ELEGANCKA, ZMYSŁOWA BIELIZNA

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Bielizna-Anna

Re: lubicie seksowną bieliznę?

Post autor: Bielizna-Anna »

Ja bardzi lubię taką bieliznie. Ale muszę miec okazje aby ją załozyc;) Bo wiadomo ze nie zawsze pasuje;)
kitka_kitka

Re: ELEGANCKA, ZMYSŁOWA BIELIZNA

Post autor: kitka_kitka »

Jeśli o mnie chodzi -> zazwyczaj noszę bieliznę, w której czuję się komfortowo - nic mnie nie uwiera, nie gniecie... Elegancką bieliznę zakładam na specjalne okazje - co nie oznacza, że tylko od święta ;) W Polsce jest wiele firm, które produkują ładną, zmysłową bieliznę. Ciężko byłoby wybrać mi jedną markę... Ale podobają mi się takie zestawy:

Obrazek
dione

Post autor: dione »

Axami jest bardzo dobrą firmą, Lupoline też ma ładne i eleganckie zestawy, ja kupuję bieliznę tych firm na koronka.pl, masz tam spory wybór, a do tego wysyłają bieliznę w przeciągu 24h, także nie trzeba długo czekać
nikoletta

Post autor: nikoletta »

Cześć dziewczyny :)

Bardzo ładny komplecik zamieściła kitka_kitka ! Taki smakowity kąsek z niego ;) W sumie podobne rzeczy mi się podobają: koronkowe, w kolorach raczej stonowanych (czyli powiedzmy czerń i biel). A! No i elegancją bieliznę chyba najbardziej sobie cenię ;) Jest kilka polskich marek, które mają ciekawe kolekcje i nawet w internecie można je sobie zamówić.
m.orkan

Post autor: m.orkan »

Zgadzam się z koleżanką wyżej. Ja również lubię ten rodzaj bielizny, ale tylko na specjalne okazje.. na codzień lubie swoje piżamki w których czuje się najlepiej :)
cooleczka

Post autor: cooleczka »

A co sądzicie o tym dziewczyny >>

Obrazek

Jest to komplet raczej elegancki, ale i zmysłowy. No i koronek nie jest za dużo - powiedziałabym, że tak w sam raz ;) Polskie marki zaczynają mnie pozytywnie zaskakiwać ;) Wydaje mi się też, że z jakością jest coraz lepiej. Ale to tylko moje subiektywne odczucie ;) Kitekkow >> na pewno z łatwością znajdziesz w polskich sklepach tego czego szukasz ;)

Pozdr.
czerwonekorale

Post autor: czerwonekorale »

cooleczka - cudny komplecik! I faktycznie elegancja i zmysłowość w jednym. Z moich doświadczeń wynika, że mnóstwo jest form produkujących bieliznę ale tylko niektóre mogą poszczycić się naprawdę dobrą jakością/wykonaniem projektów. Osobiście - lubię większość z wymienionych wcześniej marek. Zazwyczaj kupuję jednak w sklepiku niedaleko domu. Kameralna atmosfera, brak pośpiechu - to lubię ;))
kitka_kitka

nikoletta - fajnie, że podoba Ci się ten komplecik ;) A jeśli piszesz, że taki smakowity z niego kąsek to co powiesz na to ;)

Obrazek
nikoletta

kitka_kitka >> hehe powiem znowu, że smakowity kąsek zamieściłaś ;) naprawdę bardzo ładny komplecik, tylko gdyby ten dół był bardziej zabudowany, ale poza tym spoko :)
ABCbielizny

Post autor: ABCbielizny »

Jeżeli chodzi o zmysłową bieliznę to uwielbiam zakładać czarne oraz czerwone sexi komplety. Często jest to wynikiem zachcianek mojego faceta,ale jakoś zbytnio nie protestuje ;) Koronki też bardzo mi się podobaja,ale nie za często,powiedzmy raz na jakiś czas. Natomiast bardzo nie lubię nosić białych kompletów bielizny.
ABCbielizny

Post autor: ABCbielizny »

Ja także przyłączam się do tych opinii. Taka seksowna bielizna to bardzo fajne rozwiązanie,ale tylko na specjalne okazje. Mam na myśli oczywiście takie spędzane tylko we dwoje ze swoim mężczyzną :) A najbardziej podobają mi się koronki,oraz czarne,zmysłowe komplety.
kitka_kitka

nikoletta, mi się bardzo podoba ten komplecik i nawet ten dół może być - zwłaszcza na jakiś romantyczny wieczór we dwoje ;)
Bielizna-Anna

Post autor: Bielizna-Anna »

