forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Ekskluzywny prezent

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.

Re: Ekskluzywny prezent

Postprzez sweete » 2 gru 2011, o 13:43

Biżuteria to bardzo dobry pomysł choc też nie masz pewności ,że trafisz i że się spodoba . Każdy ma przecież indywidualne upodobania. Ponadczasowe sa perły dla takiej eleganckiej kobiety. Wydaje mi się ,ze lepszym prezentem będzie coś z galanterii, portfel, rekawiczki ,wizytownik lub jakis elegancki organizer.
Napisz co kupiłaś i czy sie podobało :-)
sweete
Początkująca

Reklama

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 3 gru 2011, o 12:19

Tak,ale chyba mniej więcej każdy facet zna gust swojej partnerki więc nie będzie żadnego problemu z zakupem biżuterii. Teraz przed świętami są fajne promocje w sklepach internetowych,więc moim zdaniem tym bardziej warto.
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Postprzez ireth » 19 gru 2011, o 20:27

Jeśli chodzi o prezent... nie wiem czy ekskluzywny, bo nie rozumiem co to znaczy (dla każdego coś innego zapewne), ale na pewno dostatecznie drogi, to polecam laptopa Alienware. Wymarzony prezent z górnej półki dla graczy. Oczywiście jeśli ta pani lubi grać...
Ulubione: Pocket God
ireth
Miła Kobietka

Postprzez babsko » 23 gru 2011, o 03:42

Widziałam, jak to wygląda... Rzeczywiście, jest to sprzęt mega-wypasiony i bardzo.... ekskluzywny ;)
babsko
Miła Kobietka

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 2 sty 2012, o 19:17

Ekskluzywny to dla mnie drogi i rzadko spotykany. Biżuteria jest takim prezentem,tym bardziej jeżeli wiemy co kupić. W sklepach internetowych wybór jest zdecydowanie największy.
www.sklep.sambora.pl - zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu. Dla forumowiczów ciekawe niespodzianki.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Postprzez Bielizna-Anna » 15 lut 2012, o 17:27

Kobieta w takim wieku z pewnością stawia na ekskluzywną, dobrej jakości bieliznę. Jeżeli jest to zbyt osobisty prezent to może szlafrok?
www.Bielizna-Anna.pl - bielizna dla kobiet
Bielizna-Anna
Miła Kobietka

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 6 mar 2012, o 19:39

Jeżeli chodzi o bieliznę to problem często jest tego typu, że nie wiemy jaki rozmiar ma dana osoba, dlatego zazwyczaj omijam tego typu prezeny.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Postprzez Dawid2003_pl » 7 mar 2012, o 14:31

Myślę, że elegancka, modna torebka będzie idealnym prezentem dla wymagającej kobiety. Kobiety kochają torebki - tym bardziej takie, które zarówno są praktyczne jak i są modnym dodatkiem. Dodatkiem częściej można trafić w gust niż np. częścią garderoby.
Dawid2003_pl
Początkująca

Postprzez Sklep.Sambora_pl » 4 kwi 2012, o 09:56

No tutaj mogę się zgodzić,torebka jak najbardziej tak,tylko teraz pytanie: czarna czy brązowa? To musimy dokładnie wiedzieć,bo inaczej nasza partnerka nie będzie zadowolona. Podtrzymuje,że biżuteria jest jednak najlepszym wyborem na prezent.
Sklep.Sambora_pl
Miła Kobietka

Postprzez nightlife » 18 kwi 2012, o 15:56

Myśle, że biżuteria to najlepszy pomysł(:
Obrazek
Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie.
nightlife
Miła Kobietka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Moda