FILMY godne polecenia
-
Daisie
Re: FILMY godne polecenia
Ja lubię i polecam "O północy w Paryżu"...naprawdę piękny film, z doskonałą muzyką. Niedawno był w kinach, teraz już go pewnie można dostać na DVD.
D.
D.
-
WeselneZaplecze
I że cię nie opuszczę
Był ktoś na filmie "I że cię nie opuszczę", bo ja jutro wybieram się do kina i ciekawa jestem opinii na jego temat
A to krótki opis, który znalazłam w necie "On kocha, lubi, a ona ... zapomina. Młode małżeństwo bierze udział w zdarzeniu, które na zawsze odmieni ich życie. W jego wyniku śliczna Paige traci pamięć, a mąż staje się dla niej obcym mężczyzną. Leo musi sprawić, by żona po raz drugi zakochała się w nim bez pamięci. Czeka ich druga pierwsza randka i drugi pierwszy pocałunek, więc nie obędzie się bez śmiechu i wzruszeń. Czy przysięga "i że cię nie opuszczę" odzyska swoją moc? "

Ja polecam:
Dial 'M' For Murder
Singin in the Rain
The Deer Hunter
stare fimy są najlepsze!
Dial 'M' For Murder
Singin in the Rain
The Deer Hunter
stare fimy są najlepsze!

-
wyga
Też bardzo podobał mi się ten filmDaisie pisze:Ja lubię i polecam "O północy w Paryżu"...naprawdę piękny film, z doskonałą muzyką. Niedawno był w kinach, teraz już go pewnie można dostać na DVD.
D.
Polecam też "dziewczynę z tatuażem" , podobał mi się pomimo tego, że osoby siedzące obok zdradziły mi kto jest mordercom...
ja polecam "Odrobinę nieba " z moja ulubioną Kate Hudson 
-
Nala
Wczoraj oglądałam Nostalgie Anioła.
Przecudowny film. Polecam!
Przecudowny film. Polecam!
-
pomcia
Jeszcze nie oglądałam ale mam chrapkę - Histeria? Tak to brzmi? Czyli historia wibratora? Któraś już obejrzała?
pomcia - ten film wydaje się zachęcający. Ale napisz dokładnie tytuł, może znajdę go gdzieś online i uda mi się obejrzeć w któryś dzień.
polecam "Służące" fajny, lekki film na niedzielę.
Akcja filmu toczy się w stanie Mississippi w latach 60. W roli głównej występuje Emma Stone (gwiazda hitu kinowego "Zombieland") grająca Skeeter, dziewczynę z dobrego domu z południa, która po studiach marzy o karierze pisarki. Niespodziewanie wywraca do góry nogami życie swoich przyjaciół i mieszkańców rodzinnego miasteczka, gdy postanawia przeprowadzić wywiad z czarnoskórą służącą najzamożniejszych rodzin w okolicy. Nominowana do Oscara Viola Davis w roli Albeen decyduje się ujawnić ciemne sekrety życia czarnoskórej mniejszości. Ze zwierzeń rodzi się przyjaźń. Okazuje się, że przyjaciółki mają sobie dużo do opowiedzenia. Zarówno one, jak i inni mieszkańcy miasteczka są świadkami zmieniających się czasów i obyczajów.
Akcja filmu toczy się w stanie Mississippi w latach 60. W roli głównej występuje Emma Stone (gwiazda hitu kinowego "Zombieland") grająca Skeeter, dziewczynę z dobrego domu z południa, która po studiach marzy o karierze pisarki. Niespodziewanie wywraca do góry nogami życie swoich przyjaciół i mieszkańców rodzinnego miasteczka, gdy postanawia przeprowadzić wywiad z czarnoskórą służącą najzamożniejszych rodzin w okolicy. Nominowana do Oscara Viola Davis w roli Albeen decyduje się ujawnić ciemne sekrety życia czarnoskórej mniejszości. Ze zwierzeń rodzi się przyjaźń. Okazuje się, że przyjaciółki mają sobie dużo do opowiedzenia. Zarówno one, jak i inni mieszkańcy miasteczka są świadkami zmieniających się czasów i obyczajów.
Odnalezione:
WYGRAJ kurację przeciwzmarszczkową
WYGRAJ kurację przeciwzmarszczkową
-
Nala
Obejrzałam ostatnio "Wyspę Skazańców". Toż to cudowny film, arcydzieło! Jestem zachwycona 
Mi ostatnio obiło się o uszy, że film "Ps I Love You" jest cudowny na chwilę obecną zbieram sie do tego by go ściągnąć xd ale jak mi o nim mówili to az łezki mi sie zakręciły..
"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"
Z tych ostatnich to myślę że Dziewczyna z Tatuażem warta polecenia, i Sponsoring niczego sobie

A co to są Ci "Nietykalni"? Jakaś nowość? Chyba muszę obejrzeć, bo już mi ktoś to wczoraj polecał. Nie bardzo wiem tylko z czym mam do czynienia - chodzi mi o rodzaj i gatunek filmu.
Czyli za dwa miesiące na DVD obejrzę. 
-
dzo
jakie dwa miesiące
już można ściągnąć z netu wersję nawet DVDrip

-
Lily of the Valley
Zakochana Złośnica
Czarny łabędź
V jak Vandetta
Sala Samobójców
Listy do M.
Czarny łabędź
V jak Vandetta
Sala Samobójców
Listy do M.
-
margerita28
- Jestem tu nowa :)
ja polecam Przerwana lekcja muzyki, Pamiętnik,Przeczucie
-
eDom
Od tego tygodnia to zdecydowanie Avengers a potem kolejno Dyktator oraz Mroczne Cienie z J. Deppem 
- quillathee
- Miła Kobietka
Jep, Avengers genialny film. Walki robią niesamowite wrażenie, muzyka też bardzo dobra, Chris Hemsworth najcudowniejszy. No i aj aj aj, lubię ten film! 
-
sabrina255
- Jestem tu nowa :)
Jeśli ktoś ma ochotę na filmy przy, których trzeba dużo myśleć i główkować to polecam Davida Lyncha. Wybitny reżyser tworzy według własnego, niepowtarzalnego stylu. Surrealistyczne wizje. Filmy są trudne w odbiorze, nawet po obejrzeniu trzeba się zastanawiać jeszcze parę godzin. Jeśli ktoś lubi taką formę rozrywki to warto się zapoznać z jego twórczością.
Na początek polecam Zagubioną autostradę.
Na początek polecam Zagubioną autostradę.
Ostatnio oglądałam "Wyścig z czasem" z Justinem Timberlake'm. Fajna akcja, dosyć miło sie ogląda. A wczoraj oglądałam "Dom snów" też dosyć fajny thriller
"Przybrany syn"film często leci na kanałach HBO.Strasznie wzruszający:)
"Z kobietą nie ma żartów-w miłości czy w gniewie,
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
Lubicie filmy 3D? nie wiem czy tylko ze mną jest cos nie tak czy inni tez tak mają. Ja nie cierpię. Żle mi się ogląda, bolą mnie oczy, czasem po filmie głowa.Okulary sa ciezkie i na ogół zapalcowane. FUJ. Jak mam do wyboru wersję normalną a 3d to wolę normalną.
Chłopiec w pasiastej pizamie - świetny, polecam również.
Chłopiec w pasiastej pizamie - świetny, polecam również.
http://perelkowy-swiat.ptaknet.pl/ - blog o kosmetykach i nie tylko. Zapraszam.