Chyba właśnie szczególnie na romantyczny wieczór:) Moim zdaniem jest bardzo sexy i możesz śmiało kupować:)
kitka_kitka

He He no właśnie szykuje się nam wkrótce rocznica więc planujemy weekendowy wyjazd do Paryża! Już się doczekać nie mogę ;)) Muszę przygotować na tę okazję coś specjalnego dlatego też zaopatrzę się w szałową bieliznę. Oby tylko mojemu chłopakowi się spodobało ;)
aura

Post autor: aura »

jeżeli chodzi o elegancką bieliznę, to ten komplet mi się bardzo podoba: http://www.koronka.pl/konrad-ulpu-biustonosz.html, nie jest wyzywająca, ale jednak seksowna..ogólnie bardzo lubię takie kroje, są bardzo szykowne
kitka_kitka

aura pisze:jeżeli chodzi o elegancką bieliznę, to ten komplet mi się bardzo podoba: http://www.koronka.pl/konrad-ulpu-biustonosz.html, nie jest wyzywająca, ale jednak seksowna..ogólnie bardzo lubię takie kroje, są bardzo szykowne
oj też podoba mi się ten komplet i widziałam w internecie dużo podobnych :) Paryż czeka więc muszę pospieszyć się z wyborem ;)
madzia89m

Post autor: madzia89m »

Ja również od dłuższego czasu poszukuję eleganckiej bielizny i muszę przyznać, że ciężko znaleźć coś naprawdę ładnego i w odpowiednim rozmiarze (w moim przypadku 80G!). Mój wybór padł na http://www.krisline.com/product,products,53.html :) oczywiście wersja z gorsetem plus do tego podwiązki. Mam nadzieję że mój narzeczony oszaleje jak mnie w tym zobaczy :D
Justyna4

Post autor: Justyna4 »

Ja jestem za bielizna koronkowa :) jest bardzo seksowna :) ja sama kupuje biustonosze z koronka i bokserki lub stringi :)
nikoletta

kitka_kitka pisze:He He no właśnie szykuje się nam wkrótce rocznica więc planujemy weekendowy wyjazd do Paryża! Już się doczekać nie mogę ;)) Muszę przygotować na tę okazję coś specjalnego dlatego też zaopatrzę się w szałową bieliznę. Oby tylko mojemu chłopakowi się spodobało ;)
Wooooow! Jedziesz do Paryża :) Ach – to moje marzenie… Bawcie się dobrze ;) W takim razie kup koniecznie coś wystrzałowego ;P
madzia89m

Post autor: madzia89m »

Moje Kochane, jest teraz świetna okazja do zdobycia kompletu bielizny :) dostałam od koleżanki linka do konkursu, a nagroda jest przepiękna, więc pewnie wezmę udział:) a że samolubem nie jestem to dzielę się z Wami tą radosną nowiną http://www.dourody.pl/konkurs5.html :)
cooleczka

To ja jeszcze dorzucę coś w temacie eleganckiej bielizny ale z fajnymi akcentami ;)

Obrazek
cooleczka

aldoonaa pisze:sklepy gdzie można kupić corin w krakowie :
• BOŚ, Rynek Główny 5, Kraków
• BOŚ, ul. Krakowska 36, Kraków
• BOŚ, ul. Karmelicka 46, Kraków
• Lanoro, CH Zakopianka, ul. Zakopiańska 62, Kraków
• Lanoro, CH Plaza, al. Pokoju 44, Kraków
• Lanoro, Galeria Krakowska, ul. Pawia 5, Kraków
• Obssesion, Bonarka City Center, lok. H08, ul. Kamieńskiego 11
myślę, że też skorzystam :) w przyszłym tygodniu pójdę się rozejrzeć ;)
renata.w

Post autor: renata.w »

ja lubię, zazwyczaj kupuję na allegro, bo można znaleźć naprawdę ładne koszulki, a i ceny są w miarę niskie
Hania26

Post autor: Hania26 »

Uwielbiam seksowną bieliznę:) Staram się jednak również nigdy nie zapomnieć o dodatkach, np. seksownych pończoszkach. Uwielbiam zmieniać wzorki i kolorki, ale moim faworytem są chyba pończochy ze szwem takie jak te: http://www.knittex.pl/produkt,2,37.html :)
czerwonekorale

Post autor: czerwonekorale »

cooleczka pisze:To ja jeszcze dorzucę coś w temacie eleganckiej bielizny ale z fajnymi akcentami ;)

Obrazek

wow! super ten komplecik - mimo, że na dole trochę za dużo odsłania - jak dla mnie - ale ogólnie fajny :)
ODPOWIEDZ