ELEGANCKA, ZMYSŁOWA BIELIZNA
-
Bielizna-Anna
Re: lubicie seksowną bieliznę?
Ja bardzi lubię taką bieliznie. Ale muszę miec okazje aby ją załozyc;) Bo wiadomo ze nie zawsze pasuje;)
-
kitka_kitka
Re: ELEGANCKA, ZMYSŁOWA BIELIZNA
Jeśli o mnie chodzi -> zazwyczaj noszę bieliznę, w której czuję się komfortowo - nic mnie nie uwiera, nie gniecie... Elegancką bieliznę zakładam na specjalne okazje - co nie oznacza, że tylko od święta
W Polsce jest wiele firm, które produkują ładną, zmysłową bieliznę. Ciężko byłoby wybrać mi jedną markę... Ale podobają mi się takie zestawy:

-
dione
Axami jest bardzo dobrą firmą, Lupoline też ma ładne i eleganckie zestawy, ja kupuję bieliznę tych firm na koronka.pl, masz tam spory wybór, a do tego wysyłają bieliznę w przeciągu 24h, także nie trzeba długo czekać
-
nikoletta
Cześć dziewczyny 
Bardzo ładny komplecik zamieściła kitka_kitka ! Taki smakowity kąsek z niego
W sumie podobne rzeczy mi się podobają: koronkowe, w kolorach raczej stonowanych (czyli powiedzmy czerń i biel). A! No i elegancją bieliznę chyba najbardziej sobie cenię
Jest kilka polskich marek, które mają ciekawe kolekcje i nawet w internecie można je sobie zamówić.
Bardzo ładny komplecik zamieściła kitka_kitka ! Taki smakowity kąsek z niego
-
m.orkan
Zgadzam się z koleżanką wyżej. Ja również lubię ten rodzaj bielizny, ale tylko na specjalne okazje.. na codzień lubie swoje piżamki w których czuje się najlepiej 
-
cooleczka
A co sądzicie o tym dziewczyny >>

Jest to komplet raczej elegancki, ale i zmysłowy. No i koronek nie jest za dużo - powiedziałabym, że tak w sam raz
Polskie marki zaczynają mnie pozytywnie zaskakiwać
Wydaje mi się też, że z jakością jest coraz lepiej. Ale to tylko moje subiektywne odczucie
Kitekkow >> na pewno z łatwością znajdziesz w polskich sklepach tego czego szukasz 
Pozdr.

Jest to komplet raczej elegancki, ale i zmysłowy. No i koronek nie jest za dużo - powiedziałabym, że tak w sam raz
Pozdr.
-
czerwonekorale
cooleczka - cudny komplecik! I faktycznie elegancja i zmysłowość w jednym. Z moich doświadczeń wynika, że mnóstwo jest form produkujących bieliznę ale tylko niektóre mogą poszczycić się naprawdę dobrą jakością/wykonaniem projektów. Osobiście - lubię większość z wymienionych wcześniej marek. Zazwyczaj kupuję jednak w sklepiku niedaleko domu. Kameralna atmosfera, brak pośpiechu - to lubię
)
-
kitka_kitka
nikoletta - fajnie, że podoba Ci się ten komplecik
A jeśli piszesz, że taki smakowity z niego kąsek to co powiesz na to 

