forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Jak oderwać faceta od komputera?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.

Re: Jak oderwać faceta od komputera?

Postprzez smutny anioÅ‚ek » 3 lut 2012, o 21:38

to ja juz nie wiem co robić....
Nie chce cały czas mu marudzić, wiem, że faceci tego nie lubią, no nie iwem, zobacze, jak to się rozwinie...
smutny aniołek
Fajna Kobietka

Reklama

Postprzez smutny anioÅ‚ek » 3 lut 2012, o 21:39

KaroLina napisał(a):Zapewne by się dogadali...Bo ja to chyba bym musiała się zalogować i wejść na jego serwer to by mnie zauważył ;p A w co Twój facet tak namiętnie gra? Tez jakaś strzelanina czy coś innego? Doskonale Cię rozumiem, bo mój też przesadza, nie wiem czy tak jak u Ciebie, bo my nie mieszkamy razem, ale jak powiedziałam mu że nie wie jak mi przykro że poświęca więcej uwagi tym głupim grom niż mi to stwierdził standardowo że przesadzam i na tym się zwykle kończy temat. porażka...;/ to chyba prawda, że mężczyźni nie dorastają tylko po prostu zmieniają zabawki ;]

No w strzelanki, kochana! Ja nawet nie mam pojęcia jak to sie nazywa ani o co tam dokładnie chodzi...
smutny aniołek
Fajna Kobietka

Postprzez KaroLina » 4 lut 2012, o 17:20

Kassandra napisał(a):Nie chce, to nie. Droga wolna.

heh...no to siÄ™ tak nie da niestety, nie koniecznie nawet w tym temacie i niejedna pewnie przyzna mi racjÄ™ :)
KaroLina
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez babeczka » 6 lut 2012, o 10:35

Z czego wniosek,że Twój chłopak nie ma innego zajęcia. Pewnie to choroba komputerowa, uzależnienie.Jedyne wyjście to zakomonikować mu,że masz tego już po dziurki w nosie i jeśli się nie zmieni,to odejdziesz od niego.Bo jeśli dla niego ważniejszy jest komputer niż dziewczyna,to raczej nic dobrego z tego związku nie wyniknie.Przyszłości raczej tutaj z nim nie widzę żadnej.Pozdrawiam.
babeczka
Miła Kobietka

Postprzez smutny anioÅ‚ek » 7 lut 2012, o 16:11

od tygodnia z tym walcze i powiem wam kobietki, ze jest duzo duzo lepiej;-)
smutny aniołek
Fajna Kobietka

Postprzez ona90 » 7 lut 2012, o 18:10

hmmm a probowalas np ubrac sie w extra sexi bielizne i jak on gra np okazujac mu co masz na sobie przetrzec monitor, biurko? delikatnie go pocaluj w ucho badz przejedz palcem po kregoslupie i powiedz mu ze jestes zmeczona i kladziesz sie do lozka. moze to poskutkuje? :mrgreen:
ona90
Miła Kobietka

Postprzez sipi » 8 lut 2012, o 14:16

An tam seksi bielizna wy kobiety nie rozumiecie czym jest dla faceta gra z kumplami :) To jak święte prawo do wyjścia na piwo w piątek, ale dobra jeżeli mamy tak ciężką sytuacje to mogę zdradzić Ci w jaki sposób możesz zwrócić jego uwagę na problem. Zacznij wychodzić z domu między 19, 20 i wracaj np za godzinę.. W pewnym momencie zainteresuje się że coś nie gra i zacznie wypytywać. Zaniedbywanie kobiety to grzech tak samo jak jej rozpieszczanie.
Zapisz się na lekcje Tańca, zrób coś dla siebie. Tu nie chodzi o to by nim manipulować, ale dać do zrozumienia że marnuje czas i cofa się w rozwoju. Jeżeli szczerze Cię kocha ocknie się widząc że się powoli oddalasz. Na mnie to podziałało :)
Ostatnio edytowano 8 lut 2012, o 14:25 przez sipi, łącznie edytowano 1 raz
sipi
Miła Kobietka

Postprzez WeselneZaplecze » 8 lut 2012, o 14:24

sipi napisał(a):wy kobiety nie rozumiecie czym jest dla faceta gra z kumplami :) To jak święte prawo do wyjścia na piwo w piątek

Nie wiedziałam, że takie święto u nas obowiązuje :lol:
WeselneZaplecze
Fajna Kobietka

Postprzez sipi » 8 lut 2012, o 15:29

Kochana we wszystkim trzeba mieć umiar, a jak mężczyzna pracuje cały tydzień by utrzymać rodzinę to ma prawo iść na piwo tak jak Ty do fryzjera:)
sipi
Miła Kobietka

Postprzez dzo » 8 lut 2012, o 19:23

sipi napisał(a):An tam seksi bielizna wy kobiety nie rozumiecie czym jest dla faceta gra z kumplami :) To jak święte prawo do wyjścia na piwo w piątek, ....

wszystko ładnie pięknie do póki nie ma przegięcia gdy facet każdy dzień tygodnia traktuje jako ten piątek i dzień gdy "ma prawo wyjść z kumplami na piwo"

przecież dziewczyna napisała, że to nie jest raz w tygodniu tylko dzień w dzień ;)
Co CiÄ™ nie zabije to CiÄ™ wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Partnerstwo