a przepis można skopiować jako cytat
herbaty jesienne
-
dzo
Re: herbaty jesienne
nie ma o co się obrażać
nie ma potrzeby od razu wstawiania linków 
-
Hakiruono
Wczoraj kupiłam pyszną herbatkę z herbapolu owocowa z cynamonem i imbirem. Wieczorem w moim ulubionym kubku. Pychotka na chłodne wieczory. 
-
livia
W Biedronce są pyszne herbatki owocowe z dodatkiem owoców egzotycznych
Albo "herbatka z prądem" taki grzaniec z minimalną zawartością alkoholu
nie pamiętam jakiej firmy Lloyd .. coś tam chyba;) 4 smaki bardzo dobre jak jest nam zimno 
-
jahen
proponuję wam w takim razie spróbować takiej prawdziwej herbatki - sypkiej, odpowiednio zaparzonej, bez chemii i sztucznych aromatów...
z jakiegoś typowo herbacianego sklepu.
w ogóle uważam, że takie herbaty z torebek to średnia inwestycja w smak.. nie wiem, nie chcę wyjść na jakąś arystokratkę ze złotym nosem, ale takie tanie, tekturowe herbatki po prostu tracą na aromacie, nie wali wam chemią?
chociaż gdzieś na newsweeku czytałam, że te z torebki też niekoniecznie są lipne, tylko muszą być dobrze przechowywane no i nie luzem w pudełku każda herbata, tylko w kopertach

w ogóle uważam, że takie herbaty z torebek to średnia inwestycja w smak.. nie wiem, nie chcę wyjść na jakąś arystokratkę ze złotym nosem, ale takie tanie, tekturowe herbatki po prostu tracą na aromacie, nie wali wam chemią?
chociaż gdzieś na newsweeku czytałam, że te z torebki też niekoniecznie są lipne, tylko muszą być dobrze przechowywane no i nie luzem w pudełku każda herbata, tylko w kopertach
jahen, podzielam twoje zdanie w stu procentach apropo tych herbat w torebkach!
a jak lubisz tak herbaciany temat, to polecam ci te dni herbaty, już wspominałam o nich, fajne wydarzenie dla herbaciarzy. zwłaszcza przypominam o DRINKACH Z HERBATĄ! 
-
Jusia
Uwielbiam herbaty. Kocham wprost, nie istnieje dla mnie dzień bez herbatki mmm:)
Uwielbiam rumową z wiśnią lub cytryną. Aktualnie pijam ziółka [jakoś polubiłam] i dziką różę z wiśnią. Poza tym na zimne wieczory - malinowa albo earl grey aromatyzowany z cytryną i miodem.
Uwielbiam rumową z wiśnią lub cytryną. Aktualnie pijam ziółka [jakoś polubiłam] i dziką różę z wiśnią. Poza tym na zimne wieczory - malinowa albo earl grey aromatyzowany z cytryną i miodem.