Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
Ja mam Laurę Marię (Maria po babci) podoba mi się również Olimpia, Liliana, Karina i Nadia. Dla chłopca Antoni, Ignacy, Ksawery, oraz Bartek, Piotr, Michał, Aleksander i Łukasz
ja uwielbiam oryginalne imiona nie jestem tradycjonalistką MELISA-Aron to moje wymarzone imię dla synka:) jeżeli kiedyś się doczekam to napewno będzie Aron Dla dziewczynek bardzo podobaja mi sie imiona Lorraine, Ettienet
Dla dziewczynki podoba mi się Dorota, Amelia, Marianna, Natalia, Alicja i Judyta.
Dla chlopczyka Alek, Konrad, Robert, Michal, Filip, Maciek, Piotr, Szymon, Juliusz.
Ja jestem mamą Kubusia i Michalinki i właśnie te imiona podobają mi sie najbardziej
Jak by się trafił jeszcze jeden dzidziuś to nie mam pojęcia jakie imię bym wybrała
Miriam, o Jezu... . Wybacz, ale to jest naprawdę... dziwne! . Kojarzy mi się tylko z tym transseksualistą... Aż mi wstyd, przepraszam. Mimo wszystko wolę polskie imiona.
mile panie ... a juz myslalam ze ze mnie taka "luzacka" baba ... taka z "jajem" jak to mowia ... a jednak ... tak bardzo sie nie poznalam na sobie jak sadzilam do teraz ... byc moze niezbyt "udana" ze mnie katoliczka ale polecam dla sprawdzenia i obycia troszke z kultura znaczenia tego imienia ... moze wtedy skojarzenia bardziej sie naprostuja ... tymczasem zegnam sie z forum ... kojarzacych "inaczej" pozdrawiam cieplo .... zycze troszke wiecej taktu bo choc to tylko gdzies tam wisi w "przestrzeni" to jednak i tu odrobinka klasy nie zaszkodzi ...
mamy beda rozumialy o czym pisze ...
tak wiec ... przyjemnej zabawy kobietki ....
dzo ... masz dzieci ??? hm .. ciekawe jakbys zareagowala na to gdybys tak posiadla np dzieciatko przy tuszy i z dumnym usmiechem przedstawiasz go komus po czym slyszysz ... o rany moze to glupie ale kojarzy mi sie ze swina piggy .... bu ha ha ha ... oczywiscie ... wykazalabys sie wielkim luzem co nie ????????????????