uwielbiam pstrykać zdjęcia, zarówno bliskim jak i naturze, a może głownie naturze.
Koleżanki mówią że byle listek na drzewie potrafi mnie zachwycić do takiego stopnia że robię mu zdjęcia jak zjawisku nadprzyrodzonemu
Amatorsko oczywiście. Zazwyczaj cyfrówką, czasem mam dostęp do profesjonalnego sprzetu to wtedy szaleję . Tymczasem marzy mi się dobra lustrzanka. Możę kiedyś w przypływie gotówki, zakupię swoje marzenie
Lubię fotografować gdy mam czas.. ale zdecydowanie to nie jest moje powołanie i przyszłości z tym nie wiąze.. znacznie lepiej natomiast czuję się z drugiej strony obiektywu. Lubię przebierać się, ubierać.. pozować.. chociaż zdecydowanie uważam, iż zdjęcia z nienacka są najlepsze.. spontaniczne i mają w sobie coś.
ja z kolei uwielbiam robić zdjęcia architekturze, miasto po deszczu oraz ludziom... widzę, że jeszcze muszę się wiele nauczyć w tej kwestii ale grunt to pstrykać, pstrykać, pstrykać... mam nadzieję, że z czasem "oko prawdziwego fotografa" się wykształtuję
ja posiadam lustrzankę od jakiś 2 lat jestem totalnym amatorem ale co tam uwielbiam pstrykac zdjęcia
chociaż ostatnio mój aparat coś leży i się kurzy tylko
ja w weekend zamówiłam przez internet i jutro powinna już być u mnie moja lustrzanka! zamierzam dopiero zacząć zabawę z fotografia do tej pory miałam tylko małpki
Ja też od niedawna fotografuję - z reguły krajobrazy. Sprawia mi to ogromną frajdę mimo, że zdjęcia robię zwykła cyfróweczką
Nie wrzucacie tu zrobionych przez siebie zdjęć?
Ja również lubię fotografować. Nie chwaląc się,myślę, że wychodzi mi to całkiem nieźle, wiele osób chwali moje zdjęcia i często słyszałam, że powinnam zapisać się na jakieś kółko, kurs fotografii, wystawiac zdjęcia na konkursy... A ja jestem leniwa, najczesciej robie zdjecia dla wlasnej satysfakcji. Chociaz w przyszlosci chetnie zajelabym się profesjonalną fotografią, najbardziej chcialabym byc fotografem dla jakiejs fajnej gazety typu national geographic I byc zawsze w miejscu jakiejs fajnej akcji
To działaj , ja wiem ze lenistwo zawsze bierze góre ale spójrz na to w taki sposób jesteś dobra w tym co robisz lubisz co robisz więc czemu nie zarabiać na tym co się lubi? na początek mozesz założyć jakiegoś bloga i wrzucać tam swoje zdjęcia a nuz ktoś cię zauważy dodatkowo może juz będziesz miała podstawy do zarobku przemyśl naprawdę warto a może zacznij tworzyć jakieś fotograficzne kolaże komiksy, historie to będzie jakieś nowe podejscie do fotografii:) z tego co widziałam to na blogu Dilmah są takie aplikacje może do czegoś Cię zainspirują:) i znajomi mają rację nie warto marnować talentu, który się posiada!!
Fotografia to jest to Też uwielbiam robić zdjęcia:) Wiadomo, że są amatorskie, ale robię to co lubię:)
Fajnie uwiecznić coś co ma dla nas bardzo wielkie w życiu znaczenie:) A czasami.... warto zobaczyć jak wyglądało się parę lat temu
Ostatnio zmieniony czw lis 24, 2011 7:32 pm przez oOosylwiaoOo, łącznie zmieniany 1 raz.
I ja od pewnego już czasu jestem zakochana w fotografii.. głównie fotografia makro, krajobrazy ale i fauna i flora, jeśli chodzi o fotografie portretowe, dopiero rozwijam się w tej dziedzinie, jednak mam nadzieję że już wkrótce i portretami będę mogła się pochwalić
Jakie są Wasze ulubione okresy roku podczas fotografowania? Ja zdecydowanie preferuję lato słoneczne, piękne, z żyjącą i tryskającą życiem naturą.
kocham fotografię:):) lubię robić zdjęcia krajobrazowe a także zdjęcia z różnego rodzaju imprez.. składa kase na lustrzanke ale zanim ja kupię to jeszcze spoooro czasu minie... może do tego czasu beda tańsze:)... a teraz na fujifilm... taki sobie ale chodzi... :):)