forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

FILMY godne polecenia

Co warto obejrzeć? Wasz ulubiony serial? Co obejrzeć ze swoim facetem? Odpowiedzi na te pytania w tym dziale.

Re: FILMY godne polecenia

Postprzez Daisie » 26 sty 2012, o 17:56

Ja lubię i polecam "O północy w Paryżu"...naprawdę piękny film, z doskonałą muzyką. Niedawno był w kinach, teraz już go pewnie można dostać na DVD.
D.
Daisie
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

I że cię nie opuszczę

Postprzez WeselneZaplecze » 24 lut 2012, o 14:28

Był ktoś na filmie "I że cię nie opuszczę", bo ja jutro wybieram się do kina i ciekawa jestem opinii na jego temat ;) A to krótki opis, który znalazłam w necie "On kocha, lubi, a ona ... zapomina. Młode małżeństwo bierze udział w zdarzeniu, które na zawsze odmieni ich życie. W jego wyniku śliczna Paige traci pamięć, a mąż staje się dla niej obcym mężczyzną. Leo musi sprawić, by żona po raz drugi zakochała się w nim bez pamięci. Czeka ich druga pierwsza randka i drugi pierwszy pocałunek, więc nie obędzie się bez śmiechu i wzruszeń. Czy przysięga "i że cię nie opuszczę" odzyska swoją moc? "
Obrazek
WeselneZaplecze
Fajna Kobietka

Postprzez imloco » 27 lut 2012, o 19:49

Ja polecam:
Dial 'M' For Murder
Singin in the Rain
The Deer Hunter

stare fimy sÄ… najlepsze!
imloco
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez wyga » 28 lut 2012, o 13:43

Daisie napisał(a):Ja lubię i polecam "O północy w Paryżu"...naprawdę piękny film, z doskonałą muzyką. Niedawno był w kinach, teraz już go pewnie można dostać na DVD.
D.

Też bardzo podobał mi się ten film :) Chociaż nie przepadam za Woodym Allenem, to w przypadku tego filmu jest inaczej :)

Polecam też "dziewczynę z tatuażem" , podobał mi się pomimo tego, że osoby siedzące obok zdradziły mi kto jest mordercom...
wyga
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Masjaa » 2 mar 2012, o 21:30

ja polecam "OdrobinÄ™ nieba " z moja ulubionÄ… Kate Hudson :)
Masjaa
Fajna Kobietka

Postprzez Nala » 7 mar 2012, o 23:27

Wczoraj oglądałam Nostalgie Anioła.
Przecudowny film. Polecam!
Nie słowa a czyny definiują nasze zasady.
Nala
Fajna Kobietka

Postprzez pomcia » 14 mar 2012, o 23:27

Jeszcze nie oglądałam ale mam chrapkę - Histeria? Tak to brzmi? Czyli historia wibratora? Któraś już obejrzała?
pomcia
Fajna Kobietka

Postprzez BaÅ›ka1971 » 19 mar 2012, o 10:56

pomcia - ten film wydaje się zachęcający. Ale napisz dokładnie tytuł, może znajdę go gdzieś online i uda mi się obejrzeć w któryś dzień.
Baśka1971
Fajna Kobietka

Postprzez Kajsanna » 25 mar 2012, o 15:03

polecam "Służące" fajny, lekki film na niedzielę.
Akcja filmu toczy się w stanie Mississippi w latach 60. W roli głównej występuje Emma Stone (gwiazda hitu kinowego "Zombieland") grająca Skeeter, dziewczynę z dobrego domu z południa, która po studiach marzy o karierze pisarki. Niespodziewanie wywraca do góry nogami życie swoich przyjaciół i mieszkańców rodzinnego miasteczka, gdy postanawia przeprowadzić wywiad z czarnoskórą służącą najzamożniejszych rodzin w okolicy. Nominowana do Oscara Viola Davis w roli Albeen decyduje się ujawnić ciemne sekrety życia czarnoskórej mniejszości. Ze zwierzeń rodzi się przyjaźń. Okazuje się, że przyjaciółki mają sobie dużo do opowiedzenia. Zarówno one, jak i inni mieszkańcy miasteczka są świadkami zmieniających się czasów i obyczajów.
Kajsanna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Nala » 3 kwi 2012, o 22:24

Obejrzałam ostatnio "Wyspę Skazańców". Toż to cudowny film, arcydzieło! Jestem zachwycona :)
Nie słowa a czyny definiują nasze zasady.
Nala
Fajna Kobietka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Filmy i seriale