Fotografia

Lubisz jeździć konno, szydełkować, a może grasz w piłkę ręczną? Te i inne tematy o naszych zainteresowaniach piszemy właśnie tutaj.
ODPOWIEDZ
Leukone

Re: Fotografia

Post autor: Leukone »

uwielbiam pstrykać zdjęcia, zarówno bliskim jak i naturze, a może głownie naturze.
Koleżanki mówią że byle listek na drzewie potrafi mnie zachwycić do takiego stopnia że robię mu zdjęcia jak zjawisku nadprzyrodzonemu ;)
Amatorsko oczywiście. Zazwyczaj cyfrówką, czasem mam dostęp do profesjonalnego sprzetu to wtedy szaleję . Tymczasem marzy mi się dobra lustrzanka. Możę kiedyś w przypływie gotówki, zakupię swoje marzenie :)
evka

Post autor: evka »

Wiem cos o tym mamy wspulne marzenia tez lubie pstrykac fotki i tez licze na spelnienie marzen o wspanialym sprzecie fotograficznem ech te marzenia:)
Leukone

Post autor: Leukone »

marzenia się spełniaaaają <nutki> :)
nasze też zapewne kiedyś się spełnią i będziemy mogły bardziej rozwinąć skrzydła w świecie fotografii :D
diablica89

Post autor: diablica89 »

ja jestem amatorką juz od paru lat ale od roku prowadzę fotobloga http://www.emilia89.flog.pl oraz http://www.wedrowneja.blogspot.com

1. blog jest moje zdjecia
2. zdjecia z porózy,smacerów itp.

kocham robić zdj. to sprawia mi przyjemność , nie moge wyjsc z domu bez aparatu ( mój aparat fe-230)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ninka_niebieska

Post autor: ninka_niebieska »

Lubię fotografować gdy mam czas.. ale zdecydowanie to nie jest moje powołanie i przyszłości z tym nie wiąze.. znacznie lepiej natomiast czuję się z drugiej strony obiektywu. Lubię przebierać się, ubierać.. pozować.. chociaż zdecydowanie uważam, iż zdjęcia z nienacka są najlepsze.. spontaniczne i mają w sobie coś. :)
wenecja

Post autor: wenecja »

Też kocham fotografować. Aktualnie planuję kupić pierwszą lustrzankę Canona. A wy czym fotografujecie?
mamba

Post autor: mamba »

Najbardziej lubię robić zdjęcia ptakom :). I krajobrazy wiosenne...Ach.
eva.biedrona87

Post autor: eva.biedrona87 »

ja z kolei uwielbiam robić zdjęcia architekturze, miasto po deszczu oraz ludziom... widzę, że jeszcze muszę się wiele nauczyć w tej kwestii ale grunt to pstrykać, pstrykać, pstrykać... :) mam nadzieję, że z czasem "oko prawdziwego fotografa" się wykształtuję ;)
justyna1981

Post autor: justyna1981 »

Ja lubie, uwielbiam fotki nocą nie wiem czemu ciemność, odrobina światła bardzo mnie rajcują ;)
dzo

Post autor: dzo »

ja posiadam lustrzankę od jakiś 2 lat 8-) jestem totalnym amatorem ale co tam 8-) uwielbiam pstrykac zdjęcia 8-)
chociaż ostatnio mój aparat coś leży i się kurzy tylko
kora453

Post autor: kora453 »

ja w weekend zamówiłam przez internet i jutro powinna już być u mnie moja lustrzanka! zamierzam dopiero zacząć zabawę z fotografia do tej pory miałam tylko małpki
kamakoma

Post autor: kamakoma »

Ja lubię fotografować owady czasem odnoszę wrażenie że robię fotki jakimś tworom z innej planety ;)
elizabeth

Post autor: elizabeth »

Ja też od niedawna fotografuję - z reguły krajobrazy. Sprawia mi to ogromną frajdę :) mimo, że zdjęcia robię zwykła cyfróweczką ;)
Nie wrzucacie tu zrobionych przez siebie zdjęć?
dzo

elizabeth pisze: Nie wrzucacie tu zrobionych przez siebie zdjęć?
nie ale możemy zacząć 8-) może Ty pierwsza coś pokażesz swojego ? ;) ;)
mooony

Post autor: mooony »

Ja również lubię fotografować. Nie chwaląc się,myślę, że wychodzi mi to całkiem nieźle, wiele osób chwali moje zdjęcia i często słyszałam, że powinnam zapisać się na jakieś kółko, kurs fotografii, wystawiac zdjęcia na konkursy... A ja jestem leniwa, najczesciej robie zdjecia dla wlasnej satysfakcji. Chociaz w przyszlosci chetnie zajelabym się profesjonalną fotografią, najbardziej chcialabym byc fotografem dla jakiejs fajnej gazety typu national geographic :P I byc zawsze w miejscu jakiejs fajnej akcji
Meduza

Post autor: Meduza »

To działaj , ja wiem ze lenistwo zawsze bierze góre ale spójrz na to w taki sposób :) jesteś dobra w tym co robisz lubisz co robisz więc czemu nie zarabiać na tym co się lubi? na początek mozesz założyć jakiegoś bloga i wrzucać tam swoje zdjęcia a nuz ktoś cię zauważy :) dodatkowo może juz będziesz miała podstawy do zarobku :) przemyśl naprawdę warto :) a może zacznij tworzyć jakieś fotograficzne kolaże komiksy, historie ;) to będzie jakieś nowe podejscie do fotografii:) z tego co widziałam to na blogu Dilmah są takie aplikacje może do czegoś Cię zainspirują:) i znajomi mają rację nie warto marnować talentu, który się posiada!! :)
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Fotografia to jest to :) Też uwielbiam robić zdjęcia:) Wiadomo, że są amatorskie, ale robię to co lubię:)
Fajnie uwiecznić coś co ma dla nas bardzo wielkie w życiu znaczenie:) A czasami.... warto zobaczyć jak wyglądało się parę lat temu ;)
Ostatnio zmieniony czw lis 24, 2011 7:32 pm przez oOosylwiaoOo, łącznie zmieniany 1 raz.
dzo

to pokażę kilka takich moich skromnych :roll: :roll:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Wow :) Śliczne są te zdjęcia:) Barwa, kontrast i super miejsca:) Gratuluję :)
Mirellka

Post autor: Mirellka »

Ja wolę pozować do zdjęć niż je robić ;)
arcticone

Post autor: arcticone »

Mirellka pisze:Ja wolę pozować do zdjęć niż je robić ;)
szczęściara ;) ja jestem niefotogeniczna, wiec lepiej dla wszystkich jak uciekam spod obiektywu ;)
helena888

Post autor: helena888 »

I ja od pewnego już czasu jestem zakochana w fotografii.. głównie fotografia makro, krajobrazy ale i fauna i flora, jeśli chodzi o fotografie portretowe, dopiero rozwijam się w tej dziedzinie, jednak mam nadzieję że już wkrótce i portretami będę mogła się pochwalić :)

Jakie są Wasze ulubione okresy roku podczas fotografowania? Ja zdecydowanie preferuję lato słoneczne, piękne, z żyjącą i tryskającą życiem naturą.
dzo

helena888 to pokaż jakieś Twoje foty ;) ;)
lidka86

Post autor: lidka86 »

kocham fotografię:):) lubię robić zdjęcia krajobrazowe a także zdjęcia z różnego rodzaju imprez.. składa kase na lustrzanke ale zanim ja kupię to jeszcze spoooro czasu minie... może do tego czasu beda tańsze:)... a teraz na fujifilm... taki sobie ale chodzi... :):):)
ODPOWIEDZ