forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Dziewiarstwo reczne...nie tylko dla babć

Lubisz jeździć konno, zwiedzać świat, a może grasz w piłkę ręczną? Te i inne tematy o naszych zainteresowaniach piszemy właśnie tutaj.

Dziewiarstwo reczne...nie tylko dla babć

Postprzez gosik » 22 cze 2011, o 23:05

Od bardzo dawna ,mniej wiecej jakies 30lat temu na zajeciach ówcesnych ZPT w szkole podstawowej nauczylam sie robic na drutach.Najpierw byl szalik i czapka,potem pierwszy sweterek a dzis sa to juz kreacje z wymyslnymi wzorami,im bardziej skomplikowany tym lepiej.Czy,ktoras dzierga na drutach badz szydelku?Znam wiele duzo mlodszych od siebie babeczek ktore dziergaja i nie sa nawet jeszcze mamami a co dopiero babciami.Bo druty kojarza sie ze stara wloczka i stara babcia.Nie jestem stara nie jestem babcia a wloczki dzis to fantastyczne mozliwosci.Jak to jet z wami??A dzininka ostatnimi czasy jest trendy i to wlasnie recznie robiona...
gosik
Miła Kobietka

Reklama

Re: Dziewiarstwo reczne...nie tylko dla babć

Postprzez WAP » 30 mar 2012, o 22:31

Od 9 roku życia robię na drutach i szydełku moja mama i siostra równię nauczyłyśmy się z takiej fajne książeczki diana były w kiosku mam natchnęło, ja na swoim koncie mam kilka bluzek 2 koce i teraz robię nakrycie na fotel do komputera. :witch
WAP
PoczÄ…tkujÄ…ca

Powrót do Hobby