-
nikoletta
kitka_kitka >> hehe powiem znowu, że smakowity kąsek zamieściłaś
naprawdę bardzo ładny komplecik, tylko gdyby ten dół był bardziej zabudowany, ale poza tym spoko 
-
ABCbielizny
Jeżeli chodzi o zmysłową bieliznę to uwielbiam zakładać czarne oraz czerwone sexi komplety. Często jest to wynikiem zachcianek mojego faceta,ale jakoś zbytnio nie protestuje
Koronki też bardzo mi się podobaja,ale nie za często,powiedzmy raz na jakiś czas. Natomiast bardzo nie lubię nosić białych kompletów bielizny.
-
ABCbielizny
Ja także przyłączam się do tych opinii. Taka seksowna bielizna to bardzo fajne rozwiązanie,ale tylko na specjalne okazje. Mam na myśli oczywiście takie spędzane tylko we dwoje ze swoim mężczyzną
A najbardziej podobają mi się koronki,oraz czarne,zmysłowe komplety.
-
kitka_kitka
nikoletta, mi się bardzo podoba ten komplecik i nawet ten dół może być - zwłaszcza na jakiś romantyczny wieczór we dwoje 
-
Bielizna-Anna
Chyba właśnie szczególnie na romantyczny wieczór:) Moim zdaniem jest bardzo sexy i możesz śmiało kupować:)
-
kitka_kitka
He He no właśnie szykuje się nam wkrótce rocznica więc planujemy weekendowy wyjazd do Paryża! Już się doczekać nie mogę
) Muszę przygotować na tę okazję coś specjalnego dlatego też zaopatrzę się w szałową bieliznę. Oby tylko mojemu chłopakowi się spodobało 
-
aura
jeżeli chodzi o elegancką bieliznę, to ten komplet mi się bardzo podoba: http://www.koronka.pl/konrad-ulpu-biustonosz.html, nie jest wyzywająca, ale jednak seksowna..ogólnie bardzo lubię takie kroje, są bardzo szykowne
-
kitka_kitka
oj też podoba mi się ten komplet i widziałam w internecie dużo podobnychaura pisze:jeżeli chodzi o elegancką bieliznę, to ten komplet mi się bardzo podoba: http://www.koronka.pl/konrad-ulpu-biustonosz.html, nie jest wyzywająca, ale jednak seksowna..ogólnie bardzo lubię takie kroje, są bardzo szykowne
-
madzia89m
Ja również od dłuższego czasu poszukuję eleganckiej bielizny i muszę przyznać, że ciężko znaleźć coś naprawdę ładnego i w odpowiednim rozmiarze (w moim przypadku 80G!). Mój wybór padł na http://www.krisline.com/product,products,53.html
oczywiście wersja z gorsetem plus do tego podwiązki. Mam nadzieję że mój narzeczony oszaleje jak mnie w tym zobaczy 
-
Justyna4
Ja jestem za bielizna koronkowa
jest bardzo seksowna
ja sama kupuje biustonosze z koronka i bokserki lub stringi 
-
nikoletta
Wooooow! Jedziesz do Paryżakitka_kitka pisze:He He no właśnie szykuje się nam wkrótce rocznica więc planujemy weekendowy wyjazd do Paryża! Już się doczekać nie mogę) Muszę przygotować na tę okazję coś specjalnego dlatego też zaopatrzę się w szałową bieliznę. Oby tylko mojemu chłopakowi się spodobało
-
madzia89m
Moje Kochane, jest teraz świetna okazja do zdobycia kompletu bielizny
dostałam od koleżanki linka do konkursu, a nagroda jest przepiękna, więc pewnie wezmę udział:) a że samolubem nie jestem to dzielę się z Wami tą radosną nowiną http://www.dourody.pl/konkurs5.html 
-
cooleczka
To ja jeszcze dorzucę coś w temacie eleganckiej bielizny ale z fajnymi akcentami 

-
cooleczka
myślę, że też skorzystamaldoonaa pisze:sklepy gdzie można kupić corin w krakowie :
• BOŚ, Rynek Główny 5, Kraków
• BOŚ, ul. Krakowska 36, Kraków
• BOŚ, ul. Karmelicka 46, Kraków
• Lanoro, CH Zakopianka, ul. Zakopiańska 62, Kraków
• Lanoro, CH Plaza, al. Pokoju 44, Kraków
• Lanoro, Galeria Krakowska, ul. Pawia 5, Kraków
• Obssesion, Bonarka City Center, lok. H08, ul. Kamieńskiego 11
-
renata.w
ja lubię, zazwyczaj kupuję na allegro, bo można znaleźć naprawdę ładne koszulki, a i ceny są w miarę niskie
-
Hania26
Uwielbiam seksowną bieliznę:) Staram się jednak również nigdy nie zapomnieć o dodatkach, np. seksownych pończoszkach. Uwielbiam zmieniać wzorki i kolorki, ale moim faworytem są chyba pończochy ze szwem takie jak te: http://www.knittex.pl/produkt,2,37.html 
-
czerwonekorale
cooleczka pisze:To ja jeszcze dorzucę coś w temacie eleganckiej bielizny ale z fajnymi akcentami
wow! super ten komplecik - mimo, że na dole trochę za dużo odsłania - jak dla mnie - ale ogólnie fajny