forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Farby do włosów

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: Farby do włosów

Postprzez ruda » 15 mar 2011, o 13:23

A co do farby w piance to osobiście nie używałam, ale raczej nie polecam tym, którzy chcą się cieszyć trwałym kolorem, a nie farbować włosy już po 2 tyg bo kolor się tak szybko zmywa.
ruda
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Postprzez malgoska267 » 29 mar 2011, o 14:51

Farbowałam sobie włosy w domu profesjonalnymi farbami L'oreala.Jednak na dłuższą metę stało się to uciążliwe,i jednak wolę znowu w salonie.Mam włosy ciemne,farbuję na ciemno więc nie muszę tak często.Jakoś odżałuję te 100 parę złoty co 2-3 miesiące. ;)A i zawsze fryzjerka coś nowego doradzi.Ostatnio chwalę sobię farbę Inoa.Delikatna,bez amoniaku,ładny połysk.
malgoska267
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez superpiekara » 5 kwi 2011, o 16:44

a ja kupuję sobie najczęściej farby garniera i robię sobie w domu:) najczęściej proszę o pomoc koleżankę i wychodzi bardzo ładnie a koszty minimalne:) nie polecam farb brillance gdyż na słońcu bardzo płowieją.
superpiekara
Miła Kobietka

Postprzez superpiekara » 15 kwi 2011, o 13:19

używałyście naturalnej farby do włosów Biosline? ponoć są niezłe ale trochę drogie, czy kolory są intensywne czy raczej stonowane? a mają może odcień rudy?

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
superpiekara
Miła Kobietka

Postprzez swallow » 21 kwi 2011, o 19:16

Ja z czarnego schodziłam na blond dosyć długo robiłam to stopniowo pasemkami bo moje włosy juz są zniszczone i suche i tez nigdy niewiem jaka farbę wybrac bo chciała bym miec popielate albo cos w tym stylu a tak czy inaczej mam żółtko :D Niechce ryzykowac rozjasniaczem na całe włosy bo obawiam się ze zamiast pięknych białych lub szarawych włosów zostanie mi wata...
Może wizyta w dobrym salonie by Ci pomogła, wiem co mówie bo kolory pięnie wyglądaja modelkach które są pokazane na opakowaniu :/ :D
Miłość to partia kart, w której wszyscy oszukują - mężczyźni, by wygrać, kobiety, by nie przegrać.
swallow
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Ambasadorka Denique » 27 kwi 2011, o 09:15

Słyszałaś o koloryzacji L’Oréal Professionnel INOA? Od niedawana można ją wykonać m.in. w sieci salonów piękności Denique. Farby INOA w zależności od mieszanki pokrywają od 70 – 100 proc. siwe włosy. Nie pachną amoniakiem, a mieszankę przygotowuje się błyskawicznie. Włókno włosa jest lepiej chronione z każdą kolejną koloryzacją. Farby INOA pozwalają zachować naturalną warstwę lipidową. Włosy są miękkie i jedwabiście gładkie. Na pewno znajdziesz coś dla siebie, bo farby inoa mają aż 59 odcieni.
Ambasadorka Denique
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia strona

Powrót do Uroda