011, o 16:45

Jeżeli chodzi o dobry tablet i taki, na który nie wyda się majątku, to na pewno ten, do takich należy: http://magicznaplaneta.pl/dzial/kompute ... rod=263097 Tablety Samsunga uchodzą za jedne z lepszych, a przynajmniej nie są takie drogie jak IPady.
dione
Fajna Kobietka

Postprzez arcticone » 13 gru 2011, o 13:04

Jeśli tablet to na pewno nie iPad! do niego nic nie podłączysz, nie ma nawet głupiego wejścia USB. Miałam i jak najszybciej się pozbyłam.
kolorowe szkła kontaktowe, mrrrr... lubię :)
arcticone
Miła Kobietka

Postprzez Tersetka » 28 gru 2011, o 13:43

potwierdzam słowa poprzedniczki, pod względem możliwości podłączenia różnych urządzeń to ten tablet odpada.

Ktoś wcześniej dał link do Samsunga Galaxy Tab 10.1 - ostatnio w komputroniku oglądałam takiego, miał dobrą cenę bo wersja 3G była za nieco ponad 2000zł.
Poza tym w ich salonie widziałam jeszcze kilka ciekawych tabletów, m.in. Motorolę Xoom.
A jeśli szukasz ciekawych rozwiązań to może z tańszych sprzętów Dell Inspiron Duo? To jest hybryda tabletu i netbooka, czyli taki tablet ale po przekręceniu ekranu mamy też klawiaturę:) fajne wyglądał :)
Tersetka
Początkująca

Postprzez Awsomegirl » 20 lut 2012, o 14:32

ja uważam, że wcale nie trzeba kupowac nie wiadomo jak drogiego tabletu, ponieważ na rynku pojawiły się bardzo ciekawe tańsze urządzenia, które maja dokładnie takie same funkcje i też świetnie działają np HUAWEI Ideos Tablet S7 7” Android, Wifi, 3G, który kosztuje jakieś 700 zł w sklepie wasserman, także warto się zastanowić nad takim tańszym rozwiązaniem
Awsomegirl
Początkująca

Poprzednia strona

Powrót do Hyde park